top of page
Keresés

A felemelkedési rács: Önkéntesekre van szükségünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Olyan embereket keresünk, akik hajlandóak velünk együtt dolgozni különböző projektekben. Tudjuk, hogy azok közületek, akik ezeket az adásokat kapják, szintén szívesen dolgoznak velünk, és nagyra értékeljük mindannyiótokat, akik a földi személyzetünk tagjai vagytok. Reméljük, hogy felfogjátok, mennyire fontosak vagytok mindannyian a felemelkedési folyamat szempontjából, és amennyire felnéztek ránk, annyira értékelünk benneteket. Tudjuk, hogy segíthettek nekünk elvetni a megvilágosodás magvait. Tudjuk, hogy mindegyikőtöknek különböző képességei vannak, amelyekhez még hozzá kell férnetek, és tudjuk, hogy valahányszor valamelyikőtök megnyílik nekünk, még több hozzáférést kap.


Azokkal közületek, akik készen állnak arra, hogy megismerjék magukat, mint Forrásenergia Lények, együtt akarunk dolgozni. Azokkal szeretnénk együtt dolgozni, akik megértik, hogy megvan bennetek a teremtés ereje, a gyógyítás ereje és az átalakítás ereje. Tudjuk, hogy az emberiség készen áll egy új energiarácsra, egy olyan rácsra, amely ereje és tisztasága miatt mindannyiótokat az ötödik dimenzióba katapultál. Tudjuk, hogy azok közületek, akik nyitottak és szolgálatra vágynak, lesznek a közvetítők, akik közösen hozzák létre ezt a gyönyörű felemelkedési rácsot.


A rács már építés alatt áll, azonban több önkéntesre van szükségünk. Szükségünk van a hozzátok hasonló egyénekre, akik megnyílnak, hogy befogadják az energiákat, és aztán szükségünk van rátok, hogy kimenjetek és kapcsolódjatok Földanyához, ahogyan azt a legtöbben szeretitek tenni. Automatikusan terjesztitek a felemelkedési energiákat, amikor kapcsolódtok a Földanyával, amikor kimentek az Anyatermészetbe. És amikor megengeditek, hogy ezek az energiák hozzátok és rajtatok keresztül áramoljanak, automatikusan létrehozzátok a felemelkedési rácsot. Mi is ugyanolyan izgatottak vagyunk emiatt, mint ti. Tudjuk, hogy sokan közületek már nagyon régóta vágytok a felemelkedésre, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez a társalkotás a kirakós játék egy hatalmas darabja.


Az általunk felajánlott energiák, valamint a galaxis és az univerzum minden részéből hozzátok érkező energiák közelebb visznek benneteket e rács befejezéséhez és közelebb tudatosságotok váltásának befejezéséhez. Mindössze annyit kell tennetek, hogy hajlandóak és nyitottak vagytok. Tudjuk, hogy megvan bennetek a vágy, és tudjuk, hogy szolgálni akartok, és amikor kimentek és kapcsolatba kerültök a Földanyával és az Anyatermészettel, megengeditek magatoknak, hogy gyógyuljatok, hogy csatornázzatok, hogy átalakuljatok, és a magas frekvenciájú energia csatornáivá váljatok, amelyeknek mindig is szántak benneteket ebben az életben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page