top of page
Keresés

A Forrás gondolata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Elkezdtük tanulmányozni azokat a tendenciákat, amelyekkel mindannyian rendelkeztek ott a Földön. Hajlamosak vagytok egy bizonyos irányba mozogni, mint kollektíva, majd hajlamosak vagytok az ellenkező irányba visszamenni, mintha csak éreznétek, hogy milyen különböző utakat járhattok be társadalomként, emberi kollektívaként. Természetesen vannak köztetek olyanok, akik mindig szembe fognak menni azzal a hullámmal, amelyen az emberiség többi része halad, és mi most ehhez a csoporthoz beszélünk. Azokhoz szólunk, akiknek elég tudatosságuk van ahhoz, hogy meglássák a trendeket, hogy beleérezzenek azokba, és hogy úgy döntsenek, hogy a saját irányukba fognak menni.


Nem azért teszitek ezt, hogy lázadók legyetek, vagy hogy figyelmet kapjatok. Nem azért teszitek, hogy másak vagy ellenzékiek legyetek. Azért teszitek, mert a szíveteket követitek. Az érzéseiteket követitek, és most az az út, amelyen mozogni kell, hogy a legnagyobb szolgálatot tegyétek az emberiségnek, egyenesen felfelé vezet. Készen álltok arra, hogy felülemelkedjetek a diskurzuson és a viszálykodáson, ami jelenleg a Földön van. Ti vagytok azok, akik felülemelkedtek mindezen, és meglátjátok, hogy az állásfoglalás önmagatok fele ellen fordít benneteket.


Az előző üzenetünkben elmondtuk nektek, hogy az augusztusi energiák, amiket kidolgoztunk, mind arról szólnak, hogy emlékeztessenek benneteket arra, hogy ti vagytok a Forrás, hogy érezzétek és megtestesítsétek ezt. Ez pedig azt jelenti, hogy nincs megosztottság bennetek. Nincs szükségetek arra, hogy válasszatok egy oldalt, hogy azt mondjátok, hogy ezzel egyetértetetek, azzal meg nem. Ti vagytok azok, akik képesek meglátni a szépséget az egészben, és mégis felülemelkedni rajta, és mégis annak látni, ami.


A Földön jelenleg uralkodó állapotok a Forrás egy gondolatáról szólnak, és a Forrás gondolata az volt és most is az, hogy "Mi történne, ha megosztottak lennénk önmagunkkal szemben". Ti ott élitek meg a Forrásnak ezt az álmát, ezt az illúziót. Úgy tesztek, mintha nem szeretnétek egymást szívből, pedig valójában mindannyian szeretitek egymást. És azok közületek, akik képesek felismerni, hogy ez az egész csak egy gondolat, amit a Forrás gondolt, azt is felismerhetik, hogy elkerülhetetlenül mindannyian egymásra találtok. Ennek meg kell történnie. Mindannyian visszasétáltok egymással a Forráshoz, vissza oda, ahol minden kezdődött. Megtehetitek ezt tudatosan felülemelkedve a felhajtáson, vagy megtehetitek rúgkapálva, kiabálva és tiltakozva. Rajtatok múlik.


Ti vagytok azok, akik felemelik az emberi kollektíva tudatosságát, és ti hívtok meg másokat, hogy csatlakozzanak hozzátok abban a szépségben, ami ez a valóság, a Forrás gondolata. Ne feledjétek, hogy ti vagytok ennek a gondolatnak az elgondolója, és egyúttal a gondolatnak is álcázva vagytok. És talán akkor, csak talán, nem fogtok annyira ragaszkodni egyikhez sem. És ebben az elengedésben felemelkedtek, és magatokkal viszitek mindazokat, akik rezonálnak a rezgésetekkel.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page