top of page
Keresés

Képes-e a 9D Arkturiai Tanács fizikai formát ölteni?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.A kilencedik dimenzióból jövünk hozzátok, ami nem igazán különbözik a ti dimenziótoktól. Csak arról van szó, hogy mi más frekvencián működünk. A rezgésünk magasabb, ami azt jelenti, hogy nincs fizikai testünk. Eléggé le tudnánk csökkenteni a rezgésünket ahhoz, hogy formát öltsünk és megjelenjünk nektek, és egy bizonyos ponton a jövőben meg is fogunk. Egyelőre azonban jobban szolgál benneteket és minket is, ha a kilencedik dimenziós frekvencián és nem-fizikai állapotban maradunk, és onnan tanítunk titeket, ahol vagyunk. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy minden dimenzió elérhető számotokra, de fizikai testeteket most nem fogjátok az ötödik dimenziónál magasabbra vinni.


Fejlődtök és új énetekké váltok, és új énetekként új testetek lesz. Ezek a testek sokkal másabbak lesznek, mint amilyeneket jelenleg viseltek, de mi inkább a dimenziókról szeretnénk beszélni veletek, mint a fénytestetekről, amiben majd egy napon lakni fogtok. Fontos, hogy felismerjétek, hogy a magasabb dimenziók nem egy távoli helyen vannak, ahová még nem tudtok eljutni a rakétahajótokkal. A magasabb dimenziós síkok mindenhol ott vannak, és elérhetitek őket meditációval, fókuszálással, tudatos légzéssel, és néhányan szereket használnak, hogy eljussanak arra a pontra, ahol megtapasztalhatják a magasabb dimenziós síkokat.


Fontos azonban, hogy tudjátok, hogy meg tudjátok csinálni a szerek nélkül is. Fontos tudnotok, hogy mi nem egy távoli helyen vagyunk, és ez igaz az arkangyalokra, a felemelkedett mesterekre, a szellemi vezetőitekre és bárki másra is, akivel valaha is kapcsolatba akartok lépni, beleértve az elhunyt szeretteiteket is. Sokkal könnyebben tudjátok emelni a rezgéseteket, mint ahogyan azt elismeritek magatoknak, de ha azt várjátok, hogy valami történjen, és az nem történik meg, amikor megemelitek a rezgéseteket, akkor lehet, hogy feladjátok. Ezért azt szeretnénk, hogy emeljétek a rezgéseteket a jobb közérzet érdekében. Emeljétek a rezgésszámotokat csak azért, hogy lássátok, milyen jól tudjátok érezni magatokat, és tegyétek ezt elvárás és ragaszkodás nélkül.


Tegyük fel, hogy azért emelnétek a rezgéseteket, mert egy új otthont akartok, és egy hét rezgésemelés után megjelenik az új otthon. Egyenesen az öledbe hullik. És aztán? Megállapítanád, hogy a rezgésemelésed működik abban, hogy megkapd, amit akarsz, és ezért csinálnád még egy kicsit, vagy úgy döntenél, hogy most, hogy megvan az álomotthonod, nincs szükséged többé a rezgésemelésre? Akárhogy is, ez nem olyasmi, amit csak eszközként lehet csinálni. Ez valami olyasmi, amit meg kell tapasztalnotok, annak érdekében, hogy belső békében legyetek, hogy szeretetet és örömöt rezonáljatok, és hogy izgatottan és szenvedéllyel cselekedjetek. Ezek a legjobb életformák, és ezt ti is tudjátok, és azt is tudjátok, hogy a tökéletes otthon nem tesz automatikusan boldoggá valakit.


Ezért meghívunk benneteket, hogy emeljétek a rezgéseteket, ne várjatok semmit, de tudjátok, hogy ahogy emeltek a rezgéseteken, úgy kerültök közelebb hozzánk és az összes többi hozzánk hasonló lényhez és kollektívához. Néhányan közületek most azon tűnődnek, hogyan emelhetitek a rezgéseteket. Ez mindannyiótok számára más és más értelemben ugyanaz. A meditáció, a légzésre való összpontosítás, az elme elcsendesítése és a szívre való ráhangolódás egyetemes módjai a rezgésemelésnek. Néhányatok számára a természetben való tartózkodás automatikusan megemeli a rezgéseteket. Másoknak a tánc, az éneklés vagy csak a zenehallgatás. Másoknak pedig az lesz a legjobb, ha valamilyen vízben, vagy akár egy fürdőkádban vagy pezsgőfürdőben tartózkodnak.


Meghatározhatjátok, hogy mik azok a dolgok, amelyekkel meg tudjátok emelni a rezgéseteket, és megtehetitek őket, és azt a szándékot is kitűzhetitek, hogy magasabb rezgésszámú állapotban éljetek, és kérhetitek az univerzum segítségét, mert mindannyian segíteni akarunk nektek, bárhol is vagyunk ebben a gyönyörű univerzumunkban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page