top of page
Keresés

A bőséges erőd és hogyan használd fel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt az adást megoszthatjuk mindannyiótokkal, mert mindig nagyon szívesen adunk nektek erőt, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy soha nem voltatok még olyan erősek ott a Földön, mint most. Soha nem volt még annyi aktiválásotok és frissítésetek, mint most. Soha nem támogatott benneteket több energia vagy több lény, mint most. Soha nem voltatok még ennyire tájékozottak, mint most, és ezt a tudást és a tudás alkalmazásából származó bölcsességet arra használhatjátok, hogy harmóniába hozzátok magatokat az új Földdel és azzal az élettel, amit élni szeretnétek. Mindezt úgy tudjátok megtenni, hogy közben betölthetitek a célotokat és szolgálhattok, mert a kettő kéz a kézben jár.


Arra vagytok hivatottak, hogy másokat vezessetek, és ezt úgy teszitek, hogy megmutatjátok nekik, hogyan kell ezt csinálni. Amikor azt teszitek, amit tanítotok, példát mutattok másoknak arra, hogy mi lehetséges. Amikor megmutatjátok, hogy azok a koncepciók, amelyekről beszéltek, működnek, akkor mások is kezdik megérteni, hogy nekik is van hatalmuk. A hatalom minden egyes emberben benne rejlik, de a legtöbbekben szunnyad, mert a legtöbben tudják, hogy nem érzik magukat túl erősnek az életükben, és tettek már kísérletet arra, hogy szavakkal és tettekkel megváltoztassák az életüket, de nem jártak sikerrel. A legtöbb ember nem ismeri fel, hogy a hatalmuk valójában abban a képességükben rejlik, hogy összpontosítanak, éreznek, vibrálnak, vizualizálnak, és arra a valóságra gondolnak, amit szeretnének megtapasztalni. Ezért azt teszik, amit a szüleik és a nagyszüleik tettek, vagyis keményen dolgoznak és reménykednek a legjobbakban.


A legtöbb ember nem ismeri fel, hogy a hiedelmei fontosak, és azok közületek, akik felismerik, hogy a hiedelmek milyen erősek, segíthetnek másoknak tanításokkal és saját életükből vett példákkal is, hogy hogyan váltottak egyik hiedelemről a másikra, és ez hogyan vált számukra kifizetődővé. Ahogy már korábban is mondtuk, az energiák, amelyek most rátok hatnak, mindannyiótokat támogatnak, akik ébren vagytok, hogy úgy teremtsétek meg a valóságotokat, ahogyan azt ti szeretnétek élni. Együtt akarnak dolgozni azokkal közületek, akik tudatosak, éberek, figyelnek és érdekeltek a szolgálatban.


Itt az ideje, hogy nagyot álmodjatok, és itt az ideje, hogy többet várjatok. Itt az ideje, hogy kilépjetek a kétségekből, a félelemből, a szorongásból, az aggodalomból és a hitetlenségből, és ráhangolódjatok arra az igazságra, hogy kik vagytok, mint minden, mint minden, ami van, mint a teljesség maga. Minden egyes rezgés elérhető számotokra most, és ezek mind bennetek vannak. És ezért olyan fontos, hogy meditáljatok, hogy befelé menjetek, és hogy érezzétek az érzéseiteket, mert ha hajlandóak vagytok ezeket a dolgokat megtenni, akkor nálatok lesznek a királyság kulcsai, és képesek lesztek megteremteni bármit, amit csak akartok.


Ez az élet tele van lehetőségekkel, és most több idővonal áll rendelkezésetekre, mint valaha, mert tudatosak vagytok, mert tudjátok, hogyan kell kezelni a gondolataitokat és az érzéseiteket, és mert eddig eljutottatok az utazásotokon. Bebizonyítottátok, hogy olyan sokat tudtok adni, olyan sokat tudtok megosztani embertársaitokkal, és amikor szolgálni akartok, még több nyílik meg előttetek. Tehát lazítsatok, hangolódjatok rá az erőtökre, és érezzétek a körülöttetek lévő energiákat és lényeket, akik támogatnak benneteket. Tudjátok, hogy sokkal több van még számotokra, amit megélhettek, és sokkal több van még, amit megoszthattok embertársaitokkal.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page