top of page
Keresés

3 egyszerű lépés az Univerzum titkainak feltárásához

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon fejlettek vagyunk önmagunk megértésében. Hiper-tudatában vagyunk annak, hogy mi az, amit minden egyes pillanatban felajánlunk. Valójában ez a cél mindannyiótok számára ott a Földön, mert ha tudatában vagytok annak, hogy mit ajánlotok fel, akkor tudtok tenni valamit vele. Egy belső változást tudtok végrehajtani. A belső változásnak kell bekövetkeznie, mielőtt a külső változás bekövetkezhet. Ahogyan azoknak a változásoknak is, amelyeket a külső világban szeretnétek látni, először mindannyiótok belsejében kell megtörténniük. Minden a tudatosságotok kivetülése, és ti dönthetitek el, hogy mi az, amit kivetítetek. Ez a ti szabad akaratotok. Igen, a szabad akaratotok a cselekedetekről, szavakról és így tovább szól, de valójában arról szól, hogy szabadon fel tudjátok ajánlani azt a rezgést, amit kiválasztotok.


De először is meg kell győződnöd arról, hogy egy rezgés szándékos felkínálása jó ötlet, és aztán tudatában kell lenned annak, hogy mi az, amit rezegtetsz. És végül, tudnod kell, hogyan válthatsz át egyik rezgésből a másikba. Ha egyszer rájöttök, hogy egy alacsonyabb rezgést ajánlotok fel, fogadjátok el. Fogadd el magad, hogy ebben az állapotban vagy. Ez nem a te hibád; egy olyan világba inkarnálódtál, amely arra hivatott, hogy ingereljen téged, arra hivatott, hogy érezd a dolgokat, hogy megtapasztald minden frekvencia rezgéseit. És miért is lenne ez így? Nos, azt akartátok, hogy minden hozzávalóhoz hozzáférjetek, mielőtt megteremtitek a legcsodálatosabb ételt, amit valaha is elfogyasztotok.


Az is segít nektek, ha tudjátok, hogy mi az ellenkezője annak, amit megcéloztok. Hasznos tudni az ellenkezőjét, mert az ellenkezője is az, ami inspirál. Arra inspirál, hogy az ellenkező irányba mozdulj el, távolodj el tőle. Ezek mind olyan dolgok, amelyek nagyon egyszerűvé válnak, ha hajlandóak vagytok időt szentelni arra, hogy magatokban keressétek ezeket a rezgéseket, hogy hogyan érzitek magatokat egy adott pillanatban. Sok zavaró tényező van, ami megakadályoz benneteket ebben, és ezért van az, hogy a csendes idő, a meditáció, a természetben eltöltött idő, ezek mind csodálatos eszközök, amik a tudatosságotok növelésére szolgálnak. A tudatosság pedig a kulcs az univerzum összes titkának feltárásához, amelyek mind bennetek lakoznak.

Ezért fogunk folyamatosan arra bátorítani benneteket, hogy kapcsoljátok ki az összes eszközötöket, és töltsetek több időt tudatossággal. Azt akarjuk, hogy az univerzum összes titkát feltárjátok. Tudjuk, hogy képesek vagytok rá, és tudjuk, hogy csak néhány egyszerű lépésre vagytok tőle. Törődjetek azzal, hogy mit rezegtettek, legyetek tudatában annak, hogy mit rezegtettek, majd változtassátok meg azt, amit rezegtettek, elfogadással, azzal a hajlandósággal, hogy elfogadjátok ezt a jelenlegi rezgést, és azzal az újonnan megtalált vágyakozással, hogy egy jobb érzésű rezgésbe lépjetek át. Valójában csak ennyi kell; ilyen egyszerű hozzáférni mindahhoz, amit ez az univerzum kínál.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page