top of page
Keresés

A tömeges ébredések és hogy mit jelentenek valójában

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig nagyon érdekel bennünket, hogy milyen előrehaladást értek el a spirituális fejlődésetek tekintetében ott a Földön, és észrevettük, hogy az emberi kollektív tudatosság általános rezgése nagyobb mértékben emelkedett, mint amennyire ti általában az összesített rezgésetek növelésének ezen folyamatában vagytok. És tudjuk, hogy ez annak köszönhető, hogy sokkal több ember ébredt rá arra az igazságra, hogy kik is ők valójában. Tudjuk, hogy ezek a tömeges ébredések elkerülhetetlenek, mivel minden egyes egyén ébredését a vezetők és ezen egyének magasabb énjei tervezik.


Azt is tudjuk, hogy nagyobb az átláthatóság a világotokban, mint valaha, ami azt jelenti, hogy az átlagember életének egy bizonyos pontján választani fog a semmiben való hit és aközött, hogy minden a Forrásenergia. Néhányan közületek talán már mindkét utat bejárták, és most azon az úton találjátok magatokat, hogy felismerjétek, hogy minden és mindenki a Forrás. Gratulálunk nektek, hogy ezt megtettétek, mert bármi más, amiben hinnétek, a Forrást rajtatok kívül helyezné, és ez nagyon magányos hely lenne.


Amikor felismeritek, hogy bennetek van a Forrásenergia, akkor lehetőségetek van arra, hogy ezt a Forrást, ezt a Szeretetet és ezt a Fényt sugározzátok e gyönyörű univerzumunk minden pontjára. Egyre több ember ezt teszi, és ezért egyre több ember nem is keres gurut, vagy olyan személyt, aki egy bizonyos ruhát visel, vagy egy papság tagja. Felismeritek, hogy nincs szükségetek valakire, aki közvetít köztetek és a Forrás között. Rájöttök, hogy közvetlen kapcsolatotok van, és amikor rájöttök, használni fogjátok, és a rezgésetek természetesen emelkedik, ami hatással van az emberiséget jelentő kollektív tudatosság általános rezgésére.


Ez az, ami megemeli a kollektíva rezgését, és közelebb visz benneteket a váltás befejezéséhez. Semmi más nem számít. Nem számít, hogy lesznek-e valaha tömeges letartóztatások, vagy valuta visszaállítás, vagy pénzügyi összeomlás, vagy sem. Nem számít, mert ti mindezek a dolgok vagytok. Amikor felismeritek, hogy ti vagytok a Forrásenergia, akkor azt is fel kell ismernetek, hogy semmi sem létezik rajtatok kívül, semmi sem jó és semmi sem rossz. Ezért az utazásotok most arról szól, hogy mindezt összeegyeztetitek. A célotok az, hogy megbékéljetek azzal a ténnyel, hogy mindezek ti vagytok, és hogy bármelyikhez hozzáférhettek a fókuszálás erejével, és ahogy fókuszáltok, úgy váltok azzá, amire fókuszáltok. Tehát győződj meg róla, hogy arra fókuszálsz, amit jónak tartasz, és amit meg akarsz tapasztalni.


Tudjuk, hogy ahogy egyre többen és többen ébredtek fel igazán, segíthettek mindenkinek, aki eddig a sötétségben téblábolt, hogy visszatérjen a fénybe. Sokan közületek tudják ezt, és sokan közületek már megtették ezt nem fizikai entitásokkal, gondolatformákkal és negatív energiákkal. Ugyanilyen könnyen megtehetitek ezt egy emberi lénnyel vagy emberi lények egy csoportjával is, és ez sokkal könnyebb, ha ezt az embert vagy azt a csoportot a Forrásenergiának tekintitek, a Forrás egy olyan aspektusának, amely eltévedt. Amikor megtaláljátok az utatokat, megmutatjátok másoknak is az utat, és a tudatosságban bekövetkező változást békével, harmóniával hozzátok el minden ember számára, és az út mentén még több örömre nyíló nagyszerű lehetőséggel.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page