top of page
Keresés

8/8 Oroszlánkapu portál felemelkedési hírek


Abigail Wainwright közvetítése

Ahogy folytatjuk az áthaladást az Oroszlánkapu (Lionsgate) Portál ezen intenzív időszakán keresztül, az örvény szó szerint azokat húzza leginkább, akik készen állnak arra, hogy a tudatosság egy jelentősen magasabb állapotába kerüljenek, hogy a frekvencia lehorgonyozódhasson az Új Föld számára. A Schumann rezonancia elsötétülése is érezhető volt e 88 Oroszlánkapu Portál alatt. Ez érezhető lesz a testben és szembesülni is fog a felmerülő kérdésekben. A kollektív tudatosságban hatalmas mennyiségű trauma és fájdalom kerül kiűzésre, ami beindul és felszínre tör, hogy kitisztuljon. E fájdalom nagy része az Atlantisz traumája által okozott törésekhez kapcsolódik vissza. Hogy segítsetek átjutni ezen, emlékezzetek arra, hogy védve vagytok, és hogy isteniek és szuverének vagytok.

A bőség témája a 88-as végtelen frekvencián jön fel. A hiány sok illúziója leomlik, ahogy elkezdjük felismerni az igazságot, hogy kik vagyunk végtelen lényekként. Tudjátok, hogy az istenihez teljesen igazodva érezni fogjátok, hogy az univerzum folyamatosan tágul és teremt. Ahogy összehangolódtok, úgy növekszik és áramlik a jólétetek is.

Kérlek, legyetek tudatában annak, hogy ahogy a dolgok rezgése felgyorsul ezen a Lionsgate Portálon keresztül, ez egy nagyobb elmozduláshoz vezet 2022 és 2023 felé. Ezt úgy tervezték, hogy 2032-re felgyorsítson minket az 5., 6., 7. és magasabb dimenziós szintekre. Ez egy intenzív folyamat. Minden kényelmetlen lehet, de nem azért, hogy fájdalmat okozzon nektek, hanem hogy felhozzon mindent, ami tisztázza és lehetővé teszi ezt az átmenetet. A testetek már most is metamorfózison megy keresztül és az életerő energia tovább fog gyorsulni. A felemelkedők ezt erősen érezhetik. Fényáramok aktiválódnak a lényen keresztül & ez kitisztítja a sötét traumát. Minden lény kristályossá, áttetszővé és éterivé válik.

Az Ikerláng Isteni Egyesülés nagyobb mértékű aktiválódása is megtörténik ezen a folyamaton keresztül. A következő téma a "Polaritás", ami azt sugallja, hogy dolgozzunk az árnyékoldal integrálásán. Nincs fény a sötétség nélkül, ahogyan nincsenek csillagok az üresség nélkül. Fontos, hogy a polaritás törvényének megértésén dolgozzatok, hogy segítsétek az Ikerláng kapcsolatotokat és a felemelkedéseteket. Engedjétek el az ítéletet azokért az életekért, amelyekben talán az árnyékban játszottatok és a sötétségben játszottatok. Amikor meglátjátok és elfogadjátok, átalakítjátok és megállítjátok a negatív mintát. Fontos megérteni, hogy nem lehetsz fénymunkás anélkül, hogy ne néznél szembe a sötétséggel. Ez nem azt jelenti, hogy öntudatlan résztvevőként benne maradsz, hanem ismerd el, hogy mi az.

Amikor az integráció megtörténik, az Ikerláng dinamikája ennek eredményeképpen megváltozik. Az Új Kapcsolati Minta tovább aktiválódott, így minden elavult dolog ki fog tisztulni ezen az eltolódáson keresztül magasabbra is. Rendkívül fontos, hogy az új kapcsolati tervrajzot valósítsátok meg és ne térjetek vissza a régihez. Ez létfontosságú az új bolygórendszer számára.

Egy magasabb állapotba és az egységtudatosságba emelkedünk. Egyek vagyunk. A Föld magasabb rezgésben van, mert egyre kevésbé sűrű fizikai formában. Néhányan közületek most már képesek lesztek ezt is látni, ahogy látjátok az energiát körülöttetek. Végső soron meghaladjuk az alacsonyabb ént és az alacsonyabb dimenziókat, ahogy felemelkedünk az isteni énünkbe és átöleljük a bennünk lévő fényt. A szív megnyílik, ahogy a régi feloldódik. Mindezen felemelkedési folyamatok miatt ne becsüljétek alá a földelés erejét, hogy stabilak és tiszták maradjatok. Egy ilyen felgyorsult folyamat során nagy a turbulencia. Vigyázzatok a fizikai Lényetekre, ahogy az integrálódik a lelketekkel.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page