top of page
Keresés

Együttműködés a Plejádiakkal, Szíriusziakkal, Lyraiakkal és Andromédaiakkal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása által

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Azért ajánljuk fel nektek ezeket az adásokat, hogy segítsünk emlékeztetni titeket arra, hogy kik voltatok, és hogy arra hívjunk benneteket, akivé válni fogtok. Mindannyiótoknak szüksége van arra, hogy a hiányokat valahogy és valamilyen módon kitöltsétek, hogy ne essetek abba a csapdába, amely szerint csak emberi lények vagytok, akik a Földön élnek. Sokan közületek soha nem gondoltak arra a gondolatra, hogy voltak előző életeik a galaxis más részein, egészen a felnőttkorukig. Elmétek számára nehéz elfogadni az ilyen típusú lehetőségeket igaznak, még akkor is, ha a mi szemszögünkből nézve ennek tökéletes értelme van. Nem csak úgy egy nap bukkantatok fel ott a Földön. Van egy történelmetek.


Vannak barátaitok az egész galaxisban és azon túl, és emlékeitek és aspektusaitok felébrednek ezeken az adásokon keresztül, mivel sokkal több mindent csepegtetünk bele, mint azok a szavak, amelyekkel Daniel itt elő tud állni, amikor helyettünk beszél. Van itt egy sokkal nagyobb kép, és néhányan közületek tisztában vannak ezzel a képpel. Néhányan közületek időt szánnak arra, hogy túllépjenek azon, amit az elméjük felfogni képes, és átérzik azt az élményt, hogy ezeket a hiányosságokat egyetlen csillagrendszerből származó kollektíva tölti ki.


Másokkal is együtt dolgozunk. Ezt be kell ismernünk. Együttműködünk. Megengedjük a plejádiaknak, a szíriusziaknak, a líraiaknak, az andromédaiaknak és így tovább, hogy darabkákat és töredékeket dobjanak be azokba az energiákba, amelyeket ezen a csatornán keresztül továbbítunk, mert azt akarjuk, hogy teljes képet kapjatok arról, hogy kik vagytok és kik voltatok. És vissza fogtok térni az összes csillagrendszerünkbe és olyanokba is, amelyekről még csak nem is hallottatok, amikor az időzítés megfelelő lesz. Egyelőre nézzetek tovább az égre, és továbbra is érezzétek a rezonanciát a földön kívüli energiákkal. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.


És még a mi kis munkatársi csoportunk itt is csak egy a sok közül. Folyamatosan kaptok aktiválásokat, hogy kitöltsétek ezeket a réseket, és nem vagyunk egyedül az univerzumban, és természetesen ti sem. Itt az ideje felismerni, hogy ti is részei vagytok annak a nagy történelemnek, amely ezt a galaxist alkotja, és ti vagytok az úttörők odakint a Földön, akik mindent megtesznek azért, hogy egyesítsék az összes energiát, hogy egységes galaktikus kollektívává válhassunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page