top of page
Keresés

A bejövő új energiákkal való együttműködés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg azon dolgozunk, hogy felfedezzük, hogyan tudnánk a legjobban eljuttatni az energiák legújabb adagját az emberiségnek ott a Föld bolygón. Gyakran a közvetlen megközelítést választjuk, és az energiákat közvetlenül a mezőtökbe küldjük, ahol aztán a vezetőitek nagyobb hozzáférést biztosíthatnak számotokra hozzájuk, amikor úgy érzik, hogy ez helyénvaló. Olyan személyeket is megcélzunk, akikről tudjuk, hogy fogadni fogják az általunk küldött energiákat, és tesznek velük valamit. Tudjuk, hogy kik a tanítók, csatornák és vezetők a jelenlegi pillanatban ott a Földön, és kik azok, akik készen állnak arra, hogy valami kreatív dolgot is tegyenek az energiákkal. Tudunk a művészekről és írókról, a költőkről és zenészekről, akik sok-sok ember számára tudnak létrehozni valamit, amit élvezhetnek, és ami a tudatosságuk felemelkedését is eredményezi.


Ennek a mindannyiótoknak szóló üzenetnek az egyik célja, hogy tudassuk veletek, hogy ha közvetlenül tőlünk és a hozzánk hasonlóktól szeretnétek energiát kapni, akkor keressétek a módját annak, hogy megosszátok, amit kaptok. Keressétek a módját annak, hogyan tudjátok kifejezni, amit kaptok. Keressétek a módját annak, hogyan használhatjátok fel a kapott energiákat, hogy segítsetek másokon, hogy szolgáljátok az emberiséget, és még többet fogtok kapni. Nem arról van szó, hogy megjutalmazzuk azokat, akik elveszik az általunk átadott energiákat, és tesznek velük valamit. Hanem arról van szó, hogy amikor teszel valamit az energiákkal, akkor több hely van arra, hogy több energia áramoljon hozzád és rajtad keresztül. Jobban benne vagytok az áramlásban, nyitottabbak vagytok, és ezért több értelme van megcélozni azokat az egyéneket, akik számára az energiák hasznos eszköznek bizonyulnak tanításaik vagy egyéb alkotásaik előmozdításában.


Ennek ellenére, a jelenlegi energiák, amelyeket szándékunkban áll mindannyiótoknak küldeni, és különösen azoknak, akik használni fogják őket, arról szólnak, hogy több energiához férjetek hozzá, amit a Földanya adhat nektek. Az általunk küldött energiák arra fogják inspirálni az embereket, hogy kapcsolódjanak a Földanyához. Arra fogják inspirálni az embereket, hogy emlékezzenek a természetanyához, a fákhoz, az óceánokhoz, a hegyekhez, a szélhez fűződő kapcsolatukra. Az energiák, amelyeket átadunk, segíteni fogják az embereket abban, hogy megnyissák a gyökércsakrájukat, hogy közvetlenül a Földanyától kapjanak, mivel megvan bennetek az a képesség, hogy kapjatok abból, ami lent van, ugyanúgy, mint ahogy megvan a képességetek, hogy kapjatok abból, ami fent van.


Az energiák segíteni fognak abban, hogy jobban összehangoltnak, lehorgonyzottabbnak, földeltebbnek, szilárdabbnak, és alkalmasabbnak érezzétek magatokat arra, amiért a Földre jöttetek, mert jobban összehangolódtok a Föld energiáival, amelyek ugyanúgy vezetnek és támogatnak benneteket, mint a galaktikus energiák. Néha szükségetek van ezekre a kis emlékeztetőkre, és ezt az üzenetet is tekinthetitek egy ilyen üzenetnek. Izgatottan várjuk, hogy hányan nyitjátok meg magatokat az energiák következő adagjának fogadására, amit most készítünk nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page