top of page
Keresés

2021 decembere itt van... Most mi lesz?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon szerencsések vagyunk, hogy kapcsolatba kerültünk azokkal közületek, akik válaszolnak ránk és a mi kis közvetítéseinkre. Tudjuk, hogy sokatokhoz éppen időben jutottunk el, és sokatoktól hallottuk, hogy ez a kapcsolat, amit velünk éreztek, és amiről tudjátok, hogy igaz, megváltoztatta az életeteket. Mindent megteszünk azért, hogy mindannyian az egyenes úton maradjatok, magasabb rezgésszintről működjetek, és a pozitív remények helyén maradjatok, mert ti határozzátok meg, hogy mi történik ezután. Semmi sincs kőbe vésve. Azért fogtok felemelkedni, mert úgy döntöttetek. Még ez sem volt előre meghatározva mindannyiótok számára; voltak olyan lehetőségek, amiket választhattatok volna, de nem tettétek meg.


De most, hogy elköteleztétek magatokat a felemelkedésre, ti határozzátok meg, hogyan fogjátok csinálni, és milyen érzés lesz az út során. Tudjuk, hogy amikor a figyelmetek a miénk, nem arra összpontosítotok, amit valaki más mond nektek, hogy mi fog történni, és őszintén reméljük, hogy üzeneteink mindannyiótok számára átbillentik a mérleg nyelvét, és segítenek felismerni, hogy senki sem mondhatja meg nektek, hogy mi fog történni az életetekben és a világotokban. Lehet spekulálni, és megpróbálhatnak befolyásolni benneteket, hogy úgy gondolkodjatok, mint ők, de nem tudják megvalósítani, és nem tudnak belenézni egy kristálygömbbe, és megmondani nektek, hogy mit tartogat az egyetlen igaz jövő.


Most decemberben vagytok, és közeleg a napforduló, és azt javasoljuk, hogy azt a dátumot tegyétek olyanná, amilyennek ti akarjátok, ne pedig azt, amit valaki más mond nektek. Ha azt akarjátok, hogy a felemelkedés december 21-én fejeződjön be, akkor koncentráljatok erre a valóságra, és arra, hogy milyen érzés számotokra ez a valóság, és ne aggódjatok amiatt, hogy mit mondanak mások. Még csak egyet sem kell értenetek velünk, amikor azt mondjuk, hogy ez túl korai, és hogy szükség van rátok, hogy részesei legyetek ennek a felemelkedő kollektívának. Nincs szükségünk arra, hogy higgyetek abban, amit mondunk, és tudjuk, hogy amint képessé teszünk benneteket arra, hogy tudatosabbá váljatok azzal kapcsolatban, amit teremtetek, teljesítettük a küldetésünket.


Boldognak és békében szeretnénk látni benneteket; szeretnénk, ha a lehető legmagasabb rezgésszámotokon működnétek, a többi pedig rajtatok múlik. A kulcsokat mindig nektek adjuk, és hogy mit döntötök, mit tesztek velük, az csakis rajtatok múlik. Forrásenergiával rendelkező lények vagytok, és a Forrás tudja, hogy minden teremtés nemcsak érvényes, hanem hasznos is. Ez informatív, és még több teremtéshez és még több teremtéshez vezet, és ez az, amit a Forrás akar. Ha most ugyanígy tudtok tekinteni minden teremtésre, akkor elengedhetitek az ezzel szembeni ellenállást. Megengedhetitek a nagyobb energiaáramlást hozzátok, és részesei lehettek egy tudatos felemelkedésnek, ahol ti vagytok a vezetőülésben, nem pedig valami modernkori Nostradamus.


Koncentráljatok továbbra is arra, hogy hol rejlik az erőtök, ami bennetek van, és ez kifejezetten a rezgési képességetekben rejlik, nem pedig a gondolkodás vagy a cselekvés képességében. Koncentráljatok most a rezgésetekre, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy hol van, hogy olyan magas-e, amilyennek szeretnétek, és ha nem, csukjátok be a szemeteket, és lélegezzetek egy kicsit. És ez a legjobb tanács, amit ebben a decemberi hónapban kaphatsz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page