top of page
Keresés

10 jele annak, hogy manifesztációs blokkjaid vannak

Amikor a manifesztációról és álmaid életének megteremtéséről van szó, a blokkoltság rendkívül gyakori probléma.

 

Ez általában rendkívül frusztráló lehet a legtöbb ember számára. 



Ez általában úgy néz ki, hogy folyamatosan ugyanazt az eredménytelenséget tapasztalod meg, és fogalmad sincs, hogy ez mi miatt van. (kivéve, ha már túl vagy egy Akasha olvasáson velem, mert akkor már megmondtam neked😊) Nagyon akarsz valamit, de szörnyen csalódott vagy, amiért még nem kaptad meg. És előbb-utóbb nehéz nem magadra venni a dolgokat.


Ez azt jelenti, hogy elkezdesz azon gondolkodni, hogy vajon konkrétan veled van-e valami baj. Vagy azt gondolhatod, hogy ez az egész Vonzás Törvénye dolog egyáltalán nem is működik.


De kérlek, ne add fel, mielőtt a manifesztációd valóra válna!


Igen, elég gyakran tapasztalunk blokkokat a vágyott életünk megteremtéséhez vezető úton. De ez a folyamat természetes velejárója. A blokkjaid nem büntetést jelentenek. És azt sem jelentik, hogy bármi bajod lenne. Az élet nem veled történik. Hanem érted történik.


A blokkjaid egyszerűen csak egy olyan területet jelentenek a számodra, ahol gyógyulhatsz és fejlődhetsz. Amint meg tudod emelni az értékedet ezen a területen, és át tudod programozni az elmédet, hogy vonzza azt, amit akarsz, akkor áttörést fogsz tapasztalni, és végre behívhatod a vágyaidat.


De ahhoz, hogy mindezt megtehesd, először is fel kell ismerned, hogy blokkolt vagy.

A tudatosság mindig a gyógyulás első kulcsa. Meg kell tanulnunk a leckét, éreznünk kell az érzelmeket, majd meg kell valósítanunk a gyógyulást.


Tehát igen, ez munka - de valójában ez a legjobb munka mind közül: alapvető lelki munka, amely erősebbé tesz téged, és végső soron közelebb visz ahhoz, hogy a Jövőbeni Jobb Éneddé válj.


Annak érdekében, hogy megnézd, vajon valóban blokkolva vagy-e a megnyilvánulásodban, nézd meg ezt a tíz gyakori tünetet - valamint a tanácsokat, hogyan oldhatod fel a blokkoltságot!


 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 1. JEL

Ugyanozon dolgok ismétlődése


Megrekedtél egy rutinban? Talán folyamatosan randizol valakivel, csak azért, hogy aztán pontosan ugyanazok miatt érjen véget a kapcsolat?. Vagy talán felmondtál egy munkahelyen, csak azért, hogy azt egy másikra cseréld, aminek az a vége, hogy ugyanolyan mellőzöttnek és alulértékeltnek érzed magad, mint az elsőnél?Vagyis mindig ugyanazok a dolgok történnek veled, mindegy, hogy mit is teszel az életedben?

Bár azt mondjuk, hogy valami újat akarunk, gyakran a tudatalattink nem kapja meg az üzenetet! Tehát míg te talán egy tudatos kapcsolatot vagy egy olyan munkahelyet keresel, ahol tisztelnek téged, addig a tudatalattid valami egészen máshol tarthat téged! Ha ez történik veled, az egy jel arra, hogy valami a múltadból megakadályoz abban, hogy megteremtsd álmaid jövőjét.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 2. JEL

Megmagyarázhatatlanul túlzó reakcióid vannak?


A tudatalattink szabályozza a reakcióállapotunkat. A megmagyarázhatatlan túlreagálás tehát erős jele annak, hogy egy bizonyos területen gyógyító munkára van szükségünk.

