top of page
Keresés

Vigyétek magatokat az 5. dimenzióba, vagy essetek vissza a 3D-be

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázta.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan kapcsolatba léphetünk veletek ilyen módon. Nagyra értékeljük mindannyiótokat, akik hajlandóak vagytok befogadni minket és a mi nézőpontunkat arról, amit ott a Földön éltek. Talán észrevettétek, hogy ebben az időben nagyon sok tanító van, és ennek eredményeként sok-sok perspektíva áll rendelkezésetekre, amelyek közül mindannyian választhattok, mint az igazságotok. Ez a negyedik dimenzió természete, ami az a rezgési frekvencia, amelyben jelenleg tartózkodtok.


Ti dönthetitek el, hogy a negyedik dimenzió melyik aspektusát szeretnétek megtapasztalni. Vannak alacsonyabb és magasabb aspektusok, és könnyen meg tudjátok mondani, hogy valaki melyik aspektusról beszél nektek, amikor egy információt vagy spirituális tanítást ad nektek. Ha csak egy kicsit is hangsúlyt kap az áldozat/elkövető típusú tapasztalat és/vagy az egymás elleni mentalitás, akkor az illető a negyedik dimenzió alacsonyabb aspektusaira összpontosít. Alapvetően a harmadik dimenziót újrahasznosítja a negyedik dimenzióban, és arra kér benneteket, hogy bizonyos értelemben higgyétek el, hogy még mindig harmadik dimenziós lények vagytok, akik abban a bizonyos rezgésben működnek.


Azok pedig, akik a negyedik dimenzió felsőbb aspektusait, vagy magasabb aspektusait adják át nektek, arról beszélnek nektek, hogy mit tehetnétek azért, hogy megerősítsétek magatokat. A szeretetet, az együttérzést és a megbocsátást fogják hangsúlyozni. Arról is beszélni fognak nektek, hogy hogyan teremtitek meg a valóságotokat, és az egységtudatosságot és az egységet fogják hangsúlyozni. A negyedik dimenzió alacsonyabb aspektusai még mindig az elkülönülést, az szétválást és az olyan fogalmakat hangsúlyozzák, mint a sötétség a fény ellenében. Azok, akik a negyedik dimenzió magasabb aspektusait mutatják meg nektek, az integrációt, az egyesülést és az egységet fogják hangsúlyozni.


Ti vagytok a világ fénymunkásai, de nem harcosok, és nem azért vagytok ott, hogy legyőzzétek a sötétséget. Hanem inkább azért vagytok ott, hogy meglássátok a sötétséget másokban és önmagatokban, és megbocsássatok. Azért vagytok ott, hogy felismerjétek, hogy a sötétség mindig traumából ered, és ezért együttérzést tudtok érezni magatokkal és másokkal a sötétség miatt, amiben és amivel játszottatok. És ahogy ezt teszitek, könnyebb lesz számotokra, hogy valódi és teljes önmagatok legyetek. Könnyebb lesz számotokra, hogy feltétel nélküli szeretetté váljatok, és aztán befejezzétek az ötödik dimenzióba való átmenetet.


Tényleg figyelnetek kell arra, hogy hogyan érzitek magatokat a felemelkedés eme folyamata során, és tényleg el kell ismernetek, hogy az, hogy hogyan érzitek magatokat, a ti felelősségetek. Ez a ti teremtésetek, és ha negatív, akkor a ti felelősségetek, hogy feldolgozzátok és elengedjétek. Azokra, akik hajlandóak elvégezni a munkát önmagukon, olyan hatalmas mennyiségű pozitív energia vár, hogy szavakkal vagy hasonlatokkal nem tudunk igazságot tenni. Csak azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy jutalom jár azért, ha dolgoztok magatokon, ha a helyes utat választjátok, és ha elterelitek a figyelmeteket arról, amit mások csinálnak, akik még mindig a sötétben játszanak.


Azért vagytok ott, hogy mindenkit megmentsetek, és ez önmagatokkal kezdődik. Az egyetlen módja annak, hogy megmentsétek magatokat, ha a figyelmeteket magatokra irányítjátok, és felteszitek az egyszerű kérdést: "Hogyan lehetnék jobb?". Mit csinálhatnék jobban? Hogyan válhatnék még inkább azzá, aki valójában vagyok, ami a feltétel nélküli szeretet?". Ebből a kérdésből három lett, de ti megértitek, hogy ez ilyen egyszerű, és ezért adjuk át nektek ilyen egyszerűen. Az életetek így is elég bonyolult és összetett; a spiritualitáshoz való hozzáállásotoknak egyszerűnek kell lennie. És az is lehet, ha hagyjátok. Vigyázzatok magatokra, végezzétek el a munkát, amit el kell végezni, és inkább előbb, mint utóbb az ötödik dimenzióba juttatjátok magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page