top of page
Keresés

Vigyétek magatokat az 5. dimenzióba, vagy essetek vissza a 3D-be

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázta.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan kapcsolatba léphetünk veletek ilyen módon. Nagyra értékeljük mindannyiótokat, akik hajlandóak vagytok befogadni minket és a mi nézőpontunkat arról, amit ott a Földön éltek. Talán észrevettétek, hogy ebben az időben nagyon sok tanító van, és ennek eredményeként sok-sok perspektíva áll rendelkezésetekre, amelyek közül mindannyian választhattok, mint az igazságotok. Ez a negyedik dimenzió természete, ami az a rezgési frekvencia, amelyben jelenleg tartózkodtok.


Ti dönthetitek el, hogy a negyedik dimenzió melyik aspektusát szeretnétek megtapasztalni. Vannak alacsonyabb és magasabb aspektusok, és könnyen meg tudjátok mondani, hogy valaki melyik aspektusról beszél nektek, amikor egy információt vagy spirituális tanítást ad nektek. Ha csak egy kicsit is hangsúlyt kap az áldozat/elkövető típusú tapasztalat és/vagy az egymás elleni mentalitás, akkor az illető a negyedik dimenzió alacsonyabb aspektusaira összpontosít. Alapvetően a harmadik dimenziót újrahasznosítja a negyedik dimenzióban, és arra kér benneteket, hogy bizonyos értelemben higgyétek el, hogy még mindig harmadik dimenziós lények vagytok, akik abban a bizonyos rezgésben működnek.


Azok pedig, akik a negyedik dimenzió felsőbb aspektusait, vagy magasabb aspektusait adják át nektek, arról beszélnek nektek, hogy mit tehetnétek azért, hogy megerősítsétek magatokat. A szeretetet, az együttérzést és a megbocsátást fogják hangsúlyozni. Arról is beszélni fognak nektek, hogy hogyan teremtitek meg a valóságotokat, és az egységtudatosságot és az egységet fogják hangsúlyozni. A negyedik dimenzió alacsonyabb aspektusai még mindig az elkülönülést, az szétválást és az olyan fogalmakat hangsúlyozzák, mint a sötétség a fény ellenében. Azok, akik a negyedik dimenzió magasabb aspektusait mutatják meg nektek, az integrációt, az egyesülést és az egységet fogják hangsúlyozni.


Ti vagytok a világ fénymunkásai, de nem harcosok, és nem azért vagytok ott, hogy legyőzzétek a sötétséget. Hanem inkább azért vagytok ott, hogy meglássátok a sötétséget másokban és önmagatokban, és megbocsássatok. Azért vagytok ott, hogy felismerjétek, hogy a sötétség mindig traumából ered, és ezért együttérzést tudtok érezni magatokkal és másokkal a sötétség miatt, amiben és amivel játszottatok. És ahogy ezt teszitek, könnyebb lesz számotokra, hogy valódi és teljes önmagatok legyetek. Könnyebb lesz számotokra, hogy feltétel nélküli szeretetté