top of page

Access Bars® kezelés

A BAR-ok futtatása egy rendkívül gyengéd és kényelmes kezelés, mely számos életterület blokkjait oldja ki hatékonyan a fejen található pontok érintésével.

Az Access Bars® egy csodálatos kezelés, amely a fejen lévő 32 pont finom érintésével zajlik. Segítségével bármi elengedhető, ami nem engedi meg az élet csodáinak és lehetőségeinek a befogadását. Ezek a pontok (más néven Bar®-ok) tartalmaznak minden gondolatot, ötletet, hiedelmet, érzést és megfontolást, amelyeket eddigi életeink során felhalmoztunk.


Ez egy nagyszerű lehetőség az Ön számára mindent elengedni!


Az Access Bars® kezelések során azoknak az életterületeknek a korlátozásai kerülnek elengedésre, amelyek megfelelnek az adott Bar® pontoknak. Ezek többek között a pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, szex, öregedés, hála, öröm és szomorúság. Ez egy hihetetlenül tápláló és pihentető folyamat, amely során törlődik minden olyan hiedelemrendszer, amelyet hajlandóak vagyunk elengedni.


Életének mekkora részét tölti Ön cselekvéssel, ahelyett, hogy inkább a befogadást választaná?

Észrevette, hogy az élete még nem olyan, mint amilyennek szeretné, hogy legyen? Mindent megszerezhet, amire csak vágyik (és még annál is többet), ha hajlandó lenne sokkal többet kapni az élettől, és talán kicsit kevesebb időt tölteni a folytonos cselekvéssel!

A Bar®-ok fogadása lehetővé teszi, hogy ez az Ön életében is megjelenjen!


Hogyan működik?

Az Access Bars® sok ezer embernek segített már abban, hogy a testük és életük számos szempontból megváltozzon, beleértve az alvást, az egészséget és a súlyt, a pénzt, a szexet és a kapcsolatokat, a szorongást, a stresszt és még sok minden mást.

A legrosszabb esetben úgy fogja érezni magát, mintha egy fenomenális masszázst kapott volna. A legjobb esetben az egész élete totális könnyedséggel fog megváltozni.


Egyesek összehasonlítják az agyat egy számítógéppel, a Bars® kezelést pedig a lemeztöredezettség-mentesítővel. A Bar®-ok (a fej pontjai) megfelelnek az agy különböző területeinek (számítógépes fájlok), amelyek a mindennapi élet olyan aspektusaival kapcsolatosak, mint például az öröm, a kreativitás, a pénz, az irányítás, a kapcsolatok létrehozása, a nyugalom vagy a hála megtapasztalása stb.. Ezeken a területeken saját korlátozó gondolatainkat, hiedelmeinket, érzelmeinket és mintáinkat (mint a szemét fájlokat vagy spam fájlokat) hordozzuk a társadalomból, a kultúrából, a családtól, a barátoktól és a személyes tapasztalatokból fakadó ítéletek alapján. A helyes és a helytelen, a jó és a rossz elképzelések akadályozzák az élet elfogadását a jelenlegi formájában, és a képességünket a változástatásra. Ezek az ítéletek eltávolítanak minket a középpontunktól, a teljességgel és az egységgel fennálló belső kapcsolatunktól.


Amikor az Access Bars® kezelő megérinti az ember fején lévő Bar®-okat, az agy elektromos töltése, amely ezeket az ítéleteket tárolja, lebomlik (azaz törli a szemét fájlokat!). Az általunk elfogadott minták és „programok” robotpilóta üzemmódban való reagálásra késztetnek bennünket, és így folyton tudattalan ellenállásban vagyunk azokkal a tapasztalatokkal szemben, amelyekre a leginkább vágyunk. Miután kitisztultak belőlünk ezek a minták, újra tisztán tudatosságból tudunk működni. Újra csatlakozhatunk ahhoz az énünkhöz, akik valójában félelem és akadályok nélkül vagyunk, és így nyitottá válunk az új lehetőségekre.


Tanulmányok kimutatták, hogy a Bars® kezelés lelassítja az agyhullámokat theta állapotba, így a viselkedési minták és a gyermekkori hiedelemrendszerek felszínre bukkanhatnak, elengedésük lehetővé válik, és nagyobb jelenlét, megengedés és nyitottság alakulhat ki. A gondolatok, hiedelmek és érzések korlátozása feloldható, ideértve a pénztől való félelmeket, a kreativitás akadályait, a befogadási nehézségeket, a gyászt vagy bármilyen más szokást, amelyek már nem működnek az Ön számára.


A Bars® egy olyan eszköz, amely megkönnyíti az Ön számára, hogy egy másik módon működjön. Az emberek évezredekig működtek korlátozó gondolataik, érzéseik és érzelmeik alapján. Ez az, amivel az emberek azonosultak, és ez az, amit az emberek értékessé tettek a maguk számára. Minél többször futtatják az Ön Bar®-jait, annál jobban kezdi észlelni, hogy a gondolatokból, érzésekből és érzelmekből működés mekkora erőfeszítést igényel. Ugyancsak elkezdi érzékelni az észlelésből, megismerésből, létezésből és befogadásból fakadó működés lehetőségeit. A legtöbb ember számára a bárjaik futtatása az első alkalom, amikor valóban megengedik maguknak, hogy kötelezettségvállalás és megfontolás nélkül befogadjanak.


A Bars® felhasználható a változás megkönnyítésére az élet minden területén. Amikor hajlandó több tudatosságból működni, elkezdi kinyitni az ajtót a gyógyulás felé.


Miben segíthet az Access Bars®?

·         mélyrelaxáció, stressztől való megszabadulás, szorongás elengedése

·         korlátozó mentális, érzelmi, fizikai blokkok feloldása,

·         nyitottabbá és érzékenyebbé válik a külvilág iránt

·         jólét érzésének növelése, könnyedség érzése a testben, örömérzés a mindennapokban

·         a lehetőségek terének megnyitása, magasabb tudatosság elérése

·         alvásciklus normalizálása: jobban fog aludni, energiával telten ébred

·         könnyen és gyorsan hozhatja létre a kívánt változásokat az életében

·         erőfeszítésekkel és nehézérzéssel teli minták elengedése, könnyedség bevonzásaGyakran Ismételt Kérdések az Access Bars®-al kapcsolatban


Jelentkezz még ma kezelésre!

Ár: 15 000,- Ft

Az ár egy teljes kb. 60 perces Access Bars kezelést tartalmaz.

bottom of page