top of page
Keresés

Más földönkívüliek már beavatkoztak, de mi nem fogunk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig meghallgatunk minden egyes embert, aki hozzánk fordul. Tudjuk, hogy ha tudatában vagytok nekünk, és van mondanivalótok, akkor a mondanivalótok fontos, és szeretnénk, ha felismernétek, hogy nem számít, mit mondtok, vagy hogyan mondjátok. Meg fogjuk hallgatni, és figyelembe fogjuk venni, hogy mi a nézőpontotok, mik a vágyaitok, és hogyan szeretnétek, hogy beavatkozzunk. A beavatkozás a trükkös rész azok számára, akik annyira szeretnének segíteni az emberiségnek. Trükkös, mert úgy akarunk segíteni, hogy közben nem avatkozunk be, anélkül, hogy elvennénk a lehetőséget, ami előttetek áll, hogy növekedjetek.


És bizonyára voltak olyan földönkívüliek, akik beavatkoztak a fejlődésetekbe. Ti akarjátok a spirituális fejlődést, és akár felismeritek, akár nem, ez az érzés, hogy a spirituálisan kevésbé fejlettből spirituálisan fejlettebbé váljatok, ez az, amit kerestetek, amikor jelentkeztetek egy életre, vagy egy sor életre, ott a Földön. Természetesen nem ez lenne az egyetlen szándék, amiért egy lélek valahová inkarnálódna, és tény, hogy még ha úgy is döntesz, hogy azért inkarnálódsz valahová, hogy szolgálj, akkor is fejlődnöd kell spirituálisan, mielőtt szolgálhatnál. A szolgálatban való részvétel a spirituális fejlődés természetes mellékterméke lesz. Nem tehetsz mást, mint hogy segítesz másokon, és ez lesz a hajtóerő az életedben, amint egy bizonyos pontig fejlődsz.


Még Jeshuának is fejlesztenie kellett a tudatosságát, amikor ott volt a Földön, és jobb tanítóvá vált, ahogy spirituálisan fejlődött. Ugyanez igaz volt Buddhára és az összes többire, akikről hallottatok és olvastatok. Tekintsétek ajándéknak azt, ahol most vagytok, mert az, hogy spirituálisan hol vagytok, lehetőséget ad arra, hogy fejlődjetek és azzá váljatok, akik valójában vagytok mindezek mögött. És az a lényeg, hogy mi és a hozzánk hasonlók segítenek nektek, hogy élvezhessük a cél és a beteljesülés érzését, ti pedig élvezhetitek azt az örömöt, hogy magatokba szívhatjátok, amit mi adunk nektek. Megtapasztalhatjátok az érzést, hogy valami rezonál veletek, és aztán a gyakorlatba ültethetitek, amit tőlünk és a hozzánk hasonlóktól magatokba szívtatok, és ez már önmagában is egy szórakoztató utazás.


Ha az lenne a cél, hogy csak minél gyorsabban eljussatok oda, akkor ezt tennétek. De az egész örökkévalóságotok arra van, hogy átalakuljatok, megváltozzatok, felemelkedjetek és visszatérjetek a Forráshoz. Nincs okotok arra, hogy átugorjatok minden jó tapasztalatot, csak azért, hogy eljussatok oda, ahová elkerülhetetlenül tartotok. Nem tehetsz mást, mint hogy hazatérsz, mert csak az otthon van. Továbbra is hazavezetünk benneteket a hátrahagyott kenyérmorzsákkal, és továbbra is arra fogunk bátorítani benneteket, hogy maradjatok ezen az úton, de soha nem fogunk aggódni értetek, vagy attól félni, hogy valami szörnyen rosszul fog alakulni az úton.


Minden mindig a ti hasznotokra lesz. Mindig a szolgálatotokra lesz, és mindig elvezet benneteket az utatok következő lépéséhez. Minden lépést örömmel tegyetek meg, és értékeljétek a lehetőséget, és már most elkezdhettek boldogan élni, amíg meg nem haltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page