top of page
Keresés

Vegyél egy lapot az arkturiai könyvből

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Egyfajta sajátos lendületet vettünk az energiák megidézésében és küldésében számotokra ott a Földön. Megélénkültünk azáltal, hogy ezeket az energiákat leküldtük a ti dimenziós síkotokra, és nagyon büszkék vagyunk és örömmel nézzük, ahogyan azok, akik képesek befogadni ezeket az energiákat, aztán tovább mennek és teremtenek velük. Mindig újrakalibráljuk az energiákat, hogy pontosan ahhoz a pillanathoz illeszkedjenek, amikor elküldjük őket nektek, nem azért, mert maximalisták vagyunk, hanem mert tudjuk, milyen fontos, hogy pontosak legyünk.


És nagyon szeretnénk, ha mindannyian az arkturiai könyvből merítenétek egy lapot, és pontosabbak lennétek abban, amit energetikailag felkínáltok. Tudjuk, hogy sokan közületek küzdenek ezzel a fogalommal, mert nem is tudják, mit jelent, és azt mondjuk azoknak, akik küzdenek, hogy egyszerűen csak több időt kell csendben, csukott szemmel tölteniük.


Azok az idők, amikor csukott szemmel egyedül vagytok, csendben ülve, jelenthetnek meditációt, de lehetnek olyan idők is, amikor érzelmeket dolgoztok fel. Ezek lehetnek olyan idők, amikor álmodoztok. Ezek lehetnek olyan idők, amikor a saját energiáitokat kalibráljátok. Ezt az időt tölthetitek azzal, hogy gyógyító energiát küldötök, vagy azzal, hogy fogadjátok azt a hozzánk hasonló kollektíváktól és lényektől.