top of page
Keresés

A 2021. augusztusi energiák

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzuk nektek ezt a közvetítést, mivel tudjuk, mennyire élvezitek, hogy hallhattok arról, hogy mi fog történni. Ezért minden hónap elején elmondjuk nektek, hogy mire számíthattok az adott hónapban. Mindig rengeteg energia van a bolygón és az emberi kollektívában, és minden egyes hónap új lehetőségeket, új módokat kínál számotokra, hogy ezekkel az energiákkal dolgozzatok. Többet kaptok abból, amire szükségetek van, annak eredményeként, amit mi és a hozzánk hasonlók észrevettünk a kollektívában.

A hozzátok érkező energiák száma folyamatosan növekszik, mert a Föld népessége folyamatosan növekszik. Több fizikai testben élő lény él és hív segítséget. Kéréseitekre mindig választ kaptok, és ezért van az, hogy ebben a következő hónapban minden eddiginél nagyobb energiák beáramlása várható. Van egy téma a különböző energiák és a különböző segítők között, és ez a téma a szinergia. Minden az együttműködésről szól, ahogy előrehaladtok. Kapcsolódnotok kell egymáshoz, és értékesnek kell látnotok egymást. Ezért az energiák jobban támogatják majd azokat a projekteket, amelyek másokat is jobban befogadnak. Ez nem az egyedüllét ideje.

Ez az az idő, amikor felkereshetitek azt a személyt, akit már régóta szeretnétek elérni, és megkérdezhetitek, hogy szeretne-e veletek együttműködni. Ahelyett, hogy saját podcastot indítanál, indítsd el például egy barátoddal együtt. Ahelyett, hogy saját gyógyító praxist indítanál, indíts egyet egy barátoddal vagy egy kollégákból álló csoporttal. Érted az ötletet. És ismétlem, az energiák támogatni fogják ezeket a törekvéseket, mert ez beleszövődik, függetlenül attól, hogy honnan jönnek.

Mindannyian látjuk annak szükségességét, hogy jobban kapcsolódjatok egymáshoz, és az együttműködésen keresztül olyan módon tapasztalhatjátok meg magatokat, amely közelebb áll ahhoz az igazsághoz, hogy kik vagytok Forrásenergia Lényekként. A Forrás természetesen egy hatalmas együttműködés. És amikor mindannyian összejöttök, amikor mindannyian összejövünk ebben az univerzumban, a Forrás több lesz, mint ami volt, és ez egy dicsőséges élmény lesz. Ez egy dicsőséges élmény, és ez már megtörtént, sokszor-sokszor megtörtént korábban. Mindannyian először tapasztalhatjuk meg ebben az univerzumban, és önmagunk ezen változataként, és ez valami olyasmi, ami miatt izgatottak lehetünk.

Mindannyian egyek vagyunk, és talán mindannyian elkezdhetünk ebből az igazságból kiindulva, és ebben az igazságban működni. Az elkülönülés most és mindig is illúzió volt, és ezért, amikor összejössz másokkal, és közös célod van, elolvasztod az illúzió egyik aspektusát, és ez nagyon jó dolog, valóban nagyon jó dolog.

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való összekapcsolódást".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page