top of page
Keresés

5 lépés, amit minden nap megtehetsz a felemelkedés érdekében

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk annak, hogy oly sokan közületek megteszitek a szükséges lépéseket az életetekben, hogy közelebb kerüljetek az ötödik dimenziós énetekhez. Tudjuk, hogy sokat beszélünk a cselekvésről és arról, hogy egy olyan időbe léptek, amikor sokkal kevesebbre lesz szükség belőle, mert olyan energetikai lényekként fogtok működni, akik elsajátították a rezgés felajánlását. És ez valóban megszünteti a cselekedetek nagy részének szükségességét, de mindig vannak olyan lépések, amelyeket megtehettek, hogy megvilágosodjatok, hogy még inkább a valódi, teljes énetekké váljatok, hogy közelebb kerüljetek a Forráshoz. Sokan közületek tudják, mik ezek a lépések, és gyakran szándékotokban áll megtenni őket.


Szándékotokban áll feljebb lépni a tudatosság magasabb, emelkedettebb állapotába, amelyben azok szeretnének lenni, akik ébren vannak. Van idő, amikor nyugodtan ülhettek és nem csináltok semmit, és vannak idők, amikor döntést kell hoznotok egy cselekvésről, és ezek azok az idők, amelyekre itt most utalunk. Észrevettük, hogy egyre többen és többen léptek fel, hogy megtegyétek a szükséges lépéseket, olyan lépéseket, amelyek növelik annak megtapasztalását, hogy kik vagytok. Vannak olyan cselekedetek, amelyek csak rátok, mint egyénre jellemzőek, és tudjátok, hogy jót tesz nektek, ha megteszitek őket, és vannak olyan cselekedetek, amelyek mindenki számára hasznosak, olyan lépések, amelyek mindig közelebb visznek titeket a Forráshoz, közelebb ahhoz, akik valójában vagytok.


Az öngondoskodás cselekedeteiről beszélünk, arról, hogy azt eszitek, amiről tudjátok, hogy jól esik a testeteknek, hogy megadjátok magatoknak azt az időt, amire szükségetek van a pihenéshez, a befogadáshoz. Arról a lépésről beszélünk, hogy több időt töltsetek a Földanyával és az Anyatermészettel való kapcsolattartással. Arról beszélünk, hogy forduljatok azokhoz, akik jelen vannak az életetekben, és akikről tudjátok, hogy valamilyen módon beszélnetek vagy kommunikálnotok kell velük. Ezek fontos lépések mindannyiótok számára a megvilágosodás felé. Nagyon egyszerűek. Könnyű őket megtenni, ha egyszer elkezditek őket, ha egyszer úgymond elindítjátok a labdát.


A meditációt abban az értelemben is cselekvésnek tekintjük, hogy gyakran abba kell hagynotok egy dolgot, és el kell mennetek egy olyan helyre, ahol tudjátok, hogy meditálhattok, ahol tudjátok, hogy nem fognak zavarni. És ez a cselekvés, ez a lépés a meditatív állapot felé mindannyiótok számára nagyon fontos. Ez olyan, mintha azt mondanátok az univerzumnak: "Én számítok. Ez az a valami, amiről tudom, hogy jót tesz nekem, és ezért meg fogom tenni". A tudatos légzés, amikor nem meditáltok, szintén szükséges cselekvésnek tekinthető, mert bizonyos mértékű szándékot tartalmaz. Magában foglalja, hogy túllépsz a légzés önkéntelen aktusán, és önkéntes aktussá teszed.


Tedd meg ezeket a dolgokat, és meglátod, hogyan alakul át az életed. Figyeljetek arra a lökésre, amit belülről kaptok, hogy ezekbe az irányokba mozduljatok, és vegyétek észre, hogy miközben ezt teszitek, érezni fogjátok az azonnali eredményeket. Olyasmivel ajándékozzátok meg magatokat, amivel senki más nem ajándékozhat meg benneteket. És amikor ti vagytok az adományozó és a befogadó, akkor bezárjátok a kört, a ciklust, és önmagatoknak azzá a teljes változatává váltok, amivé tudjátok, hogy lenni akartok, és amivé válnotok kell a felemelkedéshez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page