top of page
Keresés

A felemelkedési élményed társ-teremtése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon sok csodálatos kapcsolatot építettünk ki mindannyiótokkal, akik ezeket az adásokat fogadjátok, és másokkal, akik közvetlenül fogadtak minket, és nagyon örülünk, hogy ilyen mértékben megnyíltok előttünk. Most még sok mindent megtehetünk együtt, ahogy itt együttműködünk. A földi emberek és az arkturiaiak közötti kapcsolat ezen a ponton jól megalapozott, és ez olyasvalami, amire építhetünk, ahogy haladunk előre. Mi azt akarjuk, amit ti akartok, és ti azt akarjátok, amit mi akarunk, és ez sokkal könnyebbé teszi a veletek való együttműködést.


Látni akarjuk az emberi kollektív tudatosság kitágulását, és részt akarunk venni a tudatosság egyetemes változásában mindannyiótokkal együtt. Most, a módok, amivel még tovább mehetünk ebben a közös alkotó erőfeszítésben, az az, hogy megkeressük azokat a területeket az emberiségen belül, amelyeknek a legtöbb szeretetre és fényre lenne szükségük, és tudatosságunkat és szándékainkat ezekbe az irányokba irányítjuk. Azokat az embereket és helyeket, akiknek a legnagyobb gyógyulásra és a legmagasabb rezgésű energiákra van szükségük, pontosan azzal akarjuk elárasztani, amit kérnek, még akkor is, ha nem tudatosan kérik.


Sok egyén azt hiszi, hogy egy dologra van szüksége, például egy törvény megváltoztatására, de amire valójában szüksége van, az a gyógyító energia, az együttérzés és a feltétel nélküli szeretet, amit együtt, csapatként tudunk felajánlani. Ti vagytok az energia csodálatos megidézői, mi pedig az energia felajánlói. Mi most a Forrásenergia egyfajta kiegészítőjeként dolgozunk veletek. A Forrás mindig veletek és rajtatok keresztül dolgozik, de néha szükségetek van arra, hogy olyan lényekkel kapcsolódjatok össze, akikkel már inkább szilárdabb kapcsolatot alakítottatok ki.


És bár mi kilencedik dimenziósak és nem-fizikaiak vagyunk, könnyebb lehet velünk kapcsolatot teremteni és partnerként és társ-teremtőként tekinteni ránk. Tehát ez az, amire törekszünk, és ha körülnéztek a bolygótokon, hogy kik azok az emberek és helyek, amelyeknek a legnagyobb szükségük van a szeretetre és a fényre, és legyetek ennek a szeretetnek és fénynek a kivetítői, és mi kétségtelenül minden tőlünk telhetőt hozzá fogunk tenni ezekhez az erőfeszítésekhez, mivel ugyanúgy behívtok minket, mint ahogyan egy arkangyalt vagy egy felemelkedett mestert hívnátok. Már jó néhány éve folyamatban van a Föld Csapathoz való csatlakozásunk, és szeretnénk ezt hivatalossá tenni.


Tehát kérlek, továbbra is hívjatok minket, és hívjátok meg egyedi rezgésjelzésünket, és mi mindig ott leszünk nektek, hogy segítő, nem fizikai kezet nyújtsunk nektek. És már alig várjuk, hogy még jobban együttműködhessünk veletek az ötödik dimenziós Földön. Ez egy izgalmas projekt, amiben szívesen veszünk részt közelebbről is. Ezért kérünk benneteket, hogy hívjatok minket, amikor elképzelitek a Földet, ahová felemelkedtek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page