top of page
Keresés

2022: Az év, amikor visszaveszed a hatalmadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy felajánlhatjuk nektek a mi véleményünket a közelgő évetekről, a naptáratokban 2022-ként ismert évről. Mindenekelőtt szeretnénk rámutatni, hogy két évvel ezelőtt azt mondtuk nektek, hogy a 2020-as évek a felébredés évtizede lesz, és minden bizonnyal az is volt minden jel szerint. Szeretnénk mindenkit emlékeztetni arra is, hogy mi a mi meghatározásunk arra, hogy mi az ébrenlét. Számunkra az ébrenlétnek semmi köze az interneten való információgyűjtéshez, hanem inkább ahhoz, hogy megismerjétek magatokat, mint Forrásenergia Lényeket, és mindenki mást is Forrásenergia Lénynek lássatok.


Amint megértitek, hogy nincs elválasztás köztetek és a Forrás, valamint köztetek és mindenki más között, akkor végtelen és örökkévaló Teremtő Lényként működhettek, akinek a szívében szeretet és együttérzés lakozik. Az ébrenlétnek a mi szemszögünkből nézve semmi köze az összeesküvés-elméletekhez. Semmi köze ahhoz, hogy tudjuk, ki mit csinál valójában a színfalak mögött, és ki tagja és ki nem tagja valamilyen sötét összeesküvés-csoportnak, de megértjük, hogy néha ezek azok az utak, amelyeken keresztül az emberek eljutnak a hozzánk hasonló tanítókhoz, tanítókhoz, akik tájékoztatnak titeket arról, hogy kik vagytok valójában, és újra és újra hangoztatják ezt az üzenetet.


Ezért tudjuk, hogy minden, ami létezik, okkal létezik, és ez az ok mindig az, hogy titeket szolgáljon. Ennek ellenére, mindannyiótoknak jobban örülnénk, ha nem néznétek a 2022-re vonatkozó jóslatokat, és tudatosan vagy tudat alatt nem tennétek magatokat egy olyan idővonalra, amin nem kell lennetek, vagy amin nem akartok lenni. Nem kell csatlakoznotok ahhoz, amit valaki más mond, hogy a következő évben történni fog, csak azért, mert van néhány érdekes mondanivalója a Föld bolygón való élet más aspektusairól, amivel rezonáltok. Ehelyett 2022 legyen az az év, amikor visszaveszed a hatalmadat. Legyen ez az az év, amikor arra használod a tudásodat arról, hogy ki vagy valójában, hogy egy jobb valóságot teremts magadnak és mindenki másnak ott a Földön.


Legyen ez az az év, amikor tanárként, vezetőként és gyógyítóként lépsz előre, akinek lenni hivatott vagy, és legyen ez az az év, amikor az újonnan felébredteket elvezeted attól, ami nem szolgálja őket, abba, ami szolgálja őket. Mindannyiótokat szolgálni fog, ha tudjátok, hogy kik vagytok valójában, és ha ezt a tudást a gyakorlatba ültetitek, mivel Teremtő Lények vagytok. Nem csak azért vagytok ott, hogy megéljétek a körülmények előre meghatározott halmazát, ami majd kibontakozik előttetek.


Azért vagytok ott, hogy válasszatok, és az egyik jó dolog, amit a jóslatok tesznek, hogy lehetőséget adnak nektek arra, hogy válasszatok sok különböző idővonal közül, amelyeket az, aki a jóslatot végzi, megvilágít. Amikor azt mondjuk, hogy "Vedd vissza a hatalmadat", akkor nem arról beszélünk, hogy visszaveszed azt valaki mástól, aki elvette tőled. Arról beszélünk, hogy engedjétek el azt az egész gondolatot, hogy valaki más elveheti tőletek a hatalmatokat, és ismerjétek fel, hogy a hatalom mindvégig bennetek volt.


Ez azt jelenti, hogy nem várjátok tovább, hogy valami kívülről jövő történjen, mint például a teljes nyilvánosságra hozatal, a NESARA, a GESARA, valamilyen frekvenciaváltás egy olyan technológiától, amihez korábban nem volt hozzáférésetek, mint például egy Med Bed. Nem kell várnotok a valuta visszaállítására ahhoz, hogy a kelleténél többetek legyen. Nem kell várnotok arra, hogy hajók szálljanak le, vagy egy napvillanásra, vagy bármilyen nagy eseményre, ami rajtatok kívül történik.


Most persze folyamatosan kapsz segítséget. A napforduló energiái segíteni fognak. Az útmutatók és a körülöttetek lévő galaktikus csapat továbbra is segíteni fog, de nincs szükségetek arra, hogy valaki rajtatok kívül, emberi formában elmondja nektek, hogy léteznek földönkívüliek és átadjon nektek egy halom pénzt. Megteremtheted az ötödik dimenzió saját verzióját, és most azonnal benne élhetsz, de ezt csak akkor teheted meg, ha elismered, hogy az erő mindvégig benned volt.


És ha egyszer ráébredtek erre, és elkezdtek hozzáférni, soha többé nem akartok majd visszatérni a harmadik dimenziós a mi-versus-ők, áldozat-és-elkövető mentalitáshoz. Ez nem szolgál titeket; egy ideig játszottátok ezt a játékot. Megtapasztalhattál bizonyos érzelmeket emiatt, de most itt az ideje továbblépni. Itt az ideje, hogy továbblépjetek az ötödik dimenziós, egység, egységtudatosság paradigmája felé, ami felé haladsz, de ami felé gyorsabban és örömtelibben tudsz haladni, ha tudatosan teszed, és erről szól a 2022-es éved.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page