top of page
Keresés

4 egyszerű lépés az örömteli élethez

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon érdekel bennünket, hogy felvegyük a különböző energiákat, amelyeket mindannyian kibocsátotok, miközben a Földön töltött napjaitok során haladtok. Szeretjük látni, hogy mit érzékelünk, ami mindannyiótokból árad, és észrevesszük, hogyan vibráltok, amikor bizonyos dolgokat tesztek, vagy bizonyos eseményekre gondoltok. Észrevettük, hogy az általatok kibocsátott energiák akkor a legtisztábbak és a legmagasabb frekvenciájúak, amikor meditáltok, és a második helyen állnak azok az időszakok, amikor olyasmit csináltok, amit élveztek. A harmadik legmagasabb frekvenciájú energia-kibocsátás az, amikor pihensz, nem csinálsz semmit, de nem is koncentrálsz a problémáidra, a múltra vagy a jövőre.


Amikor jelen vagytok, magasabb frekvenciát nyújtotok, és amikor meditáltok, olyasmit csináltok, amit szerettek, vagy pihentek, és egyáltalán nem gondolkodtok semmiről, akkor a jelen pillanatban vagytok. Ezért olyan fontosak ezek a tevékenységek számotokra a spirituális fejlődésetek szempontjából. A munkád, amit végzel, és a házimunkák, amiket az otthonod körül végzel, szintén lehetnek olyan pillanatok, amikor magas frekvenciát kínálsz és magasabb rezgésű energiákat bocsátasz ki, de ahhoz, hogy ez így legyen, jelen kell lenned abban, amit csinálsz. És így ezt a céloddá teheted.


Tegyétek célul, hogy több időt töltsetek meditációval, és olyan dolgokkal foglalkozzatok, amelyek örömet okoznak nektek, és azt is megtehetitek, hogy több időt töltötök semmittevéssel, pihenéssel. Ezeket az ígéreteket könnyű lesz betartani magatoknak, de az, hogy jelen legyetek a pillanatban, és figyeljetek arra, amit csináltok, több gyakorlatot igényel. Először is, sok dologgal szemben, amit meg kell tennetek, ellenállást alakítottatok ki, és ha ezen változtatni tudtok, egyszerűen azzal, hogy kijelentitek magatoknak, hogy azt választjátok, hogy a pillanatban teszitek meg, az egy óriási első lépés lenne ahhoz, hogy képesek legyetek tudatosan figyelni arra, amit tesztek, és jelen lenni abban a pillanatban, amikor teszitek.


Emellett bármi, ami monotonná vagy unalmassá vált, érdekesebbé és izgalmasabbá válhat, ha úgy tesztek, mintha most csinálnátok először. Kíváncsivá válhattok rá, még akkor is, ha nem eleve lenyűgöző. Például, amikor mosogattok, élvezhetitek, hogy a víz hőmérséklete éppen megfelelő, és érezhetitek a víz nyugtató tulajdonságait, ahogy végigfolyik a kezedteken és az ujjaitokon. Élvezhetitek, ahogy a fogkefétek csiklandozza az ínyeteket fogmosás közben.


Gyakorolhatjátok a nagyobb jelenlétet és az odafigyelést mindenben, amit csináltok, és bármit, amit csináltok, olyanná tehettek, amit végső soron élvezetesnek találtok, ha ezt az energiát beleviszitek. Ha megkérdezitek magatoktól: "Milyen energiát akarok sugározni, miközben ezt csinálom?", mielőtt bármit is tennétek, akkor sokkal nagyobb esélyetek van arra, hogy ebben a rezgésben maradjatok, és hogy kevesebb ellenállást és neheztelést érezzetek, és lehetőségetek van arra is, hogy valóban élvezzétek, amit csináltok.


És amikor magasabb rezgést nyújtotok, akkor minden hajlamos arra, hogy gondoskodjon magáról. Tehát minden olyan dolog, amiről azt hiszitek, hogy aggódnotok kell, amin gondolkodnotok kell, és amit újra és újra át kell gondolnotok a fejetekben, hogy elrendezzétek, elintéződhet helyettetek, amikor ezeket a magasabb frekvenciájú energiákat bocsátjátok ki. Ez könnyebbé és élvezetesebbé teszi az életeteket, és kevesebbet kell majd gondolkodnotok és aggódnotok, és ez nem lenne szép? Nem lenne jó, ha úgy döntenétek, hogy most azonnal élvezni fogjátok az életeteket minden pillanatban, amikor csak tudjátok, hogy előre haladjatok? Mi így gondoljuk, és ezért adtuk át nektek ezt az üzenetet.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page