top of page
Keresés

A Galaktikus Csapatunk része vagy

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon érdekel bennünket, amit mindannyian mondani szeretnétek nekünk. Kérlek benneteket, soha ne érezzétek úgy, hogy zavartok minket, vagy hogy az időnket vesztegetitek, amikor elérkeztek hozzánk, és elmondjátok, hogy mire van szükségetek, mit éreztek, és mi a véleményetek arról, ami ott történik a Föld bolygón. Szeretnénk hallani rólatok. Mivel mi egy nem fizikai kollektíva vagyunk, lényegében tudatosság vagyunk, és ezért nincsenek ránk szabott korlátok a tekintetben, hogy mennyi információt tudunk egyszerre befogadni. Nem számít, hogy naponta hányszor fordulsz hozzánk, képesek leszünk meghallgatni a mondanivalódat.


És az összes információ birtokában jobban meg tudjuk tervezni, hogy milyen energiákat küldjünk nektek, milyen portálokat nyissunk meg, milyen szövetségeket alakítsunk ki, és így tovább. A galaktikus csapatunk tagjai vagytok. Számunkra ti vagytok a földönkívüliek, még akkor is, ha tudjuk, hogy legtöbbetek a mi csillagrendszerünkben is létezett. Mi ismerjük a csapatban való együttműködés értékét, és azt akarjuk, hogy ti is felismerjétek ezt az értéket. Azt is szeretnénk, ha értékelnétek magatokat; azt szeretnénk, ha e csapat jelentős tagjainak tekintenétek magatokat.


Nem ti hoztátok létre azt a számtalan problémát, ami ott van a Földön; mindannyian azért mentetek oda, hogy megoldjátok a problémákat, megtaláljátok a megoldásokat, és felemeljétek a tudatosságot, hogy az egész emberiség képes legyen erre. Ezért olyanok vagytok, mint mi, csak ti ott vagytok hús-vér testben. Ti vagytok a földi személyzet; mi vagyunk a nem fizikai támogató személyzet. Mindannyian együtt vagyunk ebben, és a Föld minden problémája olyan probléma volt, amit a galaxis más részeiből örököltetek.


Tehát egyik sem, az ott kialakult óriási zűrzavar egyike sem az emberiség hibája. De persze, abban a hitben kell élnetek az életeteket, hogy ezt higgyétek ahhoz, hogy érezzetek valamit, és először valami negatívat kell éreznetek ahhoz, hogy aztán valami pozitívat érezhessetek. Engedélyt adunk nektek, hogy érezzétek a pozitív érzelmeket, a magasabb rezgéseket, és azt akarjuk, hogy olyan jól érezzétek magatokat, amennyire csak tudjátok, már csak azért is, mert ott vagytok, és egyet, vagy többet is, a csapatért.


Ezért csak annyit kell tennetek, hogy megnyíltok és elfogadjátok a segítségünket és az általunk nyújtott segítséget, a többi lénnyel és kollektívával együtt, akik a mi kis szövetségünkben vannak. Nincs itt az ideje, hogy szégyelljétek, hogy hol tartotok kollektívaként. Hanem inkább azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik ott vannak, hogy beengedjék mindazokat az energiákat, amelyek a leginkább szolgálják az emberiséget. Azért vagytok ott, hogy leföldeljétek és elérhetővé tegyétek őket embertársaitok számára, mi pedig itt maradunk a kilencedik dimenzióban, hogy segítsünk, és a javaslati dobozunk mindig nyitva áll.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page