top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Ami most újonnan elérhető az emberiség számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Néhány új megértés küszöbén állunk ezzel az univerzummal kapcsolatban, ami miatt nagyon izgatottak vagyunk. Érezzük, hogy egyre jobban beletágulunk ebbe a tudásba, és ez egy finom érzés, amit nagyon ajánlunk. Magatok is eljuthattok oda, mert minden elérhető minden lény számára, még ha ez a megértés más is a dimenziótok és a fizikai elmétek fogalmak felfogására való képessége miatt. Ezért fogjuk mindig az érzést hangsúlyozni az igazsággal szemben. Az igazság egy korlátozott perspektíva. Ez egyféle valóság, a teremtés teljességének egyfajta szemlélete, de az érzés kiterjedő és cáfolhatatlan.


Nem kérdőjelezheted meg, hogy éreztél-e valamit, de megkérdőjelezheted, hogy egy gondolat honnan származik. Tudd meg, hogy az univerzum folyamatosan tágul, és ahhoz, hogy lépést tarts vele, néha meg kell adnod magad, és néha be kell ismerned, hogy nem tudsz mindent, és hogy nem minden arra való, hogy megismerd, nem intellektuálisan. De mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtapasztaljuk a Forrást, és a tapasztalat az, amiből többet kapsz, ha elengeded magad. Amikor elengeded a korlátozó hiedelmeket, annyi ajtót nyitsz meg annyi különböző valóság és tapasztalat előtt.


Arra hívunk benneteket, hogy gyakoroljátok az elengedést, az önátadást, és mindenekelőtt az univerzummal való egységet keressétek. Nagyon sok embert látunk, akik ragaszkodnak az igazságukhoz, és ennek a ragaszkodásnak az eredményeképpen csendes kétségbeesésben élnek. Szeretnénk meghívni benneteket arra a kiterjedt tapasztalatra, hogy ráhangolódjatok arra, ami most elérhető az érzékelés és az érzés képességével. Gondoljatok erre úgy, mint egy meghívásra, hogy többek lehessetek. Mindig van még több felfedeznivaló belőletek, ahogyan mindig lesz még több felfedeznivaló ebből az univerzumból és a Forrásból is.


Ezért kérjük, ne gondoljátok, hogy már mindent kitaláltatok, vagy hogy teljesen ismeritek magatokat, mert ez egyfajta halál, amit soha nem fogtok megtapasztalni. Mindig többet fogtok tapasztalni, mindig többet fogtok felfedezni, és végül mindig rá fogtok jönni, hogy még annyi minden van, amit meg kell értenetek. Fokozatosan eljuttok oda, és mi ezt látjuk. Észrevesszük az összes apró lépést és az összes fejlődést, és természetesen észrevesszük az általános tudatosságotok rezgésének kiugrásait. De még mindig látjuk, hogy van még hely az önátadásra, az elengedésre és az új energiákra való ráhangolódásra, amelyek mindig elérhetőek lesznek számotokra, ha kidugjátok a fejeteket a kis valóságokból, amelyekben úgy éreztétek, hogy megrekedtetek, és megengeditek magatoknak, hogy többé váljatok, hogy többet tapasztaljatok, és hogy többet fedezzetek fel abból a végtelen és folyamatosan bővülő Forrásenergiából, amely ti vagytok, és amelyhez továbbra is hozzájárulsz azzal az élettel, amit a Földön élsz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page