top of page
Keresés

Hogyan dolgozd fel az erőteljes érzelmeidet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon jól ismerjük azokat a módokat, ahogyan mindannyian feldolgoztátok az érzelmeiteket, és arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy több olyan feldolgozást végezzetek, ami magában foglalja azt, hogy elengeditek azt, ami az érzelmi reakciót kiváltotta. Tudjuk, hogy az igazságtalanság, vagy a nem kívánt körülmények, amelyeket mindannyian magatok teremtettetek, nagyon csábítóak, hogy rájuk összpontosítsatok. Nagyon könnyű körülnézni a saját életedben és mások életében, akik kevésbé szerencsések, mint te, és az általad meghatározott problémára fixálódni. Nagyon könnyű aztán belecsúszni abba a gondolatba, hogy azért vagytok ott, hogy tegyetek valamit azokkal a körülményekkel, amelyek miatt görcsbe rándul a gyomrotok.


Szeretnénk azonban, ha megértenétek, hogy az, ami kiváltja az érzelmeiteket, sokkal kevésbé jelentős, mint azok az érzések, amelyek abból az eseményből vagy körülményből fakadnak, ami eredetileg kiváltotta belőletek ezt az érzelmet. Amikor az emberek az elengedésről beszélnek, az gyakran kissé kétértelmű lehet. Mit kellene elengednetek? Nos, a mi szemszögünkből nézve óriási hasznodra válik, ha elengeditek az érzésetek okát, és az érzés rezgésére koncentráltok.


Ha megengeditek magatoknak, hogy teljesen átérezzétek, ami egy vagy több csakrátokban történik egy élmény, vagy akár egy kiváltott emlék hatására, sokkal gyorsabban át tudtok jutni az érzelem feldolgozásán. Továbbra is ajánlott, hogy beszéljétek meg, amin keresztülmentetek. Teljesen rendben van, ha elmondjátok másoknak azokat a körülményeket, eseményeket vagy emlékeket, amelyek hatására hozzáférhettek a negatív érzelmeitekhez, de ez az a pont, ahol túl sok ember megállítja a folyamatot.


Ezt szellőztetésnek hívjátok, de igazából mélyebbre kell mennetek annál, hogy leírjátok az átélt igazságtalanság részleteit. Az érzés az emberi lét jelentős aspektusa. Ez tesz titeket olyan egyedülálló lények fajává. Az a tény, hogy ennyit és ilyen mélyen éreztek, az az erőtök, de hajlandónak kell lennetek elmenni oda. Hajlandónak kell lennetek érezni ezeket az érzelmeket ahhoz, hogy hozzáférjetek az érzelmességetek erejéhez. Javasoljuk, hogy jobban figyeljetek ezekre az erőteljes érzelmekre, amelyeket éreztek, hogy minél gyorsabban átjussatok a nehéz és sötét érzelmeken, és eljussatok a könnyedebb és örömtelibb érzelmekhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page