top of page

Reiki kezelés

A Reiki univerzális életenergia, amely hatékonyan segíti mind a fizikai, mind a mentális betegségek gyógyulási folyamatait.

A Reiki egy spirituális gyógyító technika, amelynek gyökerei japán eredetűek. A Reiki szó a japán (Rei) szóból származik, amelynek jelentése: „egyetemes, univerzális”, és (Ki), amelynek jelentése: „életerő, energia”. A Reiki nincs kapcsolatban vallási nézetekkel vagy vallási gyakorlattal. Ez nem masszázs, és nem alapul hitrendszeren. Maga a kezelés egy finomenergia átadás, amely spirituálisan irányított életerő energiát használ a kezelésekhez.


A Reiki az élet energiája, amely minden élőlényen átáramlik. A Reiki kezelők úgy gondolják, hogy mindenki képes kapcsolódni saját gyógyító energiájához, és felhasználhatják azt a saját energiájuk erősítésére és mások segítésére egyaránt. Ha az energia a testben erős és szabadon áramlik, akkor az ember testének és elméjének egészségi állapota megfelelő. Ha az energia gyenge vagy elzáródott, fizikai vagy érzelmi egyensúlyhiány léphet fel, ami betegséghez vezet.


A Reiki kezelés hatékonyan enyhíti a feszültséget és a stresszt, és segítheti a testet, hogy megkönnyítse a gyógyulási folyamatokat minden szinten - fizikai, mentális és érzelmi szinten egyaránt. A Reiki kiváló eszköz a stressz csökkentésére és a pihenésre. Sokan használják a Reikit wellness céljából ellazulásra. Elősegítheti a testet egy olyan életet támogató környezet megteremtésében, amely megkönnyíti a gyógyulást. Remek eszköz a hagyományos orvoslás kiegészítésére. A Reiki a kikapcsolódás, gyógyítás és egyensúlyteremtés holisztikus módszere, amely biztonságosan használható felnőtteken, gyermekeken és állatokon egyaránt. Természetesen és biztonságosan szabadítja fel a blokkolt energiát és a beragadt stresszt; minimalizálhatja a tehetetlenség érzetét, amikor betegséggel és / vagy válsághelyzettel szembesül, és értékes eszköz az általános jólét és a javulás megteremtésében.


A Reiki felhasználható:

  • fájdalom tüneteinek csökkentésére

  • csökkenti a szorongást, fáradtságot, a gyógyszerek mellékhatásait

  • ösztönzi a gyógyulást sérülés vagy műtét után

  • erősíti az immunrendszert

  • a Reiki segít az embereknek aktívabban részt venni saját egészségükben

  • bármilyen betegség gyógyulási folyamatában a test energetizálása révén hasznos segítséget nyújthat


Noha a Reiki szellemi természetű, nem vallás. Nincs dogma, és nincs semmi, amit el kell hinni ahhoz, hogy megtanulja és használja valaki a Reikit. Valójában a Reiki egyáltalán nem függ a hittől, és működik, akár hisznek benne, akár nem.


Gyakran Ismételt Kérdések a Reikivel kapcsolatban


Jelentkezz még ma kezelésre!

Ár: 10 000,- Ft Az ár egy teljes, kb. 60 perces Reiki kezelést tartalmaz.

bottom of page