Ha azon kapod magad, hogy hirtelen felrobbansz vagy "ok nélkül" sírsz, akkor itt az ideje, hogy belső munkát végezz. Mi az, ami ezzel az élménnyel kapcsolatban emlékeztet valamire a múltadból? Mi volt a legkorábbi emléked, amikor így éreztél?

A múltunkban szerzett, traumával kapcsolatos élmények nagyon sok korlátozó hiedelmet hozhatnak létre, amelyek végső soron megakadályozzák, hogy manifesztáljuk, amit szeretnénk! De ezek a dolgok is gyógyíthatók. Ha te is ilyen vagy, itt az ideje, hogy kíváncsi legyél, és elkezd a gyógyító utadat, hogy felold a blokkjaidat.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 3. JEL

Intenzív féltékenységet érzel

 

Mindannyian megtapasztaltuk már valamikor a zöld szemű féltékenységi szörnyeteget! De tudtad, hogy a féltékenységed eszköz lehet ahhoz, hogy rájöjj, mi hiányzik a világodból?

Minél hirtelenebb és intenzívebb a féltékenység, annál nagyobb a nyom. Légy kíváncsi, (és főleg őszinte önmagadhoz! – ez a legfontosabb!) és nézz magadba, hogy kiderítsd, mi váltotta ki valójában. Néha a vágyaink meglephetnek minket. Társadalmunk meglehetősen zűrös viszonyt ápol a vágyakkal, ami azt jelenti, hogy időről időre nagyon is megtagadhatjuk a saját vágyainkat.

Mindenesetre tudd, hogy a féltékenységed valójában egy ajándék. Soha nem a másik személyről vagy a helyzetről szól. Hanem arról, hogy megértsd egyes vágyaidat - és ha már látod és elismered őket, akkor nekiláthatsz annak a hihetetlenül fontos feladatnak, hogy megadd magadnak ezeket a dolgokat.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 4. JEL

Elkezded és megállsz

 

Nagyon izgatottá válsz a manifesztáció miatt. Ezért beleveted magad abba, hogy mindenféle dolgot megteszel.

De ez az izgalom nem tart sokáig. Így elveszíted a lendületedet, és visszazuhansz a régi szokásaidba. Egészen addig, amíg néhány héttel később azon kapod magad, hogy eleged van az életedből, és újra izgatottan várod a megnyilvánulást. Csak azért, hogy moss, öblíts, ismételj. Újra és újra.

Ez a tünet valójában annak a jele, hogy nem hiszel sem a megnyilvánulásban, sem önmagadban. Arról szól, hogy engedsz a félelem és az önbizalomhiány belső hangjainak - még akkor is, ha ezek mindig pontosan oda visznek vissza, ahol nem akarsz lenni (vagyis ahol most vagy!).

Ahhoz, hogy ezen túljuss, valóban el kell döntened, hogy mindent megteszel az álmaidért. Meg kell tanulnod, hogyan kell továbbmenni a félelem és az önbizalomhiány ellenére - és ami a legfontosabb, akkor is tovább kell menned, amikor még semmi bizonyítékod nincs arra, hogy ez működik.

Vannak olyan emberek, akik nagyon konkrétan meghatározható blokkok miatt nem tudnak célokat meghatározni maguknak, vagy ha azt tudnak is, akkor nem tudják azokat fenntartani. Ha esetleg ilyen problémákkal küzdesz, akkor egy Lélekharmonizációs karmaoldó kezelés hatalmas segítséget nyújthat a számodra..

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 5. JEL

Nem hiszel abban, hogy megkaphatod a vágyaidat

 

A manifesztáció útján az egyik legnagyobb blokk a saját identitásunk. Mostanra egy életre szóló elképzeléseket halmoztál fel arról, hogy ki vagy. Ám ezek közül az elképzelések közül nem mindegyik segít álmaid életének megteremtésében.

A manifesztáció lényegében az identitásváltásról szól. Arról szól, hogy önmagunk egy kissé továbbfejlesztett változatává váljunk. De ahhoz, hogy valóban azzá a személyiséggé váljunk, el kell engednünk azt, aki most vagyunk, és ez az, ami ellen az egód mindig is harcolni fog.

