top of page
Keresés

A földönkívüliek figyelnek: Használd a szuperképességeidet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Felfedeztük a kapcsolatokat, amelyeket akkor éreztek egymással, amikor közös élményben van részetek. Amikor tudjátok, hogy van valami közös bennetek valaki mással, ami fontos számotokra, akkor nagyobb valószínűséggel nyitjátok meg a szíveteket az egyén vagy egyének előtt, akivel ez a fontos közös dolog közös bennetek. Most azonnal meg kell találnotok ezeket a közös pontokat, még akkor is, ha tudatában vagytok a különbségeknek, amelyek köztetek és bárki között ott kint a világban vannak.


Most nincs itt az ideje, hogy vonalakat húzzatok a homokba. Nem most van itt az ideje a további elkülönülésnek. Most van itt az ideje, hogy egy emberi kollektívaként egyesüljetek. Még akkor is, ha különböző perspektíváitok vannak, és még akkor is, ha ezek a különböző perspektívák elég oknak tűnnek ahhoz, hogy a "mi és ők" mentalitásba menjetek, valójában nem kell odáig elmennetek. Fajként az egyik meghatározó tulajdonságotok az, hogy hajlandóak vagytok elengedni, megbocsátani és túllátni ezeken a különbségeken.


Azért tűntök ki a galaxisban élő földönkívüliek számára, mert sok ember képes volt túllátni a különbségeken, megtalálni a közös vonásokat, és összefogni. Most is lehetőségetek van erre, és eközben lehetőségetek van megbocsátani. A megbocsátás erősség. Ez egy szupererő. Ettől nem leszel puhány vagy lábtörlő. Nem tesz gyengévé. Erőssé tesz benneteket, és most minden erőtökre szükségetek van. Szükséged van az összes szupererődre. Emlékezz erre.


És ne feledd, hogy a földönkívüliek figyelnek téged. Figyelnek, és arra várnak, hogy eléggé megmutassátok azt az ajándékot, ami bennetek van, azt az ajándékot, hogy képesek vagytok megbocsátani, hogy képesek vagytok feltétel nélkül szeretni, és hogy képesek vagytok összefogni a különbözőségetek ellenére. Ezek mind szuperképességek, és ezek azok, amelyek helyet biztosítanak nektek a galaktikus asztalnál. Ez nem a technológiátok. Nem az intellektusotok. Az emberiség szíve az, ami hozzáférést biztosít számotokra a galaxis összes többi lényéhez, akik annyira szeretnének veletek együtt alkotni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page