top of page
Keresés

Ébren lenni egy 3D világban, ami többnyire nem felébredett

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Különösen kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti mindannyian hogyan próbáljátok megtalálni az utatokat egy olyan világban, amely többnyire nem ébredt fel. Látjuk, hogy azok közületek, akik a felébredt kollektívához tartoznak, próbálják kitalálni, hogy hol a helyük a társadalomban. Látjuk, hogy küzdötök azért, hogy megtaláljátok a megélhetésetek módját egy olyan világban, amely többnyire nem támogat benneteket és a hiteteket. Ez egy olyan időszak, amikor a harmadik és az ötödik dimenzió közötti szakadékot kell áthidalnotok, és ez egy hatalmas szakadék. Ezt a szakadékot néhányan közületek évtizedek óta próbálják betölteni, és még mindig ott van, de a szakadék egyre szűkül.


Valójában egyre könnyebbé válik számotokra, hogy megtaláljátok az utatokat, és hogy meg tudjátok tartani a meggyőződéseteket anélkül, hogy nevetségessé válnátok. Most még inkább lehetséges, mint valaha, hogy valamilyen spirituális gyakorlóként keressetek megélhetést. Nos, mi folyamatosan mondjuk nektek, hogy a világ változik és változik a jobb irányba. Folyton azt mondjuk nektek, hogy tömeges ébredések zajlanak az egész bolygón. Folyamatosan mondjuk nektek, hogy milyen hatalmas teremtő lények vagytok, és továbbra is elmondjuk nektek ezeket a dolgokat, mert a mi szemszögünkből nézve igazak.


Ti azonban olyan területen és olyan közeli családdal élhettek, akik mást mondanak. Lehet, hogy azt nézitek, amit a legtöbb televízióban sugároznak, és azt gondo