top of page
Keresés

A 2024. márciusi napéjegyenlőségi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Nagy izgalom áramlik bennünk, miközben a napéjegyenlőségi energiák rátok gyakorolt hatását szemléljük. Az életetekben és életutatokon belül egyre nagyobb és nagyobb rugalmasság idejéhez érkeztek, és ezek a napéjegyenlőségi energiák azért érkeznek, hogy támogassanak benneteket az eltolódásban, az idővonalak megugrásában. Lehetőséget kaptok arra is, hogy felfrissítsétek azt az idővonalat, amelyen vagytok, mielőtt átugranátok az új idővonalra, amely jobban megfelel nektek. Ezért sokkal kevésbé érezhetitek úgy, hogy elhagyjátok a Földet és az emberi kollektívát, amelyet a jelenlegi idővonalatokon hátrahagytok.

 

Hozzáadhattok valamit ahhoz, amiről leugrotok, mivel átugrotok abba, ami egy jobb valóságot jelent számotokra és mindazok számára, akik osztozni fognak veletek ebben a valóságban. Az idővonal nem más, mint valóságok egymás mellé fűzött sorozata, ahol logikus ok és okozat van. Ti vagytok az ok. Ti vagytok az elsődleges mozgatórugó. Ti vagytok azok, akik eldöntik, hogy mit rezegtek, akár tudjátok, hogy ezt teszitek, akár nem. És ezért ti határozzátok meg, hogy melyik idővonalon vagytok. Normális esetben nem gondolnátok arra az idővonalra, amelyet éppen most hagytatok el, de mivel oly sokan közületek szolgálatkész lények vagytok, és olyan pozitív hatást akartok gyakorolni a világotokra, ezért megkapjátok ezt a lehetőséget, hogy felfrissítsétek, hogy lényegében újraindítsátok azt az idővonalat, amelynek jelenleg a részei vagytok, mielőtt elmozdulnátok onnan.

 

Nos, talán elgondolkodtok azon, hogy hogyan tennétek ezt? Nos, az első dolog, amit tenni akartok, hogy megnyíltok és befogadjátok a napéjegyenlőségi energiákat. Lazítsatok, tudjátok, hogy jelenleg egyetlen óriási receptor vagytok, és tudjátok, hogy a napéjegyenlőségi energiák jönnek. Értetek jönnek, a legjobb hasznotokra. És aztán válasszátok meg a tudatos elmétek segítségével, hogy melyik idővonalon szeretnétek lenni.

 

Válasszátok azt az idővonalat, ahol több béke, több jólét, több igazságosság van, ahol minden olyan megnyilvánulás van, amit szeretnétek, hogy az öröm és szabadság, a bőség életét élhessétek. Válasszatok egy olyan idővonalat, ahol el tudjátok engedni a múltatokat, ami úgy tűnik, hogy visszatart benneteket, és ez magában foglalja az előző életeiteket, az őseiteket és azok karmáját. Mindezt magatok mögött hagyhatjátok, és azt javasoljuk, hogy tegyétek meg, mert ez a lehetőség mindig is ott lesz nektek. Itt nincs ablak.

 

Az ablak szélesre tárul és nyitva is marad, mert most mindannyian segítséget kaptok, ami örökkévaló és nem átmeneti. Nem azért vagytok ott, hogy csak egy gyors javítást vagy egy lökést kapjatok. Azért vagytok most ott, hogy átformálódjatok és átalakuljatok, és megérdemeltek minden segítséget, amit kaptok. Érezzétek magatokat méltónak arra, hogy megkapjátok a napéjegyenlőségi energiákat, és tudjátok, hogy arra kell használnotok őket, amire csak akarjátok.

 

Úgy ismernek benneteket, mint a fény és a szeretet lényeit, akik vagytok. Úgy ismernek benneteket, mint a szolgálat lényeit, és rátok bízzák a felelősséget, hogy azt az idővonalat válasszátok, amelyik a legjobban megfelel nektek ebben az időben. Itt az ideje tehát, hogy mindannyian nagyon izgatottak legyetek, mivel függetlenül attól, hogy mikor kapjátok meg ezt az üzenetet, ezt a közvetítést, hasznotok lesz belőle és azokból a változásokból, amelyeket a 2024. márciusi napéjegyenlőség energiái hoznak majd. 

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page