top of page
Keresés

A 2023. januári energiák

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon is tudatában vagyunk annak, hogy elég sokat beszéltünk nektek 2023-ról, és ezért nem nulláztuk le annyira 2023 januárját, és azt, hogy miről szólnak ennek a mostani hónapnak az energiái mindannyiótok számára ott a Földön. A januári energiák arról szólnak, hogy titeket és a fizikai testeteket tökéletesebben összehangoljátok a lelketek tudatosságával. Mint azt sokan tudjátok, a fizikai testeteknek megvan a saját tudatossága. Valójában minden egyes sejtnek megvan a maga egyedi tudata, és ti nem a testetek vagytok. Ti a lelketek vagytok. Lelketekként kapcsolódtok a fizikai testhez, és vagy összhangban vagytok, vagy nem, mint elme, test és lélek.


Ha nem vagytok összhangban, akkor mindenféle mentális és fizikai problémáitok vannak, amelyek aztán érzelmi problémákat hoznak létre. Ezért a lelketek kivetülésével való összehangolódás a megtapasztalt valóságba kiemelkedő fontosságú. Amikor az emberek az összehangolódásról beszélnek, sokféle dolgot értenek alatta. Néha a Forrással való összehangolódásról, a csakrák összehangolásáról beszélnek, de mi arról beszélünk, hogy a testetek hogyan hangolódik össze a lélek tudatosságával.


Természetesen nem mindig vagytok fókuszálva ebben a valóságban, és amikor alszotok, az egyike azoknak az időszakoknak, amikor nem vagytok fókuszálva ebben a valóságban. És így sokszor előfordulhat, hogy a testetek és az elmétek összehangolódása egy kicsit kibillen a kerékvágásból. Spirituális fejlődésetek és felemelkedési utatok olyan szakaszában vagytok, amikor minden sokkal inkább számít. A lelketek, elmétek és testetek összehangoltsága rendkívül fontos ebben az időszakban, és a januári energiák arról szólnak, hogy biztosítsátok, hogy ez az összehangoltság meglegyen, és meg is tartsátok, bármi történjék is. Azok a dolgok, amik a Földön történnek, természetesen kizökkenthetnek benneteket az összehangoltságotokból, beleértve a látott, hallott, tapasztalt dolgokat, és még a fizikai traumák is elég traumatikusak lehetnek ahhoz, hogy az összehangoltságotokat megzavarják.


Nos, mit kell tennetek ahhoz, hogy ez az összehangolódás megtörténjen? Ez egy csodálatos kérdés. Most, hogy tudjátok, hogy az energiák azért hatnak rátok, hogy ezt az összehangolódást előidézzék, lazuljatok el bennük. Érezzétek át őket, és bízzatok abban, hogy tudják, mit csinálnak. Az energiák arra is ösztönözni fognak, hogy egészségesebb döntéseket hozzatok a testetek és az elmétek számára, mert ezek a tényezők is szerepet játszanak, amikor a lélek tudatosságával való összehangolódásról van szó. Ti vagytok a lelketek, és az örökkévalóságon belül egy rövid ideig ehhez a bizonyos testhez igazodtok. Ezért olyan fontos számotokra, hogy felismerjétek nem-fizikai természeteteket és azt az igazságot, hogy inkább nem-fizikaiak vagytok, mint fizikaiak, és mindig is azok voltatok.


Amikor ezt elkezditek felismerni az elmétekkel, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy testetek van, és megtapasztaljátok a testet a maga ideiglenes formájában. Szellemileg ébren vagytok, mert tudjátok, hogy Forrásenergia Lények vagytok, és mint Forrásenergia Lények, individualizált lélekként működtök. Kivetítitek annak egy részét, hogy kik és mik vagytok, ebbe az álomszerű valóságba, amit fizikai valóságnak nevezünk. Mivel felismeritek, hogy ez egy átmeneti tapasztalat, azt is fel kell ismernetek, hogy ez egy olyan tapasztalat, amelyből a legtöbbet hozhatjátok ki, és ezt fogják támogatni ezek az energiák. Arra vagytok hivatottak, hogy élvezzétek az elméteket és a testeteket, és élvezzétek az időtöket ebben az életben és a fizikai létben, és most sokkal több támogatást kaptok ehhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page