top of page
Keresés

Vigyázz a bolygódra | Az andromédaiak üzenete 2021.09.20.

Vania Rodriguez csatornázása

Kedves testvéreim, ennek a gyönyörű kék bolygónak! Andromédai vagyok!


Nemrég jártam itt, hogy tapasztalataimat belevigyem ebbe a nagyszerű folyamatba; és engedélyt kaptam, hogy ma ismét eljöjjek ide, hogy elhozzam egy kis víziónkat arról, hogy mi történik ezzel a bolygóval.


Ennek a bolygónak a története az univerzumban ismert, és biztosíthatlak mindannyiótokat, hogy az univerzumban mindenki ismeri ezt a bolygót; már csak a tapasztalatok alapján is, amin mindvégig keresztülmentetek. Az Atya/Anya Isten bölcsessége, hogy egy ilyen gyönyörű bolygót teremtett, ilyen sokszínűt, - és mondhatjuk, hogy ez a legszebb bolygó az univerzumban, - pontosan azért volt, hogy az ott élő lényeknek lehetőségük legyen arra, hogy minden szenvedés ellenére, minden probléma ellenére, amit a dualitás hozott, ezen a bolygón békét és harmóniát találjanak a szívük számára.


Sajnos, általában kevesen értékelik ezt a gyönyörű látványt. Általában nem értékelitek mindazt a szépséget, ami ezen a bolygón létezik. Minden bolygó, amelyen élünk, függetlenül attól, hogy kik vagyunk, gyönyörű, a mi látásunkon belül gyönyörű, amíg meg nem ismerhetjük az univerzumot. És akkor az az érzésünk lehet, hogy új égitesteket, új világokat, új lényeket ismerhetünk meg, és kapcsolatba kerülhetünk a bolygó mindenféle fizikai struktúrájával és az ott élő lényekkel.