top of page
Keresés

A forrásenergia teljes erejéhez való hozzáférés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagy várakozással figyeljük, ahogy észrevesszük, hogy sokan közületek a magotokban változtok, és tudjuk, hogy az egyénen belül bekövetkező változások hatással vannak az emberi kollektíva egészére ott a Földön. És ezért türelmetlenül várjuk azt a hullámhatást, ami bekövetkezik, és ami óriási hatással lesz a társadalmatokra. Észrevesszük, amikor valamelyikőtök egy pozitív lépést tesz előre, mert ennyire érzékenyek vagyunk az energiára és a rezgésre, és tudjuk, hogy a hatások nem is azonnaliak a személyes életetekben, amikor megteszitek ezt a pozitív lépést előre. És így tudjuk, hogy annak összességét, amit ti mindannyian egyénként elértetek az elmúlt néhány hétben, a kollektívának még meg kell tapasztalnia.


És a ti kollektív tudatosságotok az, ami megteremti a kormányt, a gyógyszeripart, a gazdasági rendszert, az oktatási rendszert, és még a környezeteteket is. Látjátok, mindazok a dolgok, amelyeket az emberek meg akarnak változtatni, amelyek bizonyos mértékig rajtuk kívül léteznek, megváltoznak, amikor az egyén megteszi azt a pozitív lépést előre, az egész kollektívára gyakorolt hatásotok miatt. És azt szeretnénk, ha úgy tekintenétek magatokra, mint ilyen hatalommal bírókra, ahelyett, hogy a milliárdosokat, a kormány vezetőit és az összes többit tekintenétek hatalommal bíróknak, mert nekik van vagyonuk és hatalmi pozícióik.


Ti vagytok a saját valóságotok vezetői, mert ti vagytok a teremtői, és ti vagytok a megtapasztalói is. Tehát ti vagytok az alkotóelemek is, és mi most egyénként szólunk hozzátok, amikor ezt mondjuk. Kétségtelen, hogy sokkal erősebbek vagytok, amikor összefogtok egy közös cél érdekében, mindaddig, amíg felismeritek, hogy a közös cél az, hogy rezgést kínáljatok, nem pedig az, hogy megdöntsetek valakit vagy valamit egy csőcselék mentalitású, lázadó hangulatban. Ez nem hatalom; ez kétségbeesés. De egyénként hatalmasak vagytok, és sokkal hatalmasabbak vagytok, amikor egy rezgést kerestek magatokban, mint amikor posztoltok, vagy vitatkoztok, vagy megpróbáltok meggyőzni valakit arról, hogy a ti nézőpontotok a helyes, és hogy mindenkinek csatlakoznia kell hozzá.


Ha meg akarjátok valósítani a rajtatok keresztül áramló Forrásenergia erejét, akkor először is meg kell engednetek, hogy mindenki más ott legyen, ahol spirituálisan, mentálisan, érzelmileg és energetikailag van. Szeretned kell őket úgy, ahogy vannak, és úgy kell látnod őket, mint szükséges darabkáit annak a hatalmas kirakósnak, amelynek mindannyian részei vagytok, amelynek mindannyian részei vagyunk. Akkor megnyugodhatsz, mert elengedheted minden ellenállásodat, minden feszültségedet, minden haragodat, minden gyűlöletedet, és összehangolódhatsz a Forrással, és gyakorolhatod ezt az erőt.


És tudjuk, hogy nagyon sokan közületek már megtették ezt, és ezért valóban azt szeretnénk, ha felismernétek a hatásotok igazságát, hogy folytatni tudjátok, és hogy várni tudjátok a külső változásokat, amelyeket már elindítottatok magatokban, és el akarjuk érni azokat is, akik még mindig úgy érzik, hogy az ellenállásukban rejlik az erejük. Emlékezzetek arra, hogy kik vagytok valójában, és hogy azért vagytok ott, hogy felismerjétek a Forrás erejét, és benne legyetek ebben az áramlásban, és mielőtt észrevennétek, már abban a világban fogtok élni, amelyben élni akartok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page