top of page
Keresés

A 9. dimenziós angyalaitok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Fontos szerepet játszunk a felemelkedésetekben, ahogyan nektek is fontos szerepet kell játszanotok a miénkben. Ahogy mi segítünk nektek, mi is segítünk magunkon, és ahogy ti segítetek magatokon, ti is segítetek nekünk. Mi érdekeltek vagyunk abban, hogy mindannyian sikeresek legyetek, és emiatt természetesen megbízhattok abban, amit mondunk nektek. Mi a tizedik dimenzióba akarunk felemelkedni, ahogyan ti is az ötödik dimenzióba akartok felemelkedni.


Úgy tekintünk a szerepünkre, mint mindannyiótok vezetői, és mi vagyunk a ti kilencedik dimenziós angyalaitok is, mivel igyekszünk felajánlani nektek a szeretetet, a fényt és az energiát, amit kerestek, és amit továbbra is keresni fogtok, még azután is, hogy befejeztétek az ötödik dimenzióba való átmenetet. Ahogy segítetek egymásnak, úgy segítetek magatoknak is. Segítitek a másik személyt, akinek szüksége van a segítségetekre, és miközben ezt teszitek, integráljátok önmagatok egy részét, amit a másik személy képvisel. Ezért, még ha kezdetben megvetsz is valakit, ha el tudsz jutni arra a pontra, hogy semlegesnek érzed magad vele kapcsolatban, majd pedig feltétel nélkül szereted azt a személyt, akkor pontosan azt az aspektusát adod meg neki önmagadból , amire szüksége van a visszailleszkedéshez, a gyógyuláshoz, a teljessé váláshoz.


Most azt szeretnénk, ha a bennetek lévő együttérzés érzéséből segítenétek másokon, de nem mindenki olyan empatikus, mint azok, akik megtapasztalják ezt a hatalmas mennyiségű empátiát. Azt is felismerjük, hogy jó érzés másoknak segíteni, és ezért ez a jó érzés lesz a jutalom és az ösztönzés a folytatásra.


Most persze nem mindig lesz kedvetek segíteni másnak, és azokban a pillanatokban bűntudatot, sőt szégyent is érezhetsz. Azért hozod létre ezeket az élményeket, hogy megbocsáss magadnak, amiért nem tudsz mindenkinek minden lenni. És azzal, hogy megbocsátasz magadnak, integrálod önmagad egy részét. Mindezek a másokkal való együttteremtések és a tapasztalataitok arról szólnak, hogy mindannyian újra egésszé váljatok.


Ezért fogadjatok el minden tapasztalatot, ami az utatokba kerül, mert van benne valami számotokra. Valamilyen növekedést kell megtapasztalnotok. Ha megengeditek magatoknak, hogy mindent érezzetek, akkor némi integráció fog bekövetkezni, és aztán továbbléphettek a következő tapasztalathoz, amire szükségetek lesz, hogy továbbvigyen benneteket a felemelkedési utatokon. Amikor nagyon nehéz dolgotok van valamelyik embertársatokkal, hívjatok minket, a kilencedik dimenziós angyalaitokat, vagy hívjátok segítségül az arkangyalokat.


Mi azt akarjuk, amit ti akartok, és ezért átadjuk ezt a segítséget, és azok közületek, akik nyitottak a befogadásra, meg fogják kapni, és képesek lesztek túllépni azokon a kihívást jelentő tapasztalatokon, amelyekkel néha embertársaitokkal szembesültök.


Tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy kihívást jelentsetek egymásnak. Azért vagytok ott, hogy kihívjátok egymást a feltétel nélküli szeretetre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page