top of page
Keresés

Ami most újonnan elérhető az emberiség számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Néhány új megértés küszöbén állunk ezzel az univerzummal kapcsolatban, ami miatt nagyon izgatottak vagyunk. Érezzük, hogy egyre jobban beletágulunk ebbe a tudásba, és ez egy finom érzés, amit nagyon ajánlunk. Magatok is eljuthattok oda, mert minden elérhető minden lény számára, még ha ez a megértés más is a dimenziótok és a fizikai elmétek fogalmak felfogására való képessége miatt. Ezért fogjuk mindig az érzést hangsúlyozni az igazsággal szemben. Az igazság egy korlátozott perspektíva. Ez egyféle valóság, a teremtés teljességének egyfajta szemlélete, de az érzés kiterjedő és cáfolhatatlan.


Nem kérdőjelezheted meg, hogy éreztél-e valamit, de megkérdőjelezheted, hogy egy gondolat honnan származik. Tudd meg, hogy az univerzum folyamatosan tágul, és ahhoz, hogy lépést tarts vele, néha meg kell adnod magad, és néha be kell ismerned, hogy nem tudsz mindent, és hogy nem minden arra való, hogy megismerd, nem intellektuálisan. De mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtapasztaljuk a Forrást, és a tapasztalat az, amiből többet kapsz, ha elengeded magad. Amikor elengeded a korlátozó hiedelmeket, annyi ajtót nyitsz meg annyi különböző valóság és tapasztalat előtt.


Arra hívunk benneteket, hogy gyakoroljátok az elengedést, az önátadást, és mindenekelőtt az univerzummal való egységet keressétek. Nagyon sok embert látunk, akik ragaszkodnak az igazságukhoz, és ennek a ragaszkodásnak az eredményeképpen csendes kétségbeesésben élnek. Szeretnénk meghívni benneteket arra a kiterjedt tapasztalatra, hogy ráhangolódjatok arra, ami m