top of page
Keresés

A február 22-i (22-2-22) energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok tenni a 2022. február 22-i Energiákkal, amelyek már most is elérnek benneteket, és amelyek továbbra is érkezni fognak a következő napokban. Arra vagytok hivatottak, hogy megváltoztassátok a világot, amelyben most éltek, és ezek az energiák segíteni hivatottak benneteket. Elsősorban stabilizálni és összehangolni fognak benneteket, hogy aztán elindíthassák azokat a változásokat bennetek, amelyeknek meg kell történniük, mielőtt a rajtatok kívüli változások bekövetkezhetnek. Sokan ott a Földön arra várnak, hogy először a társadalomban változzanak meg a dolgok, hogy aztán fellélegezhessenek.


Ezek az energiák az egyénen belüli változások elindításáról szólnak, hogy aztán úgy tapasztalhassátok meg a világot, ahogyan ti szeretnétek megtapasztalni. Ez azt jelenti, hogy ti vagytok a változtatók. Ti vagytok azok, akik először változni fognak, és aztán látni fogjátok a változásokat a rajtatok kívüli világban. Ez egy gyönyörű időszak számotokra, hogy arra összpontosítsatok, hogy a világ mely aspektusait szeretnétek látni megváltozni.


Ez egy jó időszak számotokra, hogy arra összpontosítsatok, milyen változásokat szeretnétek látni magatokban, mert ez egy olyan időszak, amely lehetőséget ad arra, hogy sok mindent elengedjetek, hogy elengedjétek azt, ami már nem szolgál benneteket. Ez egy olyan időszak, amikor megnyílhattok annak, ami új, izgalmas és ami végső soron összhangba hoz benneteket önmagatok azon változatával, amilyenek mindig is lenni szeretnétek.


Az elkövetkező változások azért jönnek, mert készen álltok rájuk, és mert ez egy olyan dátum a naptáratokban, amikor rengeteg összehangolódás történik, nem csak a számokkal. Nyugodtan pihenhettek, és tudhatjátok, hogy már elvégeztétek a munkát magatokon, annak érdekében, hogy jó helyzetben legyetek az energiák kezeléséhez, és hogy hagyjátok, hogy átjárjanak benneteket. Folytathatjátok ezt a munkát fókuszálással, relaxálással, meditációval, hidratálással és földeléssel.


Mindig a lehető legjobb hordozói akartok lenni a számotokra elérhető legmagasabb frekvenciájú energiáknak, és ezek a 2022. február 22-i energiák valóban nagyon magas frekvenciájúak. Készen állnak számotokra, és ti is készen álltok rájuk. Készen álltok arra, hogy a változáshozók legyetek, és a világ készen áll a változásra. Ez egy tökéletes és szent összehangolódás, ami minket illet.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page