top of page
Keresés

A 2 legfontosabb dolog, amit most azonnal megtehetsz

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Örömünkre szolgál, hogy oly sok ember van a Föld bolygón ebben az időben, aki felfedezi az ajándékait és képességeit, és még inkább örömmel látjuk, hogy ezek közül az egyének közül milyen sokan osztják meg ezeket az ajándékokat és képességeket másokkal. Ez egy olyan időszak, amikor az ajándékaitok felfedezése egyre általánosabbá válik, és még ezeknek az ajándékoknak a megosztása is olyanná vált, amit egyre több és több ember tesz. Ha arra vársz, hogy az adottságaid tökéletesek legyenek, mielőtt megosztanád őket, akkor nagyon sokáig fogsz várni.


Mindannyian a legjobbat teszitek az ajándékaitokkal, amit csak tudtok, és azok az emberek, akik a legtöbbet profitálnak az ajándékaitokból, ezt felismerik. Ők tudják, hogy most nem vagytok mindentudók és mindenhatóak, hanem ehelyett facilitátorként tekintenek rátok. Olyan valakinek látnak benneteket, aki segíthet nekik abban, hogy hozzáférjenek a bennük rejlő erőhöz. Amikor megosztjátok másokkal az ajándékaitokat, akkor arra is hivatottak vagytok, hogy inspiráljátok őket, hogy önmagukhoz is eljuthassanak, hogy ők is hozzáférhessenek az ajándékaikhoz és képességeikhez, ahogyan ti is tettétek. Ez egy másik nagyszerű ok arra, hogy megosszátok azt, amire most éppen rácsatlakoztok.


Azok, akik még mindig úgy érzik, hogy nem jutottak hozzá az ajándékaikhoz és képességeikhez, legyenek türelmesek. Ne hasonlítgassátok magatokat másokhoz. Ne csodálkozzatok azon, hogy miért tart nektek sokkal tovább, mint annak az embernek ott, hogy hozzáférjen ahhoz, ami bennetek van. Ehelyett azt javasoljuk, hogy élvezzétek az utazást. Ez az utazás sokkal többet tartogat számotokra, mint ami a szivárvány végén van, hogy úgy mondjam. És amit útközben összeszedtek, azt meg is fogjátok osztani másokkal, ahogy segítetek nekik aktiválni és hozzáférni a spirituális ajándékaikhoz és képességeikhez.


Most azt mondjuk nektek, hogy legyetek türelmesek, de azt nem mondjuk meg, hogy meddig kell várnotok, mert ez személyenként eltérő, és azért is, mert hinnetek kell magatokban. És amikor nem tudjátok, hogy mennyi időbe telik, amíg hozzáférhettek az ajándékaitokhoz, de mégis folytatjátok, az az önmagatokba vetett hitetek bizonyítéka. Itt az ideje, hogy mindannyian felismerjétek, hogy minden bennetek létezik, és ha időt szántok arra, hogy befelé menjetek, akkor megtaláljátok.


Amikor a boldogságotokat követitek, az ugyancsak hajlamos a felszínre emelkedni, és megmutatni nektek azt a sok erőt és hatalmat, ami bennetek van. Ez a két legjobb dolog, amit most tehettek. Menjetek befelé, és kövessétek a boldogságotokat. Várjatok az inspirációra, és aztán cselekedjetek. És persze legyetek türelmesek, és ne várjatok azonnal eredményeket, mert ismétlem, az a dolgotok, hogy élvezzétek az utazást, és ne azért tegyetek valamit, hogy valami mást kapjatok. Az igazság az, hogy a szivárvány tovább fog mozogni, és mindig lesz egy újabb és újabb fazék arany, és folyamatosan emelkedni és fejlődni fogtok, mert valójában ez az egész a Forráshoz való hazatérésről szól, és ez mindig is így volt, és mindig is így lesz, függetlenül attól, hogy milyen időkeretben vagytok ott a Föld nevű bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."