top of page
Keresés

A 2022 novemberi energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk, hogy itt lehetünk mindannyiótokkal, és hogy beszélhetünk nektek a közelgő novemberi hónapotok energiáiról. Ezek az energiák a galaxis minden pontjáról érkeznek, mivel a galaktikus családotok nagyon szeretné az emberiséget a nyájába vonni, és ennek érdekében szükségetek van eme fejlesztések sorozatára, ami a novemberi energiákkal együtt érkezik. A hét fő csakrátok frissítései hozzáférést biztosítanak számotokra a fénytestetek még több részéhez. Ezek a fejlesztések felkészítenek benneteket a fizikai földönkívüliekkel való teljes földönkívüli kapcsolatra, amit az éber állapotban fogtok megtapasztalni. Ezek egyben katalizátorok is lesznek mindannyiótok számára, hogy kezdeményezzetek, hogy megtegyétek azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennetek, hogy elkezdjétek úgy élni az életeteket, ahogyan azt szeretnétek élni.


Ez a kirakós játék egy újabb darabja a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolathoz. Az emberiségnek meg kell szabadulnia a korlátozó hiedelmektől, az önmagatokra kényszerített kötöttségektől, és hajlandónak kell lennetek megragadni az esélyt arra az életre, amiről tudjátok, hogy akarjátok és megérdemlitek. A novemberi energiák segíteni fognak, mert annyira támogatóak lesznek, és megadják nektek az ötleteket és az intuitív találatokat, az inspirációt, hogy olyan módon haladjatok előre, ahogyan már jó ideje akartok. Az idő most van itt; az idő eljött számotokra. És ahogy megnyíltok ezeknek az energiáknak, ne feledjétek, hogy eléggé átalakító hatásúak, és hogy késztetést fogtok érezni arra, hogy változtassatok az életeteken.


Mindez már megvan bennetek, de a novemberi energiák aktiválni fogják azt, ami bennetek van, hogy megkönnyítsék a spirituális fejlődésetek és evolúciótok következő lépéseit. És ahogy mondtuk, a galaktikus közösségbe való belépésetekben nagy támogatást kaptok. Arra hívunk benneteket, hogy csatlakozzatok azokhoz, akik más csillagrendszerekben léteznek, és arra kérünk benneteket, hogy emelkedjetek fel, hogy találkozzatok a fizikai földönkívüli családotokkal. Ez egy csodálatos időszak mindannyiótok számára, hogy jól vigyázzatok magatokra, pihenjetek és engedjétek be ezeket az energiákat. És ez természetesen azt jelenti, hogy figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, és mit hordoztok magatokban, ami megakadályozhatja, hogy az energiák könnyedén áramoljanak hozzátok és rajtatok keresztül.


Tehát mindig van mit tennetek, hogy jobban megnyíljatok, és hogy megfelelő edény legyetek a rátok irányuló energiák számára. És a legtöbben tudjátok, hogy mik ezek a lépések; tudjátok, hogy mit kell tennetek. És remélhetőleg ez lesz a katalizátor, hogy megtegyétek ezeket a lépéseket. Azzal, hogy vigyáztok magatokra, megmutatjátok a földönkívüli közösségnek odakint a fizikai világban, hogy a tudatosságnak ezen a magasabb szintjén működtök. Alig várjuk, hogy tanúi lehessünk annak, hogyan szívjátok magatokba ezeket a novemberi energiákat, és mit tesztek velük.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page