top of page
Keresés

A 2023. áprilisi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan mindannyian kezeltétek a márciusi energiákat, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy beszámolhassunk nektek az áprilisi energiákról, és arról, hogy miről fognak szólni az emberiség számára. Láttátok, ahogy az emberek elkezdték felismerni, hogy hiábavaló az elkülönülés és az egymástól való elkülönülés, a másik fél legyőzésének kísérlete, és mindannyian tudjátok, hogy békében és harmóniában akartok élni, és az áprilisi energiák arról szólnak, hogy elhozzák nektek ezt a békét és harmóniát, amit annyira akartok és megérdemeltek.


Támogatják, hogy összehozzák az embereket, különösen azokat, akik jellemzően szemben állnak másokkal, akik nem értenek velük egyet. Lehetséges, hogy nem értetek egyet valakivel egy olyan témában, ami iránt szilárdan elkötelezettek vagytok, és mégis szeretitek azt a személyt. Még az is lehetséges, hogy élvezzétek annak a személynek a társaságát, még akkor is, ha tudjátok, hogy ő másképp gondolkodik egy nagyon forró témáról, mint ti. Ezek az energiák tehát segítenek az embereknek abban, hogy ezeket a kérdéseket különböző nézőpontokból lássák, és abban is segítenek, hogy elengedjék a haragjukat és a neheztelésüket. Ezek az energiák segíteni fogják az embereket abban, hogy megbocsássanak, és még együttérzőek is legyenek azokkal, akiknek nagyon eltérő nézeteik vannak szinte minden témában.


Ezek az integráció energiái, és így nem csak arról szólnak, hogy összességében egyetlen emberi kollektívává hozzanak össze benneteket, hanem arról is, hogy a különböző aspektusaitokat egyetlen harmonikus egésszé hozzák össze, amit felsőbb énetekként is ismerünk. Tehát amit most a mai világban láttok, amit ti polaritásként és megosztottságként írnátok le, az végső soron mind arról szól, hogy titeket eggyé tegyen. Mindent és mindenkit, akivel szemben valamilyen módon ellentétesnek érzitek magatokat, úgy kell látnotok, mint önmagatok egy olyan aspektusát, amelyet még integrálnotok kell. És akkor azok közületek, akik ébren vannak, megtehetik ezt, láthatják, hogy ez történik körülöttetek.


De ezt veletek kell kezdeni. Nem panaszkodhattok csak úgy, hogy mennyire polarizált az emberiség, és nem gondolhatjátok azt, hogy azzal, hogy rámutattok erre, valahogy megoldottátok a problémát. Nektek kell kezdenetek, mint olyan egyéneknek, akik jobban tudják, és akik képesek felülemelkedni ezen, és meglátni és érezni az egységet, ami bármikor elérhető számotokra. És így ezek az energiák arról fognak szólni, hogy integráljátok magatokat, és megtaláljátok az egységtudatot, ami szintén mindig és mindenkor elérhető mindannyiótok számára. Ez az, ahogyan ezt teszitek. Így emelkedik fel a tudatosságotok. Ez azáltal történik, hogy elengeditek mindazt, aminek ellenálltok, és végül eljutotok arra a helyre, ahol meg tudtok bocsátani, együtt tudtok érezni és feltétel nélkül szeretni mindazokat az embereket, akiket egykor úgy láttatok, mint akiket valamilyen módon le kell győzni.


Nem arról van szó, hogy bármelyik csoportnak igaza van, hanem arról, hogy minden egyes ember minden egyes csoporton belül felismeri, hogy amit abban a pillanatban megtapasztal, az az ő munkája. Ez az ő tantervük, és most van itt az ideje, hogy megtegyék, mert senki sem fog közbelépni és megcsinálni helyettük. Mit tehettek most, hogy ezt tudjátok az áprilisi energiákról? Kereshetitek a lehetőségeket, hogy elengedjétek azt, ami ellen eddig nyomultatok, és kereshetitek a gyógyulás és az egység erejét a világban, ami valóban csak tükörképe mindannak, ami bennetek van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page