A tudatalattid számára a legfontosabb dolog a világon az, hogy biztonságban tartson téged. De azt hiszi, hogy az identitásod megőrzése ennek része.

Ahhoz, hogy ezen túllépj, el kell kezdened jobban hinni abban, hogy ki akarsz (és tudsz is!) lenni, mint abban, hogy most ki vagy az életedben.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 6. JEL

Nem tudod, mit tegyél ezután

 

A zavarodottság jó módszer arra, hogy elbújjunk a saját erőnk elől, vagyis ne vállaljuk a felelősséget az életünkért.

Az 100%-ban rendben van, ha nem tudod, hogyan kell valamit csinálni. Sőt, ha még soha nem csináltál semmit, akkor természetesen ez a helyzet.

Az azonban, hogy azt mondod magadnak, hogy vársz, amíg "készen állsz", gyakori kifogás. De a készenlét valójában nem létezik.. Nagyon nagy különbség van aközött, hogy egy könyvet olvasol egy autó vezetéséről, és aközött, hogy valóban vezetsz egyet! Tenni, cselekedni KELL annak érdekében hogy az a bizonyos dolog megvalósuljon a fizikai világban.

Ez bizony a tanult tehetetlenség jele lehet. Például nagyon sok embertől hallottam már azt, hogy "egyszerűen nem értek a pénzhez", azt gondolván, hogy ez egy nagyszerű "ok" a pénzproblémáikra.

De a pénz - akárcsak a szerelem, az egészség, a siker és bármi más az életben - olyasmi, amit meg lehet tanulni. Ez azt jelenti, hogy rendben van, ha most nem tudsz mindent. De ha valóban változtatni akarsz a helyzeteden, akkor az is rajtad múlik, hogy elkezded-e megtanulni azt, amire szükséged van ahhoz, hogy változtatni tudj rajta. Vagyis, belefekteted -e a munkát/energiát/időt/pénzt abba, hogy fejlődj?

 



MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 7. JEL

Nem változtatsz semmin

 

A mostani életed a régi gondolataid, hiedelmeid és cselekedeteid eredménye. Ha tehát valami mást szeretnél, először magadat kell megváltoztatnod.

De csak arra az esetre, ha nem hinnél nekem:


Az őrültség az, ha ugyanazt a dolgot csinálod újra és újra, és közben más eredményt vársz. - Albert Einstein


Végső soron az, hogy nem változtatod meg magad, annak a jele, hogy nem igazán hiszel abban, hogy képes vagy valami újat vonzani az életedbe. Ez annak a jele, hogy engedsz a félelmednek, az egódnak és az önbizalomhiányodnak. Így kényelemben és biztonságban maradsz azzal, hogy ugyanazokat a dolgokat teszed, amiket mindig is tettél - és végső soron ugyanazt az életet éled, amit mindig is csináltál. Vagyis, nem lépsz ki a komfortzónádból. A komfortzónánk minden esetben nagyon kényelmes hely – ezért ez a neve. 😊 De az a helyzet, hogy sajnálatos módon egyetlen sikert sem tudunk elérni erről a helyről.

Tehát min kezdhetsz el változtatni most rögtön? Kezdd a hiedelmeiddel és a gyermekkoroddal, és nézd meg, hová vezet ez.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 8. JEL

Úgy érzed, nem inspirál az élet

 

Ez a manifesztációs blokk valóban trükkös! De ha úgy érzed, hogy nem inspirál az élet, és azt sem tudod kitalálni, hogy mit szeretnél manifesztálni, akkor ez lehet, hogy te vagy.

Motiválni ugyanis csak te tudod magadat!

Ez is az alacsony önbecsülésből fakad. Ha életed nagy részében azt hitted, hogy nem igazán lehetsz birtokában azoknak a dolgoknak, amiket igazán szeretnél az életben, akkor lehet, hogy úgy próbálod "megmenteni" magadat a csalódástól, hogy nem éred el őket, vagyis eleve nem is engeded magadnak bevallani, hogy mi lenne az, ami igazán szenvedélyessé tenne téged.

