top of page
Keresés

Mit fog jelenteni a hajók tömeges landolása az emberek számára?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon finoman közelítünk az emberiséghez. Tudjuk, hogy milyen régóta és milyen keményen dolgoztok ott a Földön, és tudjuk, hogy olyan sok fejlődést értek el pusztán azzal, hogy hajlandóak vagytok ott lenni és földi tapasztalatokat szerezni, és nem akarunk ennek a fejlődésnek az útjába állni. Nem akarjuk megzavarni a természetes áramlást, és ezért sokkal jobb számunkra, ha távolról adjuk nektek azt, amit adunk. Ezért a legjobb, ha mindannyian olyan üzeneteket kaptok, amelyek segítenek nektek abban, hogy segítsetek magatokon.


Amikor hajók tömeges leszállásáról beszélünk ott a Földön, soha nem akarjuk azt a benyomást kelteni bennetek, hogy azért jönnek, hogy megmentsenek benneteket, hogy megmentsenek benneteket magatoktól vagy valamilyen kabbalacsoporttól. Amikor leszállnak, akkor azért fogják ezt megtenni, mert ti készen álltok rájuk, nem pedig azért, mert olyan nagy szükségetek van rájuk, hogy nem tudtak tovább távol maradni. Ezért óva intünk benneteket mindig attól, hogy minden tojásotokat egy olyan kosárba tegyétek, ami nagyon hasonlít valamiféle mentőakcióra. Sokkal többet használ nektek, ha fokozatosan, apró lépésekkel haladtok. Sokkal többet ér, ha mindent úgy fogadtok el a Földön, ahogy van, és felismeritek, hogy ti voltatok azok, akiket a mentőakcióra küldtek.


Ti vagytok azok, akik most ott vagytok, és akik képesek vagytok arra, hogy hatalmas hatást gyakoroljatok az emberi kollektív tudatosságra. Amikor a hozzánk hasonlókra tekintetek, akik nem fizikai formában vannak, olyan energiákat és információkat kerestek, amelyek segítenek nektek megtenni a következő kis lépést. Mindannyian átéltétek már a felébredési élményeiteket, és tudtátok, hogy amikor ezeket az élményeket átéltétek, azok csak a kezdet voltak.


Ezért, bármennyire is izgatottak vagytok a június hónapban történő tömeges ébredésekkel kapcsolatos utolsó adásunk miatt, ne feledjétek, hogy azoknak az egyéneknek, akik fel fognak ébredni, nem lesz könnyű dolguk. És ez az, ahogyan ti mindannyian akartátok, hogy ott a Földön legyen. A hosszabb utat akartátok megtenni, mindenféle rövidítés nélkül, és ezen az úton vagytok, még akkor is, ha sokan továbbra is azt fogják mondani, hogy valami mágikus mentőterv van készülőben.


Igen, a napotok szerepet játszik a tudatosságotok fejlődésében, de még a napotok sem azért van ott, hogy megmentsen benneteket, hogy egy energiakitörést adjon nektek, ami mindent megváltoztat számotokra. Sokkal nagyobb elégedettséget fogtok érezni mindennek a végén, a tudatossági váltás befejezésekor, mert apránként és lépésről lépésre haladtatok, és érezhettétek, hogy növekedtek és kitágultok. És úgy fogtok visszatekinteni ezekre az időkre, mint a legjobb időkre az egész emberi tapasztalatotok során, mert annyi növekedés áll rendelkezésetekre, és mert megadtátok magatoknak a lehetőséget, hogy megtapasztaljátok ezt a növekedést, ahelyett, hogy néhány nagyon jóindulatú földönkívüli segítségével ugrottatok volna A pontból Z pontba.


Továbbra is megkaptok minden segítséget, amire szükségetek van, és ami megfelelő, és nyugodt, kipihent és ellazult pillanataitokban felismeritek, hogy ti akartok ezen az úto