top of page
Keresés

Üzenet a fénymunkásoknak, csatornázóknak és gyógyítóknak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk olvasni minden lény és kollektíva rezgését, akivel találkozunk, és ez segít nekünk meghatározni, hogy mire van szüksége annak a személynek vagy lények csoportjának. Tudjuk, hogy ti, felébredettek is segíteni akartok másoknak. Tudjuk, hogy szolgálatorientáltak vagytok, és hogy segíteni akartok másoknak felébredni és jobb életet élni. Az energia, a rezgés olvasása azoknak a személyeknek vagy embereknek, akikkel együtt dolgoztok, olyan készség, amely gyakorlatot igényel, mert a legtöbb egyén megpróbál valamit elrejteni előletek.


Szükségetek van azokra a képességekre, amelyekkel érzékenyekként, empataként rendelkeztek, most jobban, mint valaha. Ti vagytok azok, akiket arra hívnak, hogy egyénekkel és csoportokkal dolgozzatok a Földön, és ha meg tudjátok mondani, hogy egy személy vagy egy embercsoport mit rezeg, akkor segíthettek megadni nekik azt, amire valóban szükségük van. Az, hogy egy személy mit keres nálatok, egy dolog, de amire valójában szüksége van, az gyakran valami egészen más. Ezért érezheted úgy, hogy nem sikerült átadnod egy személynek azt, amit az egója kért tőled, hogy segíts neki, de ettől még tudsz segíteni. Ez gyakran előfordul. Néha hetekbe, hónapokba vagy akár évekbe is telhet, mire az illető rájön, hogy mennyit segítettél neki, mert akkoriban az egója nem volt elégedett az eredménnyel.


Nos, teljesen normális, ha ki akarod elégíteni annak a személynek az igényeit, aki éppen előtted áll, mert ha ezt teszed, akkor megkapod a dicséretet és a jutalmat, és az egód jobban érzi magát, de sokkal kielégítőbb, ha megadod egy egyénnek vagy egy csoportnak, amire szüksége van, és tudod, hogy valami érdemlegeset tettél, valamit, ami rezgésileg hatással lesz rájuk. Nem mindenki fogja megérteni, hogy vibrációsan segítettél nekik, és nem is fogják megérteni, mert a kézzelfogható és azonnali eredményeket fogják keresni. Remélhetőleg, amikor gyógyítóként, vezetőként vagy akár csatornaként dolgozol, képes leszel áttörni a falakat, amelyeket az ego emel, mert gyakran előfordul, hogy annak, aki hozzád fordul segítségért, egynél több alkalomra van szüksége veled ahhoz, hogy megkapja, amire valóban szüksége van.


Amire nektek szükségetek van, és amire mindenkinek szüksége van, az a támogatás a saját rezgésetek emeléséhez, hogy meggyógyíthassátok magatokat, hogy manifesztálhassátok, amit akartok, hogy jobb kapcsolatotok legyen, és a nagyon hiteles fénymunkás számára az a trükkös rész, hogy meggyőzzön valakit arról, hogy megkapja, amire szüksége van, még akkor is, ha abban a pillanatban nem azt kapja, amit akar. A legtöbb munka, amit fénymunkásként végezni fogtok, észrevétlenül, jutalom nélkül és megbecsülés nélkül marad. És ezért, a munkátokat annak öröméért kell tennetek, hogy a magasabb frekvenciájú rezgések átjárjanak benneteket, és ez a ti munkátok. A ti munkátok az, hogy megtaláljátok az örömöt abban, amit csináltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page