top of page
Keresés

A 11/11-es energiák elérkeztek... Most mi lesz?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Üdvözlünk benneteket a 11/11-es portál idején, a november 11-i energiák idején és ebben a mostani pillanatban, amelyet arra fogtok használni, hogy katapultáljátok magatokat a következő fázisba, a létezésetek következő szakaszába ott a Földön. Az energiák már a nyakatokban vannak, és a kapu nagyon-nagyon szélesre tárult, és annyi minden vár rátok, mert ezekkel az energiákkal együtt teremtitek meg a világot. Együtt alkottok a Felsőbb Énetekkel, az univerzummal, a Forrással, a létező összes többi lénnyel. És ezért, amikor az utatokról beszélünk nektek, és azt mondjuk, hogy ezek az energiák az utatokra helyeznek benneteket, megszilárdítják az utatokat, segítenek visszatérni az utatokra, azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy az az út, amire utalunk, az az, ahol elsősorban a tudatosságotok fejlődésére összpontosítotok, ami természetesen a felemelkedésetekhez vezet, ahol aztán sok más út közül választhattok majd.


Az utatok nem feltétlenül azt a munkát jelenti, amit a világban végeztek. Valójában nem feltétlenül van köze a cselekedetekhez. Amikor az ösvényeteken vagytok, jobban tudatában vagytok önmagatoknak, jobban összhangban vagytok az érzelmeitekkel és a rezgésetekkel, nyitottabbak vagytok az energiák beáramlására, kreatívabbak és társ-teremtőbbek vagytok a rátok ható energiákkal, és kevésbé foglalkoztok azzal, amire az ego hajlamos megszállottan figyelni, amit az elme és az alacsonyabb rezgésű hiedelmek fontosnak gondolnak, és amire bármilyen okból fókuszálni kell. Nem erről szól az utad, ezért jó, ha időnként megnézed az életedet, és megkérdezed magadtól: "Hová irányítottam a figyelmemet mostanában, és szolgál-e engem, hogy oda irányítom a figyelmemet?".


Most még mindig van fizikai testetek, és fizikai életetek, és bankszámláitok, számláitok és dolgaitok, amikről gondoskodnotok kell, de még mindig fontossági sorrendet kell állítanotok, hogy mire összpontosítotok, és fontos, hogy tudatában legyetek a rezgéseteknek és a tudatosságotok fejlődésének, mert minden ezekből folyik. Amit a világban teszel, az egyik pillanatról a másikra, egyik napról a másikra, egyik évről a másikra változhat, és te még mindig a te utadon vagy. A harmadik dimenzióban választanál egy szakmát, mondjuk az ácsmesterséget, és szakértője lennél az építkezésnek, és évtizedeken keresztül csiszolnád a mesterségedet, majd visszavonulnál. És azt mondanád: "Az utam része volt, hogy segítsek az embereken. Segítettem nekik azzal, hogy felépítettem nekik az otthonaikat és a többi dolgot, amire az életükhöz szükségük volt."


És úgy éreznéd, hogy ez az életed kiteljesedett. Most, hogy a hangsúly azon van, hogy önmagad egy másik változatává válj, és azon van, hogy új valóságokat, új Földeket, új rendszereket, új galaxisokat, új univerzumokat teremts, nem kell annyira a karrierre összpontosítanod, és nem kell úgy tekintened a célodra vagy az utadra, mintha annak bármi köze lenne a kiteljesedéshez. Szeretnétek azonban növekedni, és azzá válni, amire hivatottak vagytok, és ezt tudatosan és annyi örömmel és könnyedséggel akarjátok tenni, amennyit csak tudtok érezni az út során.


És arra kérünk benneteket, hogy így lássátok az utatokat, és tudjátok, hogy soha nem térhettek le túlságosan az utatokról, mert olyan egyszerű visszatérni rá, mint becsukni a szemeteket, venni egy mély lélegzetet, és a szívetekben összpontosítani. Olyan egyszerű az ösvényetekre kerülni, mint elkezdeni figyelni arra, hogy mit éreztek, mit vibráltok. És jelen lenni a pillanatban ebben a pillanatban olyasmi, ami nem csak nagyon jól szolgál téged, de mindig is ez lesz az, ahol az ösvényed halad. Reméljük, hogy ez tisztázott néhány dolgot mindannyiótok számára a tudatosságotok evolúciójának ebben a nagyon jelentős időszakában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page