top of page
Keresés

Vegyél vissza még többet a hatalmadból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Már nagyon régóta tudatában voltunk az elkerülhetetlen változásoknak, amelyek ott a Földön végbe fognak menni, de soha nem tudtuk pontosan, hogy milyen utat fogtok bejárni, hogy oda jussatok, ahol ma vagytok. Már elkezdtétek visszavenni a hatalmatokat a Földön ezekkel a hatalmas változásokkal, amelyek az információ megosztásának módját érintik. Többé már nem az újságoktól, a televízió nagy csatornáinak híreitől, a magazinoktól és a lexikonoktól függ az információ nagy része, amit a világról kaptok, amelyben jelenleg éltek.


Az egyének számára sokkal erőteljesebb, ha megoszthatják történeteiket és nézőpontjaikat, mintha csak egy vagy két megbízható hírbemondóra hagyatkoznának. Azzal is visszavettétek a hatalmatokat, hogy hozzáférhettek ahhoz a képességhez, hogy saját vállalkozást indítsatok. Ez olyasmi, ami harminc évvel ezelőtt sokkal nagyobb kihívás volt a világotokban. De most nézzétek meg, milyen gyorsan tudtok jövedelmet teremteni magatoknak, és hogyan tudjátok mindezt egyedül megtenni.


Most, hogy egyre több hatalmatokhoz kaptok hozzáférést, itt az ideje annak is, hogy még több kreativitásotokhoz férjetek hozzá, még több olyan dologhoz, ami mindig is elérhető volt a lényetekben. Olyan erővel rendelkeztek, amely messze túlmutat azon a képességeteken, hogy létrehozzatok egy weboldalt vagy egy bevételi forrást. Megvan a hatalmatok arra, hogy változást teremtsetek a társadalomban, önmagatokban, minden életben, amelyet megérintetek az őszinteségetekkel és azzal, ahogyan hitelesen megosztjátok energiátokat, rezgéseteket. Itt az ideje, hogy túllépjetek a fizikai világban megnyilvánuló erőn, és itt az ideje, hogy mindannyian hozzáférjetek a bennetek lévő valódi erőhöz, hogy egy teljesen új világot, egy teljesen új életet és egy teljesen új ént teremtsetek.


Arra bátorítunk benneteket, hogy ne várjatok több rendszerre, hogy lehetőséget adjon nektek arra, hogy megismerjétek magatokat, mint erőteljesebb lények, és az a vágyunk, hogy minél többen hozzáférjetek a rezgéshez, a bennetek lévő erő érzéséhez, hogy valóban tudjátok, kik vagytok és mire vagytok képesek, akár egyénként is. És még erőteljesebbek vagytok, amikor összefogtok egy ügy érdekében, mint például a világbéke vagy az egyenlőség azok számára, akiket történelmileg jogfosztottak.


Azért vagytok ott, hogy ezeket a változásokat előidézzétek, és arra vagytok hivatottak, hogy önmagatokban kezdjétek el. Ezért fogunk mindig visszairányítani benneteket önmagatokhoz. Azért, mert tudjuk, hogy valójában milyen hatalmasak vagytok, és azért is, mert soha nem volt még jobb alkalom a Földön arra, hogy megmutassátok, milyen hatalmasak is vagytok. Csak képzeljétek el, mire vagytok képesek, és hány embert tudtok inspirálni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page