Lélekminta harmonizáció és karmatisztítás az Akasha Krónikában

A kezelés feltárja és maradéktalanul megtisztítja a jelenleg minket akadályozó összes blokkot és karmikus mintát, amely gátolja Isteni önkifejezésünket a saját Akasha Feljegyzésünkben.

Gondoljunk úgy az Akasha Feljegyzésekre, mint egy energetikai adatbázisra, amely tárolja minden eddigi választásunkat. Minden Léleknek megvan a saját Akasha Feljegyzése az ötödik dimenziós aspektusának részeként. A Lélek minden valaha meghozott döntésével kapcsolatos információ elérhető az Akasha Feljegyzésekben.


Az Akasha Krónika kifejezés a szanszkrit "Akasha" szóból származik, ami "étert" jelent. Hindi nyelven az "Akash" jelentése "ég" vagy "menny". Ahelyett, hogy a Krónikákra egyetlen helyként gondolnánk (gyakran hasonlítják őket egy könyvtárhoz), képzeljük el őket inkább úgy, mint egy energetikai információs szupersztrádát, amely téren és időn kívül helyezkedik el. Az internet nagyszerű analógia az Akasha Feljegyzésekre.


Az Akasha Feljegyzések hatalmas mennyiségű információt tartalmaznak, amelyek nagy része nem releváns a jelenlegi tapasztalataink szempontjából. A Soul Realignment® (Lélekminta harmonizáció) segít abban, hogy csak azokat a praktikus, hasznos információkat hívjuk elő, amelyek valóban átalakító értékkel bírnak, nagyon pontos, fókuszált módon.


Mivel az ötödik dimenzióban nincs idő, egy Lélek Isteni Lélekmintáját a keletkezési idejében tudjuk megnézni, vagyis akkor, amikor az Isteni Forrás először megteremtette, vagyis, mielőtt bármilyen negatív döntést hoztunk volna. Így megtudjuk, hogy mi jelent számunkra pozitív döntést, és mi fog újra az életerő energiához igazítani minket. Ezután összehasonlítjuk a jelenlegi Isteni Lélekmintát a keletkezéskori Mintával. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük a blokkokat és korlátozásokat, amelyekben jelenleg benne vagyunk, és pontosan meghatározzuk a jelenlegi negatív választási mintáinkat.


Ily módon nemcsak azt tudjuk meg, hogyan hozhatunk pozitív döntéseket a jövőre nézve, hanem azt is, hogy mely negatív döntések járulnak hozzá a hiányállapotokhoz, amelyeket tapasztalunk. Ezután a kezelésen kitisztítjuk ezeket a negatív döntéseket a Lélekmintánkból, visszaállítva Isteni Lélekmintánkat a keletkezéskori állapotába. Minden pozitív választás, amely még inkább az eredeti Isteni Lélekmintánkhoz igazít bennünket, több bőséget teremt az életünkben.


Az életerő energiát az Isteni Forrástól kapjuk az Isteni Lélekmintánkon keresztül. Az Isteni Lélekmintánk az életerő energiához való hozzáférés mögöttes kerete vagy "kódja".


Tapasztalatunk harmadik dimenziós, fizikai szintjén választás útján igazodunk Isteni Lélekmintánkhoz. A választás nem döntés. A választás csak a cselekvés szintjén történik. Amikor döntést hozunk, valójában az egész Isteni Lélekmintánkat befolyásoljuk a létezés minden más dimenziós szintjén. A választások meghozatala hatalmas erőfeszítést igényel. A fizikai dimenzió sűrű az összes többihez képest. Valójában fizikai testünket kell mozgatnunk az időben és a térben, amikor cselekszünk.


Az Isteni Lélekmintánkhoz való igazodás a választáson keresztül óriási hozzáférést biztosít számunkra az életerő energiához a harmadik dimenziós szinten. Az összehangolt döntések eredménye mindig bőség - az egészség, a fizikai életerő, a pénz, a beteljesülés és az idő bősége.


Az eredeti Isteni Lélekmintánkhoz igazodó választásokat pozitívnak tekintjük, mert ezek a választások megerősítik Isteni természetünket. A negatív választás ezzel szemben olyan választás, amely nincs összhangban az Isteni Lélekmintánkkal. Az, hogy mi számít pozitív vagy negatív választásnak, teljesen egyénre szabott. Egy negatív választás az egyik ember számára, nagyon pozitív választás lehet egy másik számára. Hacsak nem ismerjük azokat az energetikai tulajdonságokat, amelyek Isteni Lélekmintánkat alkotják, szinte lehetetlen megkülönböztetni, hogy számunkra mi jelenti  a pozitív és a negatív választást. Választásaink minősége azonban mindig nagyon jól látható az eredményeinkben.


A negatív döntések olyasmit hoznak létre, amit "blokkoknak és korlátozásoknak" nevezünk. Ezek olyan blokkok, amelyek korlátozzák az életerő energiához való hozzáférésünket, és korlátozzák a képességünket, hogy megteremtsük, amit akarunk. 


A kezelés során egy teljes, mindenre kiterjedő energetikai feltárást végzek, amely többek között a következő blokkokat és korlátozásokat mutatja ki: 

 • aranyfonál károsodás

 • negatív vezetők jelenléte

 • lélek memóriarendszere

 • kapcsolódó lelkek

 • földhöz ragadt lelkek (független, zavaró is!)

 • negatív gondolatformák

 • együttérző kapcsolatok

 • negatív indokolatlan karma

 • szerződések

 • negatív fizikai és éterikus implantátumok

 • lélekvesztés

 • portálok

 • negatív szándék (átkok)

 • alkuk

 • kényszerhelyzetek

 • fogadalmak

A feltárt problémák mindegyike a kezelés végén maradéktalanul tisztításra kerül!


Ahhoz, hogy pozitív döntéseket hozhassunk, és újra összehangolódjunk az életerő energiával, meg kell értenünk az Isteni Lélekmintánkat. Ha nem ismerjük Isteni természetünket, lehetetlen megkülönböztetni a pozitív választást a negatívtól, csakis az eredményeink alapján. Ez a "siker vagy nem siker" megközelítés nagyon fájdalmas és nem hatékony módja annak, hogy megpróbáljuk megérteni a Lélekmintánkat. A legjobb módja annak, hogy az Isteni Lélekmintánkról szóló információkhoz hozzáférjünk, az Akasha Feljegyzéseken keresztül történik.


A kezelés eredményeképpen a blokkjaink és legerőteljesebb karmánk negatív húzóereje  megszűnik, "új lappal" indulhatunk neki az életnek, teljes bizonyossággal afelől, hogy milyen választásaink hoznak pozitív eredményt a jövőnkre nézve.


A kezelés menete:

1. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, annak érdekében, hogy a Felsőbb Éntől engedélyt kérhessek a kezelésre.

2. Amennyiben megvan az engedély, megbeszélünk egy időpontot, és a kezelés ára átutalásra kerül a részemre. 

3.  Az Akasha Krónikában feltárom az Isteni Lélekmintádat, és az életedre jelenleg a legerőteljesebben ható karmikus mintákat, és a megbeszélt időpontban ezek szóban átadásra kerülnek, és a Lélekmintát megtisztítom. 

4. A házi feladat átadásra kerül.

Az ülésről felvétel készítését javaslom, annak érdekében, hogy elmenthető és visszahallgatható legyen, ezért az ülést lehetőség szerint Skype-on végzem. 


Jelentkezz még ma konzultációra!

Magyarországon csak nálam elérhető forradalmian új kezelés! 

Bevezető ár: 25.000,- Ft

A kezelés ideje: kb 1,5 óra