top of page
Keresés

8/8 OROSZLÁNKAPU PORTÁL


A bolygóújévben vagyunk és az Oroszlánkapu portálon. Ez a Szakrális Évnek az az időszaka, amikor az Idő és a Teremtés ÚJ CIKLUSÁT VEZETJÜK.

Ebben az időben... a Szíriusz felkel a reggeli égbolton... a Napunkkal együtt... és ebben a teremtő pillanatban a bolygónknak két Napja van... egy Fehér/arany Nap... és egy Kék Nap (Szíriusz).

Ebben a Mágikus Energiában a bolygó az Oroszlán csillagképben lévő Oroszlán Kapuval (augusztus 8.) és a Regulus Királyi Csillaggal is együttáll... amit az "Oroszlán Szívének" is neveznek, ami egy ÚJ CIKLUS és idővonal kezdetét jelenti a Föld számára.

Ebben az évben... Nagy nyomás alatt álltunk, hogy emeljük személyes frekvenciánkat és felgyorsítsuk fejlődésünket, hogy a lehető legmagasabb frekvencián kezdhessük meg az ÚJ CIKLUSUNKAT az ÚJ FÖLD számára.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy belépjünk az ÚJ FÖLD valóságába és teljesen aktiváljuk az Új Földi Emberi... Emberi Angyali Sablonunkat a DNS-ünkben.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy leváljunk a káosz alacsonyabb szintjeiről az alacsonyabb idővonalon... és a Békés és Szerető Közösség Valóságában éljünk, mint ÚJ-FÖLDI Ember.

Az elmúlt évek során... Tudatosságunkat a 3. dimenzióból a FÉNY 5. dimenziójába emeltük... felszabadítottuk a felhalmozott negatív energia rétegeit és újraaktiváltuk eredeti Emberi Angyali Sablonunkat, nagy sikerrel.

A 3. Dimenziós Ember egy Lény volt 7 aktív csakrával, akinek meditálnia kellett, hogy hozzáférjen a LELKéhez és a FELSŐBB ÉN-hez, amelyek az Emberi test felett voltak.

Az 5. dimenziós Új Föld Ember egy többdimenziós Lény 13 aktív csakrával, amely magában foglalja a közvetlen kapcsolatot a LÉLEKKEL... FELSŐBB ÉNnel és az ÉN Nap... Galaktikus... és Kozmikus aspektusaival.

Az ebbe az állapotba való felemelkedésünk fő jele a Napmozgások és energiák tudatosítása, mivel "érezni" fogjuk a FÉNYTESTÜNKben és a Fizikai Testünkben a PLASMA és a NAPFÉNYKÓDOK áramlásait, ahogy azok áthatják a Föld légkörét a Napnak a Földdel folytatott folyamatos beszélgetése során.

Befogadjuk a Gyémánt FÉNYKÓDOKAT és tudatosan és örömteli módon integráljuk őket.

Tudatában leszünk galaktikus örökségünknek és a csillagokkal való személyes kapcsolatunknak.

Ebben az Oroszlánok Kapuja tranzitban... Tudatában leszünk a FÉNY Csillag és Galaktikus Mestereinek... mint a Királyi Oroszlánok... és az Angyali Lényeknek... mint az Elohimok... akik velünk dolgoznak az ÚJ FÖLD megszületésén.

Az ÚJ FÖLD HUman Angyala egy Szívközpontú LÉNY. Ellentétben az Emberiség "régebbi változatával"... amely az Elmében / Napfonatában volt központosítva... az ÚJ-FÖLD HUMÁNOK a Szívből működnek.

Ez azt jelenti, hogy a Szív az EGYENSÚLY központja és a LÉLEKés a FELSŐBB ÉN összekötő pontja.

Az ÚJ FÖLDÖN minden döntés és választás a Szívből történik.

Ezeket a döntéseket az Érzésen... az Intuíción... és a Mély Belső Bölcsességen keresztül hozzuk meg... ahelyett, hogy a racionális elme utasításai alapján döntenénk.

Az elme adhat információt... de a célja NEM az, hogy választásokat és döntéseket hozzon. Ezeket mélyebb szinten a SZÍV és a LÉLEK hozza meg.

Az ÚJ FÖLDön minden választás és döntés alapja a SZERETET.

Az ÚJ FÖLDÖN NEM LESZ félelem és irányítás... hanem egyszerűen a SZERETET és a TEREMTÉS ÁRADATA... ahogy FEJLŐDÜNK és NÖVELÜNK a folyamatos Teremtésünkön keresztül.

Az ÚJ FÖLD EMBER a természetet Szentnek tekinti, és tiszteletben tartja a Föld eredeti célját, mint Szent Bolygót és a Galaxis és minden LÉNYE ÖRÖMÉT szolgáló kertet.

Az ÚJ FÖLD HUman Angyalok a Szent Bolygó Kertjének Őrzői és egyben Galaktikus Sámánok is.

Együtt dolgoznak az Elemiekkel és a Természet Szellemeivel, hogy megteremtsék a Paradicsomi OTTHONT az Elsődleges Teremtő és az Elohim Angyalok által ide küldött Minden élő LÉNY számára.

A Galaktikus Sámán tiszteli a Természetet és a Természettel dolgozik... Tudva és érezve egyidejűleg Szoláris és Galaktikus kapcsolatait és felelősségét.

Ezen a 2021-es Oroszlánkapunál... Szeretett Családunk... sokan közülünk, akik korábban "megrekedtnek", "bizonytalannak" vagy "motiválatlannak" érezték magukat, fel fognak LÉPNI a bolygón lévő ÚJ Felelősségünkhöz.

HUMÁN Angyalokká és Galaktikus Sámánokká válunk... Mi fogjuk vezetni az embereket és szertartásokat fogunk végezni a kialakuló ÚJ FÖLD tiszteletére.

VEZETŐK LESZÜNK, akik gyengéden vezetik és támogatják közösségeinket a Földi Változásokon és az ÚJ FÖLD Tudatosságra való átmeneteken keresztül.

Az Oroszlánok Kapuja fogja biztosítani a MAGAS frekvenciájú ENERGIÁT, amely aktiválja ezeket az átalakulásokat és felemel minket az ÚJ FÖLD MAGASABB Idővonalába.

Jól felkészültünk... Szeretteink... ez egy nagy élmény lesz, hogy a FELSŐ és NAGYON JÓ szolgálatában lehetünk minden érintettnek!

Az EGY SZENT SZERETETÉN BELÜL és a SZOLGÁLATBAN

Pars Kutay

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page