top of page
Keresés

A belső hatalmad, amivel befolyásolhatod az univerzumot

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket a pozitivitás erejének feltárása ott a Földön és az egész galaxisban és az univerzumban. Megfigyeltük és mértük minden egyes jótett, az egység minden egyes gondolata és a szeretet minden egyes emberben lévő minden egyes érzése hatását, és ez csak néhány példa arra, aminek a hatását ott a Földön mértük. Nagyon sok módja van annak, hogy pozitív hatást gyakoroljatok, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy a pozitívitásotok számít. Az egész univerzumra hatással vagytok, már azzal is, ha csak arra gondoltok, akit szerettek, és mindenki másra is.


Most, ennek a másik oldalán ott van a negativitás - negatív gondolat, érzelem, cselekedet. Ezek mindegyike körülbelül egy ezreléknyi hatással bír, mint valami pozitív dolog, és ez a hatás is továbbgyűrűzik, de sokkal kisebb erővel, sokkal kisebb hatással, így tényleg nem kell aggódni miatta, és nem kell figyelmet szentelni neki. Helyette fordítsátok a figyelmeteket arra a pozitív energiára, amit ki akartok bocsátani, és ki is bocsátotok, és figyeljétek meg, hogy mennyit tudtok belőle elővarázsolni és kiküldeni az univerzumba. Végtelen készleted van belőle, mert megint csak annyit kell tenned, hogy gondolj egy pozitív gondolatot, vagy érezz egy pozitív érzést, és ezek mind ott vannak benned, és csak arra várnak, hogy aktiváld őket.


Mindig van választásod, hogy mire fókuszálsz, és minél inkább tudatában vagy annak, hogy van választásod, annál valószínűbb, hogy élsz azzal a képességeddel, hogy a pozitivitás mellett dönts. Valamilyen oknál fogva a new age és a spirituális körökben óriási hangsúlyt fektetnek a negativitásra, a sötétségre, arra, amit gonosznak tartanak, és ez csak késlelteti az elkerülhetetlent. Mindez a fókusz nem tudja ellensúlyozni mindazt a jót, amit azok tesznek, akik a fényt igyekeznek előmozdítani, ahelyett, hogy olyan nagy intenzitással a sötétségre és arra összpontosítanának, amit azok a lények tesznek. Ismétlem, ha megnézitek valami pozitív dolog hatását, és mérlegelitek azt valami negatív dolog hatásával szemben, akkor tényleg nem kell olyan sok figyelmet fordítanotok arra, ami ott történik az emberi tudatosság sötét oldalán.


Ha pozitív hatást akarsz gyakorolni az emberiségre, a világra és az univerzumra, akkor jobb, ha nem arra koncentrálsz, ami negatív. Jobb, ha arra összpontosítotok, ami pozitív, ami a fényből való. Nos, ha valami negatív dolog néz szembe veled, és foglalkoznod kell vele, akkor foglalkoznod kell vele, de nem kell keresned a bajt. Nem kell keresni a rosszat, hogy ki tudjátok gyökereztetni. Megteheted, de tisztában kell lenned azzal is, hogy ez csökkenti a rezgésedet, és a legtöbb ember, aki lemerül azokba a sötét nyúlüregekbe, végül kijön onnan, és rájön, hogy a harc nem is volt olyan jó érzés.


Mindig az elfogadásról és a megbocsátásról beszélünk, de azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy bármi, ami sötét és rajtatok kívül van, az bennetek is van, és azért jelenik meg, hogy meggyógyuljon, és a gyógyulás, ami megtörténik, az a ti, az emberiség, a Föld és az egyetemes kollektív tudatosság gyógyulása. Emlékezzetek arra, hogy a jelenlét az egyetlen hely, ahol igazán mindig is jelen lehettek, és ahogy most körülnézel a valóságodban, bárhol is vagy, tedd fel magadnak a kérdést: "Mennyi sötétséget látok?". És aztán tedd fel magadnak a kérdést: "Mennyi van körülöttem most, ami a fényből való, ami fény?". És rá fogsz jönni, hogy megvan az erőd arra, hogy kihasználd ezt a sok pozitívumot, hogy jól érezd magad ott, ahol most vagy, amit teszel és amit kisugározol, és megvan az erőd arra, hogy pozitívan befolyásold az egész világot.


Megvan a hatalmatok, hogy hatással legyetek az egész univerzumra, és ezt folyamatosan megteszitek. Ha hatást akarsz gyakorolni, akkor kezdd azzal az első lépéssel, hogy jobban odafigyelsz arra, hogy mire figyelsz, és mit kínálsz, és tudd, hogy ahogy valami pozitív dolgot kínálsz, mindenkire hatással vagy, még akkor is, ha nem tudnak rólad és arról, hogy mi a neved, mindez nem számít. Azért vagytok ott, hogy felemelkedjetek; mindannyian együtt emelkedünk fel. Ez az egységről szól; az összefogásról. Arról szól, hogy felismerjük, hogy mindannyian egyek vagyunk, és mindannyian együtt vagyunk ebben, és ez a módja annak, hogy felemelkedjünk a tudatosság egy magasabb szintjére. És mindannyiunkban megvan az erő, hogy hatással legyünk erre a gyönyörű univerzumra, amit egyelőre mindannyian otthonunknak hívunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page