top of page
Keresés

A boldogság a felemelkedésed része?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy mi teszi boldoggá az embereket, mi az, ami a legnagyobb örömet okoz nektek, és ami a lehető legnagyobb mértékű összehangoltságba hoz benneteket. Sok különböző forgatókönyvben látunk benneteket, és észrevesszük azokat, amelyekről azt gondoltátok, hogy boldoggá tesznek benneteket, és összehasonlítjuk azokat azokkal, amelyek valóban boldoggá tesznek benneteket. Azt vettük észre, hogy a boldogság spontán módon jön azokhoz, akik azt választják, hogy azt keresik, ami eredendően örömteli a tapasztalatukban. Más szóval, ha kissé elfordítjátok a fejeteket, akkor lehet, hogy egy halom szemetet láttok, de ha kissé a másik irányba fordítjátok a fejeteket, mert olyasmit kerestek, amit megfigyelhettek, ami mosolyt csal az arcotokra, akkor észrevehetitek, hogy van egy virágmező, mindössze negyvenöt fokra a szemétkupacoktól.


A választás tehát a tiétek, mint mindig, és nem kell mindig valami monumentális eseménynek lennie, ami állandóan örömteli állapotba hoz, vagy legalábbis örömet okoz az esemény előtt, közben és amikor visszaemlékeztek rá. A boldogság egy választás lehet, mert az összpontosítás képessége olyan képesség, amelyet vagy alkalmaztok, vagy nem alkalmaztok, a tudatosságotoktól függően. Amikor valóban tudatosak vagytok a pillanatban, felismeritek, hogy van választás. Gondolhattok mindazokra a dolgokra, amiket meg kell tennetek, vagy az összes olyan élethelyzetre, ami aggaszt, amikor rájuk fókuszáltok, vagy enyhén megdönthetitek a fejeteket, és nézhettek egy felhőt, és észrevehetitek, milyen gyönyörű és fenséges.


Vannak állatok a bolygótokon, és bizonyos állatok természetesen örömteli állapotba hoznak benneteket. Még akkor is, amikor itt a csatornán keresztül beszélgetünk, ő (Danielre gondolnak - a ford.) fel tudja venni a madarak énekének hangját az otthona előtt. Annyi minden van, aminek örülhetnétek, és annyi minden van, amire összpontosíthatnátok, amik egy lefelé tartó spirálba sodornának benneteket, amiből aztán nehéz lenne kijutni, és ezért olyan fontos, hogy jelen legyetek és tudatában legyetek annak, hogy mire összpontosítotok a jelenben. Élvezni akarjátok ezt az utazást, és örömet is akartok terjeszteni, bárhová is mentek, mert ez a legjobb módja annak, hogy mások is élvezzék az utazást.


Ha egy kis ugrást tesztek a lépésetekbe, miközben sétáltok az utcán, valaki meglátja ezt, és mosolyogni fog. Könnyebben kapcsolódhattok ahhoz, ami boldoggá tesz titeket, ha a napotokban időt szántok azokra a dolgokra, amelyek örömteli állapotba hoznak benneteket, de az is lehetséges, hogy a napi munkába járásban és a munkából való hazajutásban is megtaláljátok az örömöt. Az is lehetséges, hogy örömöt találjatok a házimunkában, amit elvégeztek, és a megbízásokban, amiket elintéztek. Lehetséges értékelni azt a tényt, hogy létezel, hogy a szíved dobog, és hogy levegőt tudsz lélegezni, és amikor ennyire tudatában vagy a létezés örömének a pillanatban, akkor az, ami örömteli, sokkal nyilvánvalóbbá válik számodra.


Beszéljetek azokról a dolgokról, amelyek örömet okoznak nektek; összpontosítsatok rájuk. Gondolkodjatok róluk, és mozduljatok feléjük, és vegyétek észre, hogy az univerzum mindig többet tud hozni nektek, és emelni fogjátok a rezgéseteket, amiről gyakran beszélünk ezekben az üzenetekben. A rezgésetek emelésével a tudatosság szintjét emelitek, és segítitek az egész emberiséget. Tehát látjátok, a szolgálatnak nem kell olyan dolgoknak lennie, amikre kötelességtudatból kényszerítitek magatokat, hogy valami olyasmi legyetek az embertársaitoknak, amire nekik szükségük van. Lehettek egyszerűen csak önmagatok és boldogok, és segíthettek mindenkinek az ötödik dimenzióba vezető útjukon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page