top of page
Keresés

Vedd ki a spirituális növekedést a kihívásaidból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Folytatjuk a különböző módok feltárását, amelyekkel mindannyian kihívásokat vállalhattok magatoknak, hogy spirituálisan növekedjetek. Látjuk, hogy ezt akaratlanul is megteszitek az életetek legtöbb területén. Akaratlanul is megteremtitek a kihívást, és aztán fel kell emelkednetek, és még inkább azzá kell válnotok, aki valójában vagytok, hogy szembenézzetek a kihívással, és túllépjetek rajta. Néha szándékosan vállaljátok a kihívást, és ezekben az esetekben sokkal valószínűbb, hogy szembe fogtok nézni a kihívással, és spirituális növekedést fogtok elérni, mert ez egy szándékos cselekedet volt.


Amikor a kihívás tudat alatt jön létre, amikor nem is veszitek észre, hogy ezt teszitek, akkor valószínűbb, hogy csak az ellenállás állapotában maradtok, és nem vállaljátok a spirituális növekedést, ami abból származik, hogy szembesítitek magatokat ezzel a kihívással. Tehát itt az ideje, hogy az összes kihívást, ami az életetekben van, úgy lássátok, mint amit szándékosan hoztatok létre, és úgy akarjátok látni őket, mint lehetőséget, hogy továbblépjetek a spirituális fejlődésetekben. Örömmel akartok szembenézni az életetekben lévő kihívásokkal. Azt akarjátok, hogy megőrizzétek azt a tudatot, hogy a kihívás azért van, hogy mélyebbre menjetek magatokban, mint eddig bármikor, és hozzáférjetek valamihez, amiről nem is tudtátok, hogy megvan.


Gyakran beszélünk arról, hogy magasabb frekvenciájú rezgéseket érhettek el magatokban, és természetesen elérhetitek és néha el is éritek ezeket a rezgé