top of page
Keresés

Hogyan dolgozd fel az erőteljes érzelmeidet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon jól ismerjük azokat a módokat, ahogyan mindannyian feldolgoztátok az érzelmeiteket, és arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy több olyan feldolgozást végezzetek, ami magában foglalja azt, hogy elengeditek azt, ami az érzelmi reakciót kiváltotta. Tudjuk, hogy az igazságtalanság, vagy a nem kívánt körülmények, amelyeket mindannyian magatok teremtettetek, nagyon csábítóak, hogy rájuk összpontosítsatok. Nagyon könnyű körülnézni a saját életedben és mások életében, akik kevésbé szerencsések, mint te, és az általad meghatározott problémára fixálódni. Nagyon könnyű aztán belecsúszni abba a gondolatba, hogy azért vagytok ott, hogy tegyetek valamit azokkal a körülményekkel, amelyek miatt görcsbe rándul a gyomrotok.


Szeretnénk azonban, ha megértenétek, hogy az, ami kiváltja az érzelmeiteket, sokkal kevésbé jelentős, mint azok az érzések, amelyek abból az eseményből vagy körülményből fakadnak, ami eredetileg kiváltotta belőletek ezt az érzelmet. Amikor az emberek az elengedésről beszélnek, az gyakran kissé kétértelmű lehet. Mit kellene elengednetek? Nos, a mi szemszögünkből nézve óriási hasznodra válik, ha elengeditek az érzésetek okát, és az érzés rezgésére koncentráltok.


Ha megengeditek magatoknak, hogy teljesen átérezzétek, ami egy vagy több csakrátokban történik egy élmény, vagy akár egy kiváltott emlék hatására, sokkal gyorsabban át tudtok jutni az ér