top of page
Keresés

A tömeges ébredések és hogy mit jelentenek valójában

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig nagyon érdekel bennünket, hogy milyen előrehaladást értek el a spirituális fejlődésetek tekintetében ott a Földön, és észrevettük, hogy az emberi kollektív tudatosság általános rezgése nagyobb mértékben emelkedett, mint amennyire ti általában az összesített rezgésetek növelésének ezen folyamatában vagytok. És tudjuk, hogy ez annak köszönhető, hogy sokkal több ember ébredt rá arra az igazságra, hogy kik is ők valójában. Tudjuk, hogy ezek a tömeges ébredések elkerülhetetlenek, mivel minden egyes egyén ébredését a vezetők és ezen egyének magasabb énjei tervezik.


Azt is tudjuk, hogy nagyobb az átláthatóság a világotokban, mint valaha, ami azt jelenti, hogy az átlagember életének egy bizonyos pontján választani fog a semmiben való hit és aközött, hogy minden a Forrásenergia. Néhányan közületek talán már mindkét utat bejárták, és most azon az úton találjátok magatokat, hogy felismerjétek, hogy minden és mindenki a Forrás. Gratulálunk nektek, hogy ezt megtettétek, mert bármi más, amiben hinnétek, a Forrást rajtatok kívül helyezné, és ez nagyon magányos hely lenne.


Amikor felismeritek, hogy bennetek van a Forrásenergia, akkor lehetőségetek van arra, hogy ezt a Forrást, ezt a Szeretetet és ezt a Fényt sugározzátok e gyönyörű univerzumunk minden pontjára. Egyre több ember ezt teszi, és ezért egyre több ember nem is keres gurut, vagy olyan személyt, aki egy bizonyos ruhát visel, vagy egy papság tagja. F