De a vágyaid nem opcionálisak! Sőt, valójában szentek. Része annak, amiért itt vagy, hogy megtapasztald. A lelki célod részei. Így természetesen, ha megtanulod megtagadni önmagad ezen fontos részét, akkor a végén úgy fogod érezni, hogy nincs, ami motiváljon vagy megihlessen.

Egyszerűen itt az ideje, hogy elkezdj hallgatni magadra, barátom! De minél inkább ráhangolódsz erre a részedre, annál hitelesebb és erőteljesebb leszel.

 



MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 9. JEL

Arra vársz, hogy valaki megjavítson téged

 

Ha a manifesztációs szándékod a lottónyeremény, a "szőke herceggel" való találkozás vagy az, hogy valaki bármilyen módon kisegítsen, akkor ez egy jel arra, hogy tarts egy kis szünetet, és rájöjj, miért.

Sajnos a tanult tehetetlenség valós dolog és az áldozati mentalitásod része! Sokan közülünk nem igazán hisznek a saját lehetőségeikben. Ezért megpróbáljuk azt manifesztálni, hogy más emberek gondoskodjanak a dolgainkról, mert nem bízunk abban, hogy mi magunk is képesek vagyunk megteremteni őket.

A manifesztációnál azonban fontos fogalom, hogy teret hagyjunk a varázslatnak!Ha csak arra összpontosítasz, hogy valaki vagy valami megoldja a problémáidat, nem adsz az Univerzumnak sok mindent, amivel dolgozhat.

Ahhoz, hogy ezt megváltoztasd, kezd el tisztázni, hogy miért nem hiszed el, hogy képes vagy manifesztálni a dolgokat magad számára. Legyél kreatív, és kezdj el a dobozon kívül gondolkodni. Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, mint pl: "Ha ezt meg kellene oldanom, mit tennék?"

Ismétlem, végső soron a "problémáink" valójában csak a legnagyobb növekedési lehetőségeink. Szinte lehetetlen olyasmit manifesztálni, ami elől  menekülsz. Itt az ideje tehát, hogy belépj az önértékelésedbe, és elvégezd a gyógyulást, amire valóban szükséged van ahhoz, hogy változtass a dolgokon.

 

MANIFESZTÁCIÓS BLOKK 10. JEL

Nem teszel semmilyen előrelépést

 

A manifesztációs blokk végső jele? Nem teszel semmilyen előrelépést!

Ha egy óriási manifesztációs célt választottál, akkor talán itt az ideje, hogy egy kisebb, jobban kezelhető célra koncentrálj. (Például, ha az elmúlt három évben tízmillió forintot próbáltál manifesztálni, változtass a számon, és kezdj kisebbel!).

De ha valami ésszerűt próbálsz manifesztálni (például az első plusz 1 millió forintodat), és még mindig alulmaradsz, akkor valami biztosan nincs rendben. Itt az ideje tehát őszintének lenni: Milyen hiedelmeid vannak valójában a céloddal kapcsolatban? Milyen lépéseket teszel? És mit mondasz magadnak valójában arról, hogy miért nem működik? ( <-- Ez az egy kérdés nagyon fontos!)

Mindig van valami, amit tehetsz, hogy feloldódjon a blokkoltság. De ez azt jelenti, hogy kíváncsi leszel magadra, és valóban elvégzed a munkát, hogy meggyógyítsd és átprogramozd a tudatalattidat.

 

Záró gondolatok


Nem számít, hogy a manifesztációs blokkjaid hogyan mutatkoznak meg, csak azt szeretném, ha tudnád, hogy mindig van valami, amit megtehetsz a gyógyulás, az átprogramozás és a változás érdekében. Ne mondj le magadról! A manifesztálás pontosan úgy működik, ahogyan te magad is. Tehát az, hogy mindent megteszel az álmaidért, a legjobb ajándék lesz, amit valaha is adhatsz magadnak.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page