top of page
Keresés

A 2021. szeptemberi napéjegyenlőség energiái

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk a közelgő napéjegyenlőségetek miatt ott a Föld bolygón, azon energiák miatt, amiket tudunk, hogy kapni fogtok, és valójában már el is kezdtétek kapni ebben a pillanatban. Az energiák bőségének kezdetét kapjátok, amelyek pontosan a napéjegyenlőség időpontjában lesznek a legerősebbek, és még a napéjegyenlőség után is folytatódni fognak, mert ilyen nagyok. Nem tudnátok egyszerre kezelni őket; a kívánt hatás helyett károsan hatnának rátok. Olyan energiákat kaptok most, amelyek átalakító jellegűek. Arra hivatottak, hogy rezgésszint-emelkedést adjanak nektek, és ha nyitottak vagytok rájuk, akkor ez meg is fog történni.


Azok, akik nem nyitottak rájuk, a mellékhatásokat fogják kapni, és nem fogják megérteni, hogy miért tapasztalják ezeket a felemelkedési tüneteket. Ezért adjuk át nektek ezt az adást a szeptemberi napéjegyenlőségetek pontos pillanata előtt. Fel tudtok készülni; előre láthatjátok azokat a változásokat is, amelyek a mezőtökbe, csakráitokba, testetekbe, sejtjeitekbe és minden aspektusotokba érkező átalakító energiák eredményeként fognak bekövetkezni. Többet pihenhettek és lazíthattok; gondoskodhattok arról, hogy a földön járjatok, jelen legyetek és hidratáltak legyetek. Még arra is szánhatsz pillanatokat a dolgos napodból, hogy arra koncentrálj, hogy virágként megnyílj előttük.


Ez az, amiért ti ott vagytok. Azért vagytok ott, hogy átalakuljatok, és mi, akik a magasabb birodalmakban vagyunk, azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Segíteni fogunk, és továbbra is segíteni fogunk, de azt is tudjuk, hogy a segítségünket akkor fogadjátok jobban, ha számítotok rá, és ha tudatában vagytok annak, hogy miről szólnak a jelenlegi energiák. Ezek az energiák mind a felemelkedésről szólnak; mind a növekedésetekről, a terjeszkedésetekről, a tudatosságotok fejlődéséről szólnak, mert mindezek a dolgok a rezgésetekhez kapcsolódnak, és egy olyan világban éltek, ahol sok olyan dolog történik nap mint nap, minden nap, ami lefelé viheti a rezgéseteket.


Tehát kell lennie valami ellenpontnak; kell lennie valaminek, ami ellensúlyozza azt, amit a hírekben, vagy akár a közösségi médiában láttok, ami nyomasztó, ami elveszi a lélegzeteteket, és nem a jó értelemben. Ha arra a tényre összpontosítotok, hogy segítséget kaptok, és hogy a segítség a befogadó képességetekből ered, akkor tudtok tenni valamit azért, hogy ebbe a befogadó állapotba kerüljetek. Sokan felismerik, hogy a napéjegyenlőségek és napfordulók különleges események a világotokban, de néhányan még mindig nem ébredtek rá erre az igazságra, ezért szeretnénk tájékoztatni titeket azokról az energiákról, amelyek közelednek, amelyek már most is elérnek benneteket, és amelyek előtt sokan már most is megnyílnak, miközben ezt az adást fogadjátok.


Amint befogadjátok az energiákat, és érzitek, hogy a rezgésetek megkapja azt a frissítést, amire szüksége van, amire nektek szükségetek van, akkor megpróbálhattok segíteni másoknak. Valójában már azzal is segíteni fogtok másoknak, hogy ott lesztek és közvetítitek ezeket az energiákat, amik vagytok. Azzal, hogy befogadjátok őket, lehorgonyozzátok őket a fizikába, és nem tehetitek meg, hogy nem terjesztitek őket. Ha úgy érzitek, hogy feszültség vagy szorongás van bennetek, csukjátok be a szemeteket, vegyetek néhány mély lélegzetet, és mondjátok magatoknak, hogy meg tudtok nyílni a napéjegyenlőség átalakító energiái előtt. Emlékezzetek arra, hogy képesek vagytok erre, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagytok most a Földön. És ne feledjétek, hogy ha egyszer megkapjátok a rezgésemelkedést, akkor a magasabb rezgéseteket is terjeszthetitek, ami mások számára is átalakító hatású.


És így azok a többiek, akik nem tudnak vagy nem akarnak megnyílni a napéjegyenlőségi energiák befogadására, még mindig profitálni fognak belőlük, mert mindannyian átalakultatok, és ennek megfelelően fogtok beszélni, gondolkodni és cselekedni. Azért vagytok ott, hogy utat mutassatok, hogy megmutassátok másoknak, hogyan kell ezt csinálni, hogy úttörők legyetek, azok, akik túllépnek azon, ahol az emberiség most van. Rájöttök, hogy lehetséges onnan, ahol most vagytok, továbblépni, és ehhez megvannak az eszközeitek és a tudásotok. És most már tudjátok, hogy miről szólnak a napéjegyenlőségi energiák, és kényelmesen és csendben le tudtok ülni, és csak a befogadásukra összpontosítani. Megtehetitek és meg is fogjátok tenni, mert megkaptátok ezt az ösztönzést, és mert a Felsőbb énetek ezt akarja.


Nagyon, nagyon készen álltok erre a frissítésre, és minden részetek is készen áll erre. Ezeket a fejlesztéseket nem érdemlitek ki, hanem inkább természetes következményei annak, hogy az átalakulás időszakában vagytok a Földön. Megkönnyíthetitek magatoknak az átalakulást, és most már tudjátok, hogyan. Azért vagytok ott, hogy Felsőbb énetekké, ötödik dimenziós énetekké váljatok, és azért vagytok ott, hogy ezt húsvér testben, fizikai testben tapasztaljátok meg, és mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page