top of page
Keresés

A felébredt kollektíva előrehaladása és a felemelkedés

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk az emberiség fejlődésével, mivel a kollektíva általános rezgésének olvasása szempontjából látunk benneteket, és különösen örülünk annak a fejlődésnek, amit ti, mint felébredt kollektíva elértetek, mert képesek vagytok ugrásszerűen terjeszkedni és növekedni. Megvan ez a képességetek, mert mindent megtesztek azért, hogy lépést tartsatok az energiákkal, mindent megtesztek azért, hogy megvizsgáljátok magatokat, hogy magatokba nézzetek és megnézzétek, hol vannak megrekedt energiák, amelyeket el kell engedni. Ez a felemelkedés arról szól, hogy felszabadítsátok azt, ami alacsonyabb rezgésű, elengedjétek. Minél többet engedtek el, annál inkább fel tudtok emelkedni.


Minél kevésbé ragaszkodtok, annál kevésbé ragaszkodtok magatokhoz, és az energiátok egyre könnyebbé és könnyebbé válik, és az egyetlen hely, ahová mehettek, az a felfelé. Nem az a fontos számotokra, hogy úgy nézzétek a mai világot, ahogy van, és azt kérdezzétek magatoktól, hogyan tudnátok megjavítani. Tegyétek azt, amit a legjobbnak éreztek, hogy jó polgárai és jó gondnokai legyetek a világnak. De ahogy vigyáztok a saját rezgésetekre, a saját energiátokra, és megmutatjátok magatoknak, hogy lehetséges lazítani egy feszült helyzetben, lehetséges örülni egy hétköznapi helyzetben, és lehetséges szeretni a gyűlölettel szemben, nemcsak magatoknak, hanem az egész kollektívának megmutatjátok, hogyan lehet ezt csinálni, hogyan tudtok fény lenni a nap bármely szakában és bármilyen mennyiségű sötétséggel szemben.


Nem azért vagytok ott, hogy mindent kitaláljatok. Nem azért vagytok ott, hogy kitaláljátok, ki képviseli a sötétséget és ki a fényt. Az összes többi lény úgyis csak visszatükröz valamit neked. Azért vagy ott, hogy a saját fényedet ragyogtasd, és minél többet engedsz el, annál könnyebb lesz ez. Minél inkább engedsz az aktuális körülményeknek, annál fényesebben tudsz ragyogni. Minél inkább arra törekszel, hogy minden helyzetben szeretet legyél, annál több szeretetet látsz magad körül. Ez a cél és a küldetés mindenki számára, és így juttok el oda, ahol örömmel, kegyelemmel, szeretettel és könnyedséggel a lehettek a szívetekben.


Gyakoroljátok az elengedés művészetét, és többet fogtok beengedni abból, akik vagytok, többet a Forrás fényéből és szeretetéből, és többet a magasabb frekvenciájú energiákból, amelyek felülről érkeznek. Most mindezt elmondjuk nektek, és ugyanakkor szeretnénk rámutatni, hogy látjuk, hogy sokan közületek már most is ezt teszik. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezért vagyunk annyira elégedettek a fejlődésetekkel, és hogy ahogyan ezt folytatjátok, ahogyan tovább mentek, úgy fogjátok magatokkal húzni az emberiséget a magasabb birodalmakba, amelyekben mindannyiótok sorsa az, hogy egy napon éljetek. De ahogy ezt tudatosan és szándékosan teszitek, úgy teszitek az utat számotokra kielégítőbbé, és megnyitjátok az ajtót a több szórakozás, a több örömteli élmény előtt az út során.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page