top of page
Keresés

Előrehaladási jelentés: Hogy áll a Felébredett Kollektíva?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Az elmúlt hetekben továbbra is örömmel figyeltük a fejlődéseteket, mivel látjuk, hogy azok közületek, akik felébredtek, többet tesznek azért, hogy kiterjesszék a tudatosságukat. Néha valóban szükség van egy ébredési élményre ahhoz, hogy valaki felismerje, hogy sokkal többről van szó. Sokan a Földön, akik még mindig nem ébredtek fel, ezt az élményt hajszolják minden lehetséges módon. De ha egyszer egy embernek van egy ébredési élménye, megérti, hogy mi lehetséges, és többet akar abból, amit éppen megtapasztalt. És ez az, amit jelenleg látunk; a tudatosság kiterjesztésének aktív hajszolását látjuk a felébredt kollektíva körében.


És csak azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy hatással vagytok azokra, akiknek még fel kell ébredniük, és elültetitek a magokat mindannyiuk számára. Változást hoztok azáltal, hogy olyan dolgokat tesztek, amelyek nagyon természetesek számotokra. Elmehettek, kereshettek egy csendes helyet, meditálhattok, és hatalmas változást tudtok elérni az emberiség kollektív tudatosságában. Hallgathattok a szívetekre, és csinálhattok valamit, ami örömet okoz nektek, és ezzel az emberi kollektíva rezgését is felemelitek.


Azért is vagytok ott, hogy megtapasztaljátok magatokat többnek, mint egyszerű emberi lénynek. Amikor beleszülettek a testetekbe, legtöbbeteknek elsősorban ez a tapasztalata van. Felfedezitek a testeteket és azt, hogy mire képes. Felfedezitek a neveteket, a korotokat, a nemeteket, és elkezditek kitalálni, hogy kik vagytok a földi normák szerint. Elkezditek felismerni, hogy mik az érdeklődési körötök, mik az erősségeitek, és elindultok a karrier felé vezető úton, hogy egy teljesen normális felnőtt életet élhessetek. De egy bizonyos ponton az utatok során arra ébredtek, hogy felfedezitek, hogy sokkal többek vagytok egy egyszerű emberi lénynél, és hogy már sokkal több életet éltetek, mint egy.


Elkezdtek játszani azzal a gondolattal is, hogy ti és a fa, ti és a virág, ti és az óceán egyek vagytok, és persze a nehezebben lenyelhető pirulával, hogy ti és mindenki más is egyek vagytok. Most azért mondjuk, hogy ez nehezebb, mert a fa békés, a virág nem bánt senkit, és az óceán gyönyörű, de az embertársaitokkal kapcsolatos tapasztalataitok nem ugyanazok. Így azt a felismerést, hogy mindannyian egyek vagytok ott a Földön, és mindannyian egyek vagyunk a Forrásban, talán könnyű intellektuálisan megtenni, de ennek megtapasztalása sokkal nehezebb, mintha csak egy matricát tennénk az autónkra, amin az áll: "Mindannyian egyek vagyunk".


Ezt az igazságot megélni azt jelenti, hogy el kell engedni mindenfajta elkülönülést, amit eddig az elmétekben csináltatok. Azt is jelenti, hogy el kell engednetek minden ítélkezést. Ez azt jelenti, hogy valaki más sikerét a saját sikereteknek tekintitek, és valaki más szenvedését a ti szenvedéseteknek, és ezeket a pirulákat is nehéz lenyelni, számos okból kifolyólag. De élhetitek a saját életeteket ezzel a tudattal, és dönthettek úgy, hogy átérzitek, amit éreztek, hogy jobban megértsétek mindenki tapasztalatát, és több együttérzéssel rendelkezzetek.


Élhettek tágas, együttérző életet anélkül, hogy mindig a világban lévő szenvedésre összpontosítanátok. Ha tudatában vagytok annak az igazságnak, hogy mindenki szenvedése a saját kitágulásához és növekedéséhez vezet, az is nagyon sokat segít, és ezért van szükségetek az ébrenlét teljes képére, hogy aktívak legyetek a tudatosságotokban, és ez az, amit mi igyekszünk biztosítani nektek, és mások is ezt teszik.


Azt látjuk, hogy olyan sokan értik meg és haladnak előre a terjeszkedésükkel, hogy átadhatjuk nektek ezt a fejlődési jelentést, és tudjuk, hogy nagyon sokan megtapasztaljátok az egységet, az egységtudatosságot és az én-érzésetek kiterjesztését, hogy az többre terjedjen ki, mint a fizikai emberi testetek, és ez valódi fejlődés. Ez az, ami mindent megváltoztat az emberiség számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page