top of page

Théta konzultáció

Hozzájárul a spontán gyógyuláshoz, és segít megteremteni a bőséget, a sikert, a szerelmet, és a boldogságot. ONLINE konzultációval is!

A Théta Healing® egy energetikai blokkoldó technika, amely rendkívül hatékonyan, akár egy kezelést követően is megoldást nyújthat az életünk elakadásaira, rálátást enged nehézségeink tudatalatti gyökerére, megoldja az évek óta fennálló, megoldhatatlannak tűnő gondokat, problémákat. Bármilyen életterületre alkalmazható, legyen az párkapcsolat, munka, pénz, tanulási nehézségek, fogyás, szülő-gyermek kapcsolat, stb. Rálátást biztosít az elakadások gyökerére a tudatalattiban, és hatékonyan lecseréli a negatív, önkorlátozó programokat pozitív, támogató programokra.


A fizikai létünk során 90%-ban a negatív, önkorlátozó tudatalatti programjaink alapján működünk, amiért nagy árat kell fizetnünk életünk során. Ezek a blokkok akadályozzák meg életünk, kapcsolataink és pénzügyi helyzetünk kiteljesedését és prosperálását. Ezen programok, hitrendszerek és hiedelemrendszerek nagy részét 7 éves korunkig gyűjtjük össze a szüleinktől, testvéreinktől, a TV-ből, a tanárainktól vagy bármely más fontos személytől az életünkben. Ilyenek pl. hogy „a pénz az ördögtől való” vagy, hogy „minden kezdet nehéz” vagy „meggazdagodni csak kemény munka árán lehet”. Ezen korlátozó hitrendszereket azonban van lehetőségünk megváltoztatni, méghozzá a Théta Healing® segítségével. A Théta Healing® kezelés során a konzulens kapcsolódik a feltétel nélküli szeretet teréhez, és a konzultáció során fenntartja ezt a biztonságos közeget. A konzulens segítségével lehetőség van visszamenni az életünk azon pontjára, ahol a korlátozó hitrendszer létrejött, rálátni hogy az miképpen befolyásolta addigi életünket, és megváltoztatni azt támogató, pozitív hitrendszerre, amely azonnali pozitív hatást fejt ki az életünkre.

Az ülések biztonságos és támogató környezetben zajlanak, ahol  az érintett szabadon felfedezheti élete minden olyan aspektusát, amelyet szeretne megváltoztatni vagy amelyen javítani.


A konzultáció online Messengeren vagy Skype-on keresztül is lehetséges.


A Théta Healing® technika előnyei:

  • közelebb kerülünk valódi önmagunkhoz

  • csökkennek a szorongásaink, félelmeink

  • harmonikusabb családi kapcsolatokat élünk meg

  • rátalálunk teremtő belső erőnkre

  • felgyorsul a szellemi (spirituális) fejlődésünk

  • nagyobb békét és harmóniát élünk meg önmagunkkal kapcsolatban

  • képessé válunk egyre jobban szeretni önmagunkat

  • rájövünk, hogy bármely problémára az életünkben létezik minket támogató megoldás


Théta állapotban erőteljes regeneráció és gyógyulás zajlik a testben és a lélekben. A Théta Healing® technika képes megváltoztatni a fizikai betegségeket kiváltó negatív tudatalatti programokat, ezáltal hozzájárulni a spontán gyógyuláshoz, és megteremteni a bőséget, sikert, szerelmet, és boldogságot.


Jelentkezz még ma konzultációra!

Ár: 18 000,- Ft/óra 2024. ápr. 1-től  

Az ár óradíjban értendő, egy kezelés kb 90 percig tart, mely 1 átfogó téma tisztítására elegendő.

bottom of page