top of page
Keresés

Visszanyert emlékek a korai gyermekkorból és az előző életekből

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Felfedeztük, hogy milyen különböző módokon tudjátok visszaszerezni elveszett emlékeiteket, és észrevettük, hogy azok, akik ébren vannak, milyen sikeresen hozzáférnek ahhoz, ami már jó ideje rejtve volt a tudatosságuk elől. Természetesen az összes korábbi életetekről való megfeledkezés kulcsfontosságú összetevője annak, hogy megtapasztaljátok azt a tapasztalatot, amit végül is szeretnétek, amikor egy új életet kezdtek. Az az érzés, mintha most tennétek ezt először, lehetőséget biztosít számotokra, hogy mélyebben érezzétek az érzéseiteket, és ez az, amiért szándékosan felejtetek, amikor inkarnálódtok.


És aztán ott vannak azok a korai évek, a meghatározó évek. Ez az az időszak, amikor a legtöbbetek nagyon kevés emlékét nyerte vissza, és ez szintén szándékos. Más emberré váltok, ahogy felnőttök. A rezgésetek annyira különbözik azoktól a korai, formálódó évektől a tizenéves korotokig, hogy az első néhány éveteket egy inkarnációban akár előző életeteknek is tekinthetnétek. De most, hogy felébredtetek és felismeritek, hogy földönkívüliek meglátogattak, megfigyeltek, sőt el is vittek benneteket, kezditek megérteni ezeknek a korai gyermekkorból visszanyert emlékeknek a jelentőségét.


És természetesen, amint felismeritek, hogy már sokszor reinkarnálódtatok ezen a bolygón és a galaxis más részein, nagyon szeretnétek tudni, hogy mit tettetek és mik voltatok már. És így ezeknek az emlékeknek a visszanyerése különböző módokon juthat el hozzátok. Amikor olyan álmotok van, amit nagyon valóságosnak éreztek, és érzelmileg nagyon keményen megüt, akkor tudjátok, hogy éppen most szereztetek vissza egy emléket.


Akkor is visszanyeritek ezeket az emlékeket, amikor módosult állapotba kerültök vagy módosult állapotba helyezitek magatokat. Itt az ideje, hogy mindannyian bízzatok abban, amit a harmadik szemeteken keresztül kaptok. Itt az ideje, hogy emlékezzetek, és ehhez nem kell ayahuasca utazásra mennetek. Egyáltalán nem kell semmit sem bevennetek. A tudás iránti vágy, párosulva azzal a készséggel, hogy higgyetek magatokban és a képességetekben, hogy visszaszerezzétek ezeket az emlékeket, minden, ami szükséges.


Azt szeretnénk, ha észrevennétek, milyen érzést keltenek ezek a visszanyert emlékek, és felismernétek, hogy az érzés a meghatározó rész. Nem a történetről van szó. Hanem arról, hogy a történet milyen érzéseket kelt benned, és ebből tudod, hogy a visszanyert emlék téged szolgál. Ez az, amikor a begyűjtött információt arra használod, hogy segítsen tágítani és fejleszteni a tudatosságodat. És ez az a pont, ahol most az utadon vagy. Készen állsz arra, hogy elvégezd ezt a munkát, és mi örömmel vagyunk a szurkolóid.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page