top of page
Keresés

A 2022. januári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Boldog új évet kívánunk nektek, és nagyon örülünk, hogy újra itt lehetünk, és ismét elhozzuk nektek ezeket az üzeneteket. Szeretnénk feltárni veletek, hogy miről szólnak a 2022. januári energiák, ahogy kibontjátok őket, letöltitek őket és akklimatizálódtok hozzájuk. Észre fogjátok venni, hogy ezek az energiák arról szólnak, hogy teljesebben feltárjátok azokat az igazságokat, amelyekhez ragaszkodtok, honnan származnak, és hogy nyitottak vagytok-e az új igazságok felfedezésére. Vegyétek észre, hogy az "igazság" szót használjuk a "hit" szó helyett, mert olyan alapvető hiedelmekről és értékekről beszélünk, amelyek annyira belétek ivódtak, hogy soha nem kérdőjelezitek meg őket. Igazságnak tartjátok őket, olyasminek, ami egyszerűen csak van, ami nem képezi vita vagy megbeszélés tárgyát.


Ha most mindent, amit eddig igaznak tartottatok, leromboltok, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy egyszerűen csak legyetek. Amikor nem kell semmilyen keresztes hadjáratra indulnotok, akkor úgy találjátok, hogy több béke, harmónia, szeretet és öröm áll rendelkezésetekre a pillanatban. Azért vagytok ott, hogy teremtsetek, és ehhez fel kell ismernetek, hogy mi az, amivel eddig teremtettetek, és fel kell tennetek magatoknak a kérdést, hogy amit eddig a teremtéshez használtatok, az volt-e a lehető legjobb hozzávaló, vagy hozzávalók összessége. Ezt azért tehetitek meg, mert szabadok vagytok; ez a szabad akarat. Mindent megváltoztathattok, ha hajlandóak vagytok megvizsgálni magatokat, és azt, hogy mi az, amit következetesen jelként adtok ki az univerzumnak.


Sokszor az igazságaitokat megerősíti a valóságotok, mert a valóságotokat az az energia, az a rezgés teremti meg, amit kibocsátotok. Tehát többet kaptok abból, amiben hisztek, és hajlamosak vagytok kiszűrni mindent, ami nem felel meg az aktuális igazságaitoknak. Az energiák segítenek felismerni, hogy mihez ragaszkodtatok, ami már nem szolgál benneteket, azáltal, hogy a megfelelő irányba löknek benneteket, álmokat, letöltéseket, más módokat kínálnak nektek, hogy hozzáférjetek a keresett információkhoz.


Mindez azért áll most rendelkezésetekre, mert annyi mindenen mentetek keresztül az elmúlt két évben, és itt az ideje, hogy valódi változás következzen be a Föld bolygón. Az ok, amiért nem láttatok még annyi változást, még a világjárvány különböző megközelítési módjai ellenére sem, az az, hogy még nem történt elég nagy változás a kollektív tudatosságban. Amikor eléritek ezt a fordulópontot, látni fogjátok a külvilágban azokat a változásokat, amelyeket látni szeretnétek. Ahelyett, hogy arra várnátok, hogy mindenki más is felébredjen és eljusson oda, ahol ti vagytok, a tudatosságotok szintjét tekintve, inkább nézzétek magatokat és kérdezzétek meg magatoktól, hogyan tudnátok többet hozzáadni a kollektív tudatossághoz, többet abból, ami erőteljes, pozitív, felemelő és magasabb rezgésű.


Ez nem az az időszak, amikor minden csak úgy megtörténik helyettetek. Ez azonban egy olyan időszak, amikor több eszközt kaptok ahhoz, hogy mindezt magatok tegyétek meg, és hogy jól csináljátok. És ez az, amiért a Földre jöttetek, hogy megtegyétek és megtapasztaljátok, és most jobban, mint valaha, mindent megkaptok, amire szükségetek van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page